Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman istemediklerinizi, size aşık olanları değerlendirin derim.
bide karşınızdakine de gencim güzelim zenginim seni üzerim edasıyla yaklaşıyosanız, kaçması normal, bırakın onlar bunun farkına varsın, bunları onlar söylesin size
Herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmeyen çürük elma diye de bir şey yok. Hayatınız yolunda gidiyormuş madem keyfini çıkarın.
Ama ufak bir tavsiye biraz mütevazi olun. Belki o zaman bir şans yakalarsınız.
Şurda saydıklatınızı karşınıza çıkan insanlara da sayıyorsanız kaçıyorlardır muhtemelen. Hatta dile getirmeniz bile gerekmez, hissettirmeniz yeter.haklısın
ama inan hiç havalı birisi değilim, hatta herkes tam tersi
Senin kriterlerin ne mesela?
Seni sevenleri neden istemiyorsun tek tek sayarak eleyebilirsin:)
Şurda saydıklatınızı karşınıza çıkan insanlara da sayıyorsanız kaçıyorlardır muhtemelen. Hatta dile getirmeniz bile gerekmez, hissettirmeniz yeter.
konu sahibini gören tanıyan biri için bunlari zaten aciklamazki..kendini anlatmış sadece, neyse dualariniz için teşekkürler sizinde bütün dileklerinizi rabbim kabul etsin hayırlı kandiller:)
bu işler kısmet işi birde, ne kadar takarsaniz okadar zorlaşır naçizane fikrim..
Senin kriterlerin ne mesela?
Seni sevenleri neden istemiyorsun tek tek sayarak eleyebilirsin:)
kk de kala kala insanları takmamayi öğrendim zaten elhamdulillahEvet odak noktamı değiştrimem lazım galiba...Takıntı yapmamak lazım yani
Evet aynen dediğin gibi sadece kendimi anlattım ama kibir olabilir diye sezmişler sanırım ama hiç öyle olduğumu düşünmüyorum kaldı ki ne kibirliler evli mutlu cocuklu
Biliyorsun şu dünyada kim neyi çok isterse onunla imtihan olur. Sen diğer yönlerden rahatsın ama demek ki imtihanın bu yönde. Sabırlı olup dua etmelisin. Misal benimde maddi sıkıntım yok eşimle çok şükür aramız iyidir ama çocuğumuz olmuyor.
Yani rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin.