Allahin izniyle hicbisey olmaz..
Merhabalar,
23+ 6 haftalık gebeyim oğlum normalde göbek çevremde hareketler tekmeler yapardı sabahtan beri rahimin en altından hareketli bir şeyler kötü gitmiyordur dimi? Allah korusun......
Merhabalar,
23+ 6 haftalık gebeyim oğlum normalde göbek çevremde hareketler tekmeler yapardı sabahtan beri rahimin en altından hareketli bir şeyler kötü gitmiyordur dimi? Allah korusun......
Canım aynı sorun bendede vardı sürekli alt tarafımdan vuruyordu ve korkumdan tuvalete dahi gidemiyordum ona bi şey olacak diye çok korkmuştum en sonunda dayanamayıp doktora gittim ve bebeğimin oturduğunu makat kısmının aşağıda olduğunu ve çok sık hareket ettiklerinden bu durumun düzeleceğini endişelenecek bir şey olmadığını söyledi gönlünü ferah tut canını sıkma Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun bizleri yavrumuzaBende aynı durumdan muzdaribim konunuz banada iyi geldi aslındabenimde oğlum hiç göbeğime çıkmadı diyebilirim bi iki kez nadir hissetmişimdir oda gıdıklama gibi bir hafta önce doktora gittiğimizde ayakları aşağıdaydı hep kasıktan vurdu halada öyle hatta bazen korkuyorum çıkıcak gibi alttan vuruyor tuvalete gitme gereği duyuyorum niyeyse banada bazen anormal geliyo
Canım aynı sorun bendede vardı sürekli alt tarafımdan vuruyordu ve korkumdan tuvalete dahi gidemiyordum ona bi şey olacak diye çok korkmuştum en sonunda dayanamayıp doktra gittim ve bebeğimin oturduğunu makat kısmının aşağıda olduğunu ve çok sık hareket ettiklerinden bu durumun düzeleceğini endişelenecek bir şey olmadığını söyledi gönlünü ferah tut canını sıkma Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun bizleri yavrumuza
:) hiç korkma canım ilk gebeliğim benim ne olduğunu anlayamayınca bende çok korkmuştum ama doktor ultrasonu çeviripte gösterince çoookk gülmüştüm bebeğim resmen oturuyordu :) Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:) çok güzell bende haftasonu doktora sormayı planlıyordum :)
Teşekkürler halime-halimee
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)):) hiç korkma canım ilk gebeliğim benim ne olduğunu anlayamayınca bende çok korkmuştum ama doktor ultrasonu çeviripte gösterince çoookk gülmüştüm bebeğim resmen oturuyordu :) Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende sol tarafıma yattığımda aynı şey oluyor bebeğim sürekli vuruyor bildiğim kadarıyla sağ tarafa yatmak sakıncalı sırt üstü yatıldığında bebeğe herhangi bir sakıncası yok annede ödem varis basur gibi şeyler oluşmaması için doktorlar sol tarafa yatılmasını öneriyor ama bu mümkün olmuyorsa sırt üstü yatmanın bir zararı olmayacağını söylüyorlar canımbende 33.haftam bitmek üzere ve bebeğim akşam yattığım zaman sağ taraf ve ya sol taraf farketmiyor karnımın yatağa değdiği yeri tekmeliyor sürekli....diğer tarafıma yatıyorum anında o tarafı tekmeliyor...sırt üstü yatıyorum o da sakıncalı ..lütfen biri yazsın normal mi bu..o kadar tekmeliyoki bebeğimi rahatsız mı ediyorum diye üzülüyorum..aynı durumu yaşayan var mı
benimde dün gece öyle oldu acaba eziyormuyum diye düşündüm düz yattım ama hep düzde yatılmıyor yine sola döndüm yarın dr da olacağım bunuda sorayım benbende 33.haftam bitmek üzere ve bebeğim akşam yattığım zaman sağ taraf ve ya sol taraf farketmiyor karnımın yatağa değdiği yeri tekmeliyor sürekli....diğer tarafıma yatıyorum anında o tarafı tekmeliyor...sırt üstü yatıyorum o da sakıncalı ..lütfen biri yazsın normal mi bu..o kadar tekmeliyoki bebeğimi rahatsız mı ediyorum diye üzülüyorum..aynı durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?