Neden bana uygun bir erkek bulamadım

Ozaman istemediklerinizi, size aşık olanları değerlendirin derim.
bide karşınızdakine de gencim güzelim zenginim seni üzerim edasıyla yaklaşıyosanız, kaçması normal, bırakın onlar bunun farkına varsın, bunları onlar söylesin size

Ozaman istemediklerinizi, size aşık olanları değerlendirin derim.
bide karşınızdakine de gencim güzelim zenginim seni üzerim edasıyla yaklaşıyosanız, kaçması normal, bırakın onlar bunun farkına varsın, bunları onlar söylesin size

Denedim birini denedim, dedimki ben de sevmeden zorla evlenen kadınlardan olayım. bakalım ne olacak.

ama hayat işte matematik değil ki bir şiir. hesap tutmadı.
Adam bana çok aşıktı ben de sonuna gidecektim ama benden sakladığı şeyler çıktı şöyle soyleyim tam bir ruh hastası çıktı, ailem kesinlikle onaylamadı ve bitti. çok sevindim sonra Allahıma şükrettim bir manyakla evlenicektim sırf evleneyim diye deim.

Herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmeyen çürük elma diye de bir şey yok. Hayatınız yolunda gidiyormuş madem keyfini çıkarın.

Ama ufak bir tavsiye biraz mütevazi olun. Belki o zaman bir şans yakalarsınız.

haklısın

ama inan hiç havalı birisi değilim, hatta herkes tam tersi

Senin kriterlerin ne mesela?
Seni sevenleri neden istemiyorsun tek tek sayarak eleyebilirsin:)

Şurda saydıklatınızı karşınıza çıkan insanlara da sayıyorsanız kaçıyorlardır muhtemelen. Hatta dile getirmeniz bile gerekmez, hissettirmeniz yeter.

asla..

şimdi mecburen yazdım, bir eksiğim yok diye anlatmak için yanlış anlaşıldım tamamen.

konu sahibini gören tanıyan biri için bunlari zaten aciklamazki..kendini anlatmış sadece, neyse dualariniz için teşekkürler sizinde bütün dileklerinizi rabbim kabul etsin hayırlı kandiller:)
bu işler kısmet işi birde, ne kadar takarsaniz okadar zorlaşır naçizane fikrim..

konu sahibini gören tanıyan biri için bunlari zaten aciklamazki..kendini anlatmış sadece, neyse dualariniz için teşekkürler sizinde bütün dileklerinizi rabbim kabul etsin hayırlı kandiller:)
bu işler kısmet işi birde, ne kadar takarsaniz okadar zorlaşır naçizane fikrim..

Evet odak noktamı değiştrimem lazım galiba...Takıntı yapmamak lazım yani

Evet aynen dediğin gibi sadece kendimi anlattım ama kibir olabilir diye sezmişler sanırım ama hiç öyle olduğumu düşünmüyorum kaldı ki ne kibirliler evli mutlu cocuklu

öyle büyük kriterlerim yok ama beğenmediklerimde şunlar yoktu

Erkek olarak hoşlanmam, güven vermesi, ve aileme sokabileceğim birisi olması

Evet odak noktamı değiştrimem lazım galiba...Takıntı yapmamak lazım yani

Evet aynen dediğin gibi sadece kendimi anlattım ama kibir olabilir diye sezmişler sanırım ama hiç öyle olduğumu düşünmüyorum kaldı ki ne kibirliler evli mutlu cocuklu
kk de kala kala insanları takmamayi öğrendim zaten elhamdulillah :-)
sende takma ablacim olacağı varsa seni bulur o yazilmissa ne bir dakika önce nede bir dakika sonra gerceklesir.. bugünü çok güzel gecirelim bol bol dua edelim, inşallah gönlünüze göre hayırlı bir eş bulursunuz..

Biliyormusun belki biraz Mütevazı olman gerekiyor tatlım. Yani kendini anlatırken bu kadar pozitif seylerin bir arada oldugu muhteşem bir varlık canlandı gözümde. Herkese böyleyken biraz çekiniyor olabilirler.Emin ol hic bişeyin fizikle parayla pulla ilgisi yok, Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin.

Biliyorsun şu dünyada kim neyi çok isterse onunla imtihan olur. Sen diğer yönlerden rahatsın ama demek ki imtihanın bu yönde. Sabırlı olup dua etmelisin. Misal benimde maddi sıkıntım yok eşimle çok şükür aramız iyidir ama çocuğumuz olmuyor.
Yani rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin.

Biliyorsun şu dünyada kim neyi çok isterse onunla imtihan olur. Sen diğer yönlerden rahatsın ama demek ki imtihanın bu yönde. Sabırlı olup dua etmelisin. Misal benimde maddi sıkıntım yok eşimle çok şükür aramız iyidir ama çocuğumuz olmuyor.
Yani rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin.

Haklısın gerçekten
Dünya cennet değilmiş, illa kusur olacak , bende de bu var işte. Allah sağlığımızı daim etsin..
gene de buraya yazayım dedim hem dua almak için hem de belki ben de yanlışlıklar varsa onları görebilmem için
genel de erkeklerin ezilebileceğinden bahsedildi olabilir... ben bişeey ima etmesem de yanlış anlayabilirler.

Allah ruhları binlerce yıl önce yaratmış, eğer senin zürriyetinden gelecek bir nesil yazılıysa onun doğum tarihi bellidir, onun doğum tarihi gelene kadar rahat ol, hiç üzme kendini .
sırasını bekliyordur ruhlar aleminde. inşaalalh tez zamanda kavuşursun evlatlarına amin

X