• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEDEN ACABA? BEBEĞİN HAREKET YERİ

fbigen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
72
19
98
Merhabalar,
23+ 6 haftalık gebeyim oğlum normalde göbek çevremde hareketler tekmeler yapardı sabahtan beri rahimin en altından hareketli bir şeyler kötü gitmiyordur dimi? Allah korusun......

Korkma bence canim benim de nerde gezdigi belli degil bazen tam kasigimin ustunde bazen gobegimin yukarsinda. Endiselenme bence :)

rahat ol erkek cocukları gobek delıgının ustune pek cıkmıyor zaten buyudukce hep asagıda hıssedeceksın benım bu ıkıncı oğlum bundada aynı hep kasıklarımın uzerınde onemlı olan hareket etmesı

Merhabalar,
23+ 6 haftalık gebeyim oğlum normalde göbek çevremde hareketler tekmeler yapardı sabahtan beri rahimin en altından hareketli bir şeyler kötü gitmiyordur dimi? Allah korusun......

tatlım benim de göbek ve üst çevrelerde gezinirdi.. bir iki haftadır senin dediğin gibi aşağılarda hareketler hissediyorum.. kasım başındaki muayenemde kafası aşağı doğru dönmüş dedi doktor.. sürekli yer değiştirdiği için şu anda sıpacığım her yerde dolanıo tabi ki telaşlancak bişe olduğunu sanmıorm :D

Merhabalar,

Bende aynı durumdan muzdaribim konunuz banada iyi geldi aslında :( benimde oğlum hiç göbeğime çıkmadı diyebilirim bi iki kez nadir hissetmişimdir oda gıdıklama gibi bir hafta önce doktora gittiğimizde ayakları aşağıdaydı hep kasıktan vurdu halada öyle hatta bazen korkuyorum çıkıcak gibi alttan vuruyor tuvalete gitme gereği duyuyorum niyeyse banada bazen anormal geliyo :(

vala benim ilk gebeliğim o yüzden herşey normal herşey anormal gelebiliyor o yüzden yazılanları dikkate alıyorum teşekkürler.

Bende aynı durumdan muzdaribim konunuz banada iyi geldi aslında :( benimde oğlum hiç göbeğime çıkmadı diyebilirim bi iki kez nadir hissetmişimdir oda gıdıklama gibi bir hafta önce doktora gittiğimizde ayakları aşağıdaydı hep kasıktan vurdu halada öyle hatta bazen korkuyorum çıkıcak gibi alttan vuruyor tuvalete gitme gereği duyuyorum niyeyse banada bazen anormal geliyo :(
Canım aynı sorun bendede vardı sürekli alt tarafımdan vuruyordu ve korkumdan tuvalete dahi gidemiyordum ona bi şey olacak diye çok korkmuştum en sonunda dayanamayıp doktora gittim ve bebeğimin oturduğunu makat kısmının aşağıda olduğunu ve çok sık hareket ettiklerinden bu durumun düzeleceğini endişelenecek bir şey olmadığını söyledi gönlünü ferah tut canını sıkma Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun bizleri yavrumuza

:) çok güzell bende haftasonu doktora sormayı planlıyordum :)
Teşekkürler halime-halimee

Canım aynı sorun bendede vardı sürekli alt tarafımdan vuruyordu ve korkumdan tuvalete dahi gidemiyordum ona bi şey olacak diye çok korkmuştum en sonunda dayanamayıp doktra gittim ve bebeğimin oturduğunu makat kısmının aşağıda olduğunu ve çok sık hareket ettiklerinden bu durumun düzeleceğini endişelenecek bir şey olmadığını söyledi gönlünü ferah tut canını sıkma Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun bizleri yavrumuza

Aminn...Aynen diğer kontrolüm haftaya korkuyodum çıkıvercek diye hatta bazen yine çıktın annecim tepeme diyorum bastırdığını hissediyorum ama bi banamı oluyo acaba diyodum ama sevindim içim rahatladı :)

:) çok güzell bende haftasonu doktora sormayı planlıyordum :)
Teşekkürler halime-halimee
:) hiç korkma canım ilk gebeliğim benim ne olduğunu anlayamayınca bende çok korkmuştum ama doktor ultrasonu çeviripte gösterince çoookk gülmüştüm bebeğim resmen oturuyordu :) Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

:) hiç korkma canım ilk gebeliğim benim ne olduğunu anlayamayınca bende çok korkmuştum ama doktor ultrasonu çeviripte gösterince çoookk gülmüştüm bebeğim resmen oturuyordu :) Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

bende 33.haftam bitmek üzere ve bebeğim akşam yattığım zaman sağ taraf ve ya sol taraf farketmiyor karnımın yatağa değdiği yeri tekmeliyor sürekli....diğer tarafıma yatıyorum anında o tarafı tekmeliyor...sırt üstü yatıyorum o da sakıncalı ..lütfen biri yazsın normal mi bu..o kadar tekmeliyoki bebeğimi rahatsız mı ediyorum diye üzülüyorum..aynı durumu yaşayan var mı

bende 33.haftam bitmek üzere ve bebeğim akşam yattığım zaman sağ taraf ve ya sol taraf farketmiyor karnımın yatağa değdiği yeri tekmeliyor sürekli....diğer tarafıma yatıyorum anında o tarafı tekmeliyor...sırt üstü yatıyorum o da sakıncalı ..lütfen biri yazsın normal mi bu..o kadar tekmeliyoki bebeğimi rahatsız mı ediyorum diye üzülüyorum..aynı durumu yaşayan var mı
Bende sol tarafıma yattığımda aynı şey oluyor bebeğim sürekli vuruyor bildiğim kadarıyla sağ tarafa yatmak sakıncalı sırt üstü yatıldığında bebeğe herhangi bir sakıncası yok annede ödem varis basur gibi şeyler oluşmaması için doktorlar sol tarafa yatılmasını öneriyor ama bu mümkün olmuyorsa sırt üstü yatmanın bir zararı olmayacağını söylüyorlar canım

benimde dün gece öyle oldu acaba eziyormuyum diye düşündüm düz yattım ama hep düzde yatılmıyor yine sola döndüm yarın dr da olacağım bunuda sorayım ben

Canım doktora gittim ama off sevmiyorum bu doktorların hiç birini hiççç biriniiii.....
Sorulara çok yüzeysel cevap veriyorlar çok umrunda değiller gibi............. Bu kaçıncı hastane ve doktor değiştirişim... ben sormasam kg bile söylemiyorlar.... o yüzden net cevap alamadım yazmayı da doğru bulmuyorum bilen varsa yazarsa süper olurr

Back
X