Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda hayirlisi olsun, gonlune gore biri cikar insallah karsina, senin ve tum isteyenlerin. Ben tum erkeklerden umudumu kestigimde, sogudugumda cikmisti esim karsima ve ona hic inanmamistim cunku erkeklere guvenim yoktu. Ama kismet olunca her sey oluyor.
Bir aday geliyor sana aşka tovbe ettiriyor sonra baska biri gelip bozduruyor . Galiba boyleydi durum. Hakkinda hayirlisi olsun. İyi seyler beklemedigimizde oluyor, bir yerde okumustum, bu hayatin sen bakarken soyunamiyorum deme şeklidir yaziyorduHep beklemeyince oluyor zaten. :) Benim aklımdan hiç çıkmıyor olmayacak galiba hiç :)
Canım ettim duamı anlıyorum seni bende hayırlı kısmetimi bekliyorum.Allah gönlüne göre hayırlı eş nasip etsin inşallah.
Yakışıklı kendine güvenli üniveriste mezunu ve zengin diye çevirebiliriz sanırım. Bu dediklerinizin karşılıkları bunlar gibi duruyor. Bu da aslında kriter fazlaliligindan istediğiniz kısmetin önünüze cikmadigini gösteriyor bence böyle adam çok nadir olduğundan olanların da 35 yaşına kadar çoktan kapılmış olacağından
erkek ruhundan anlmak lazım. ne kadar iyi ve güçl durumda olursan ol, erkek senden daha üstün olmak ister. yaratılış gereği işte. genelde erkekler anneleri gibi bir kız bulma isterler. içlerinde bu var. ama aynı zamanda kadın gibi bir kadın ister. yani erkekler herşeyi ister. sende herşy varsa bir koca mutlaka bulursun.merhaba arkadaşlar
Ben bu yaşa kadar bir yuva kuramadım. ama maşaallah çok şükrediyorum herşeyime ,
giyimine dikkat eden tesettürlü , güleryüzlü , çekingen olmayan, üniversite mezunu iki dil bilen
maddi durumu iyi ve düzgün bir aileden gelen bir kızım. tek eksiğim kendime ait yuva kuracak güvenilir birini bulamadım buldysam da sevemedim. sevdiğim de bana gelmedi .
35 yaşına girdim, bir kuzenim var 45 yaşında bekar , o da güzel uzun boylu ve çoook zengin. gerçi o biraz insanları kırabilen çok rahat bir kadın. ben oyle de değilim kibarım kimseyi incitmem. ama o da ben zengin olduğum için erkekler cok ezildi olmadı diyor.
Benim tutuğum dal elimde kalıyor , biriyle iş resmiyete gelicek öyle saçma sebeplerle bitiyor ki...
en son birini çok sevdim iş yerimden. beni istemedi ondan bir kaç yaş büyüğüm diye ona o kadar kanım ısınıyordu ki herhalde ondna başkasıyla evlenemem diyrodum. ama sonuç ellerin olacak.
şimdi kandil hayırlı kandiller hepinize, ben de size dua edeceğim, Rabbim tüm bu forumdaki dostların gönlünden geçenleri haklarında hayırlısıysa tez zamanda nasip eylesin.
siz den de dua almak istedim başkasının başkasına ettiği dua makbulmuş.
diyorum Allahım yer yüzü erkek dolu hiç mi yok bana denk uygun birisi, karşıma çıksa o da evet dese ben de.
hayırlı evlatlarım olsa...
kimi beğensem benden yıldırım hızıyla kaçıyo, kimi istemesem baana aşıkkk.
birisine sordum sana büyü yapmış olabilirler dedi. bilmiyroum sonuçta herşey Allah ın izniyle.
büyü bile olsa Allah izin vermese tutmuyor.
öyle işte içimi döktüm..