• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden aşık olamıyorum ve bağlanamıyorum

Gayet de öyle biri belli yani.kız ego kasmış gibi bozuk atmışsın.bir de ben zeki entelektüel erkek ortamı neresi oluyor anlayamadım.nasa da falan mı çalışsın yani? Ya da kütüphaneye mi gitsin nedir ki yani? Gerçek hayatla örtüşmeyen cevaplar yazıyorsunuz bazen hee.şimdi size gidin zeki ve entelektüel erkek ortamına girin desem nereye gideceksiniz? Gerçi konu sahibi de ilginç.işe gidip geliyorsun işte.başka ne yapacaksin? sanki her sevgili bulan o ortam bu ortam geziyor çıkmıyorsa çıkmıyor yani.hep bir kendinde suç arama, bahane bulma.

Nedense bir herkeste bahane bulma çabası var.sanki çalışırken ilişki yaşanmıyor.ben şöyle düşünüyorum.günümüzde kadın yokluğu gerçekten büyük bir sorun.resmen insanlık dramı yaşanıyor.kimse kimseyle ilgilenmiyor, herkes kendi aleminde.ne trajikomik konular okuduk buralarda.abuk sabuk sanal mesajlaşmalara bağlanıp kalıp, aşk acısı çeken mi dersin, yine abuk sabuk uygulamalardan birine bel bağlayıp gelinlik hayalleri kuran mı dersin daha neler neler var.kadınlar da bu acı gerçeklerle baş etmeyi başaramadıkları için bu tarz saçmalıklar uydurmak zorunda kalıyorlar kendilerine.kimse yüzüme bakmadı, birini bulamadım diyecek kadar güçlü değiller.hani kendime bile itiraf edemiyorum derler ya.yok işime baktım, yok kariyer yaptım, yok kimse dikkatimi çekmedi, yok ortamlara giremedim cart curt.sanki her ilişki yapan o klup bu etkinlik geziyor.normal işe gidip gelirken oluyor olacaksa.haa senin gibi enkaza kocayı bulanlar da kendini garantiye almış olmanın verdiği rahatlık ve tepeden bakmayla öyle bilmiş bilmiş konuşuyor işte.

Rastgele kocayi sen de bulsaydin ferhans öyle yapiliyorsa? 😀
Işine gelmeyen herkese hakaret etmekten ne anliyorsun? Biz restgele bulduk sen bahsettigin nasadan adam mi ariyordun da bulamadin?

Takildin peşime surekli yok hava atiyorsun, yok övünuyorsun diye sen ve bir kac kişi.
Ama sizi de goruyorum konularda yani, ya konu aciyorsun ya yorum yapiyorsun yok oyle boyluyum, boyle posluyum soyle guzelim yine birini bulamadim diye bir hallere giriyorsun bulanlara mok atiyorsun, öteki prensesim diye geziyor ama biz yorum yapinca "ÖVÜNÜP DURMAYIN" diye kiyamet kopuyor. Yengencte gitti bir kişi eksildi. 😀 yine iyisin.

Sen bilmişlik yapinca, sen övününce sorun yok yani.

Rastgele kocayi sen de bulsaydin ferhans öyle yapiliyorsa? 😀
Işine gelmeyen herkese hakaret etmekten ne anliyorsun? Biz restgele bulduk sen bahsettigin nasadan adam mi ariyordun da bulamadin?

Takildin peşime surekli yok hava atiyorsun, yok övünuyorsun diye sen ve bir kac kişi.
Ama sizi de goruyorum konularda yani, ya konu aciyorsun ya yorum yapiyorsun yok oyle boyluyum, boyle posluyum soyle guzelim yine birini bulamadim diye bir hallere giriyorsun bulanlara mok atiyorsun, öteki prensesim diye geziyor ama biz yorum yapinca "ÖVÜNÜP DURMAYIN" diye kiyamet kopuyor. Yengencte gitti bir kişi eksildi. 😀 yine iyisin.

Sen bilmişlik yapinca, sen övününce sorun yok yani.
Konu ben değilim ki genel bir toplumsal sorun diyorum.bu arada yengenç nereye gitmiş? Bak sen deyince farkettim.

Erkek değilim de o yüzden.yönetim kaç defa kontrol etti.üyelere de söyledi artık bu iddiada bulunmayın diye.
Bende acaba konularında öyle bir izlenim mi verdin onu merak etmiştim. Konularına bakmadığım için. Sanırım sevmedikleri insanlara böyle yakıştırmalar yapıyorlar oysa ki görmezden gelinse daha iyi.

Konu ben değilim ki genel bir toplumsal sorun diyorum.bu arada yengenç nereye gitmiş? Bak sen deyince farkettim.

Bana da yorumun sonunda giydirmişsin yine ondan dolayi yazdim seninle alakali.
Bilmiyorum neden gittigini uyelik iptali yaziyor profilinde, gitmesine üzüldüm dogrusu. Bilen biri varsa beninde aydinlatsa guzel olurdu. 😔

Bana da yorumun sonunda giydirmişsin yine ondan dolayi yazdim seninle alakali.
Bilmiyorum neden gittigini uyelik iptali yaziyor profilinde, gitmesine üzüldüm dogrusu. Bilen biri varsa beninde aydinlatsa guzel olurdu. 😔
Arada moralim bozuluyor boşver.

Bence bunun çözümü terapi...
Ben de somut düşünen biriyimdir çoğunlukla ve güçlü kendi ayaklari uzerinde duran bir birey olmak istemisimdir hep
Fakat birkac senedir paylasim istiyorum hayatimda ve bu paylaşım konusunda ayni evde kardesimle annemle de zaman geçirdigim bir süreç olduğu için net olarak söyleyebilirim ki ben artık duygusallık da yasayabilecegim biriyle hayatimi paylasmak istiyorum ve bu hissi yaşamadan zaten sevgililik /evlilik.olmaz diye düşünüyorum
Yani konu sahibesi sizde bir bag kuramamama durumu var belki de travmalariniz/korkulariniz vardır mesela hic aşık olmama/olamama durumu da biraz garip... Fazla zihinsel düşünüyorsunuz, yazdıklarınızda duygu emaresi göremedim. Evet zeka ve olgunluk bir erkekte dikkat çekici oluyor elbette fakat salt zeka yeterli değil, o zeka uyumunu kankanla da yaşarsın önemli olan duygusal paylasim ve çekim. Bir iliskide duygu/mantık dengesi elbette olmalı ama salt mantıkla iliski yürümez, sizin yazdiklarinizda her sey mantık uzerine kurulu, tıpkı bir is iliskisi gibi. Duygusal yönünüzü keşfetmeniz ve o tarafı da beslemeniz gerekiyor ki size hitap eden biriyle paylasim icinde olabilin. Buradan bakinca bunu ancak uzman bir terapistle çözebileceginizi görüyorum.

Bunun yolu Hicbirşeyden geçmez geçerse zaten bu aşk olmaz mantık birlikteliği/evliliği olur. Aşk başka birşey düşündüğünüz hayal ettiğiniz profilin dışındaki bir insana bile olabilir. Proje gibi çizip yaşayamazsınız malesef

Bunun yolu Hicbirşeyden geçmez geçerse zaten bu aşk olmaz mantık birlikteliği/evliliği olur. Aşk başka birşey düşündüğünüz hayal ettiğiniz profilin dışındaki bir insana bile olabilir. Proje gibi çizip yaşayamazsınız malesef

Size katılıyorum, ısmarlama aşk olmaz eğer olsaydı insanlar gider en efendi, en romantik, en anlayışlı, maddi durumu iyi, saygılı... kişilere aşık olurdu.

Aşık olduğun zaman çoğu kusuru görmüyorsun, kusuru var ama seviyorum diyorsun. Yok o ortamdan bulunur bu ortamdan bulunur bunlar ısmarlama boş sözler bence. Hiç ummadığın yerde ummadığın bir kişiye aşık olabilirsin.

Back