Oğlum yazmış kadın.Ben evli degilim cocugum yok ama gördüm bilgi sahibi oldugum icin yazmıyorum bunu. Kız bebekler babaya düskün olur acaba bebegini kız mı? Bence her bebek annesini sever sizin hata yaptıgınızı düsünmüyorum. Onunla tüm gün ilgileniyorsunuz ona bakıyorsunuz elinizden geleni mutlaka yapıyorsunuzdur. Onunla konusun onu ne kadar sevdiginizi söyleyin bebekler hisseder sonucta. Bir de belki babasını kısa süre gördügü icib akşamdan akşama özledigi icin öyle yapıyor olabilir. Kendinizi üzmeyin
Düzelttim teşekkürler fark etmemişimOğlum yazmış kadın.
Ayyy ayni donemde ayni haller bizdede yasandi. 4 aylikken anne demeye baslayan baba demeyen cocuk o donemde aniden anne demeyi kesti. Sadece baba dedi aylarca. Fotomuzu gosteriyordum babaya baba kendisine ben diyordu beni sorunca meme diyordu19 aylık olacak oğlum ama anne demiyor yani ağlarken bazen inne diye ağlar ama gün içinde hiç anne demiyor tüm gün baba diye geziyor evde neredeyse ama anne demiyor hep benimle emiyor ben uyutuyorum ben yediriyorum oyunda oynuyoruz ama hep baba diyor ve bugün meme nerde diye sorunca beni gösteriyor anne nerde dediklerinde iih diyor beni göstermiyor başka taraflara bakıyor nerde hata yapıyorum ben neden böyle davranıyor bugün bu duruma canım sıkıldı
Gerçekten bunu duyduğuma çok sevindim bizimki onceden de anne demezdi fazla ama şimdi hiç demiyor neredeyse anca ağlarken bazen okadar bugünde meme diye beni gösterince çok moralim bozulduAyyy ayni donemde ayni haller bizdede yasandi. 4 aylikken anne demeye baslayan baba demeyen cocuk o donemde aniden anne demeyi kesti. Sadece baba dedi aylarca. Fotomuzu gosteriyordum babaya baba kendisine ben diyordu beni sorunca meme diyordugecti kendiliginden birazda babasi ozendirdi evde bana annesi falan diye seslendi surekli. Ama surdu bizimde bir ksc ay. Buda bir surec demek ki..
Meme ilk nesneleri sonucta, belki dunyevi zevklerin farkindaligi yuklendikce meme annenin onune geciyordur. Ben o zamanlar boyle yorumlamistim. Ama gececek merak etmeyin yalniz degilsiniz.Gerçekten bunu duyduğuma çok sevindim bizimki onceden de anne demezdi fazla ama şimdi hiç demiyor neredeyse anca ağlarken bazen okadar bugünde meme diye beni gösterince çok moralim bozuldunerede yanlış yaptimda annesi olarak görmüyor diye düşündüm
İçim rahatladı yoksa kıskanmaya başlamıştım artıkMeme ilk nesneleri sonucta, belki dunyevi zevklerin farkindaligi yuklendikce meme annenin onune geciyordur. Ben o zamanlar boyle yorumlamistim. Ama gececek merak etmeyin yalniz degilsiniz.
Ee siz memesiniz. Evde size anne diyen var mı? Eşiniz oyuncak su vs annene götür getir şeklinde hitap ederse öğrenecektir. Yigenim annesine sütyen kesilene dek meme diye hitap etti19 aylık olacak oğlum ama anne demiyor yani ağlarken bazen inne diye ağlar ama gün içinde hiç anne demiyor tüm gün baba diye geziyor evde neredeyse ama anne demiyor hep benimle emiyor ben uyutuyorum ben yediriyorum oyunda oynuyoruz ama hep baba diyor ve bugün meme nerde diye sorunca beni gösteriyor anne nerde dediklerinde iih diyor beni göstermiyor başka taraflara bakıyor nerde hata yapıyorum ben neden böyle davranıyor bugün bu duruma canım sıkıldı
Anneye git annesi al falan diyorlar aslında bende hep annem annecim diyorum bazen inne inne diye ağlıyor kucağıma alana kadar ama normal zamanda anne demez bugünde meme nerde diyince beni gösterdiği için biraz bozuldum açıkçası insan anne nerde diyince bir gösterilmek istiyorEe siz memesiniz. Evde size anne diyen var mı? Eşiniz oyuncak su vs annene götür getir şeklinde hitap ederse öğrenecektir. Yigenim annesine sütyen kesilene dek meme diye hitap ettianne de diyebilridi fakat meme demeyi tercih ediyordu.
Belki sizinde öyledir
Benim kızım 1 yaşına kadar babacıydı, ilk baba dedi anne derken bi ara anne demeyi kesti her şeye baba demeye başladı sonradan değişti yine. İlk sene evdeydim bide full ben ilgileniyodum yani, dans eder babasına bakar, boynuna atlar hep gözleri ondaydı cilve naz hareketler taaki ben işe başlayıncaya dek ,şuan anneci modunda sanırım özlediği için kıymetimi anladıAnneye git annesi al falan diyorlar aslında bende hep annem annecim diyorum bazen inne inne diye ağlıyor kucağıma alana kadar ama normal zamanda anne demez bugünde meme nerde diyince beni gösterdiği için biraz bozuldum açıkçası insan anne nerde diyince bir gösterilmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?