Necdet Uçar Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

idonotcare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
68
2
42
Merhaba arkadaşlar
dr. Necdet uçar'a meme büyütme operyasyonu
yaptıran var mı? Memnun mu bu arkadaşlar?
Iletişim bilgilerini, bilen var mı?
Internetten bir arama yaptım çıkmadı.
Eğer bilen varsa bana özelden mesaj atabilir mi?

ben oldum cok memnunum tavsıye ederım harıka bır dr bence

Merhaba askiny,

Necdet beye geçtiğimiz aylarda burun ameliyatı oldum. Meme estetiği konusunu da düşünüyorum ancak hala karar verme aşamasındayım. Özel mesaj atmak istedim ancak henüz iznim yok. Kısaca senden bilgi almak istiyorum. Mail yoluyla sana nasıl ulaşabilirim? Arkadaş olarak mı eklemek lazım ya da ne yapılması gerekiyor biliyor musun?

ben oldum cok memnunum tavsıye ederım harıka bır dr bence

ya beni eklemişsiniz ama yine de mesaj atamıyomuşum. anlamadım bu sitenin prosedürünü :)

madem öyle ben de buradan yazayım dedim. necdet beyden burun ameliyatı konusunda çok memnun kaldım şimdi meme estetiği de yaptırmak istiyorum ancak pek yorum duymadığımdan kararsız kalıyorum. Kısaca ölçülerinizden(boy, kilo filan), kaç cc silikon takıldığından, ne marka olduğundan, ameliyat tekniğinden filan bahsedebilir misiniz?

Necdet Bey hakkinda yorum az var o yuzden yaziyorum.Mentor ve Nagor protez kullaniyor.Bogazici tip Merkezinden ulasabilirsiniz kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…