Nebulizatör cihazı ile ilgili bilgi lütfen

tubisshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
5
0
36
Rusya
Selam,
4 yaşındaki kızımın şiddetli öksürüğü olduğu için doktor nebülizatör cihazı almamızı söyledi. Dün cihazı alıp kurdum, ilk denememizi yaptık ama kızım sıkıldı ve haznenin içindeki ilac bitmeden kalktı.
İlac haznesine 4mg ilac koydum ve yaklasık 10 dakika buhar cıktı ama ilac bitmedi. Bu kadar ilac ne kadar sürede bitiyor? ne kadar bu cihazı kızımın burnuna tutmam gerekiyor? bu cihazı kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
tşk.

oncellıkle gecmıs olsun cnm bnım kızımda kullandı ama cok kucuk olduguna burnuna tutunca coka agladı bızde hep uyurken tuttuk dr.en az 6 saat arayla demıstı bnde gunde 3 kere uyurken yaptım bız 2 ılac 2ml olarak bırde 2 ml su kullandık d.suyu yanlıs hatırlamıyorsan 20dk falan suruyordu cok zor atlattık ates falan 40 olmustu gecmıs olsun ama ıgneden ıyıdrı

bnmde 8 aylık bebeğim var aynen dr bizede nebulizatör kullanmamızı söyledi ama sanırım ben beceremedm ilacı koyduğum yer taktığım yerler doğru sanırım ama yanlardan buhar duman falan çıkmıyor videolarda izlediğimde çıkıyordu..ayrıca ilaçta bitmiyor oğlum çok sıkılıyor zaten tam kapatamıyorum ağzına burnuna..sizin epey olmuş banada yardımcı olan olursa çok sevinirim..:26:

kızlar benim oğlumda durmuyodu maskeyi yüzüne kapatınca bende maske kısmını çıkarıp uyurken iyice ağzına burnuna yaklaştırarak verdim buharı.yoksa kıyametler kopuyodu.buhar çıkmamasıyla ilgili olarakta maskenin hortumunu kontrol edin delinmiş veya patlamış olabilir.o zaman duman çıkarmıyo.bizimki o kadar çok patladı ki bıktım maske almaktan.mutlaka yedeğiniz olsun

canım gecmiş olsun buyuk ihtimalle dogru takamadın amac zaten o ilacın buhara donuşup cocuga solutulması eger buhar cıkmıyor ve cocuk onu solumuyorsa gerekli tedavisini yapmıyorsunuz demektir bu da durumunu daha kotuye goturebilir,yakında bir eczaneye danışabilirsin kullanımıyla ilgili

Burdan ne kadar anlatsak olmaz cihazi alip eczane veya servis yada aldiginiz yere sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…