Bugün tam olarak aynılarını hissettim artık gerçekten tükendiğimi hissediyorum. Olması için onca zaman bekleyip olduktan sonra da kaybetmek çok acı. Ben son zamanlarda ağlayamıyorum bile gözümde yaş kalmadı artık
Ben annemin 5. Bebegiyim, öncekiler hep düşmüş , bundan 35 yıl öncesi , tedaviler falan da yok , şimdiki zamanda herşeyin bir yolu bulunur inşallah, umudunuzu kaybetmeyinBilmiyorum... Bırsey ısteyıp olmaması kaybetmek kucagına alamamak ıcın kömür gibi kor gibi yanması hayat insana ne getırır bılmem ama ben artık anne olmaktan korkuyorum tam 4kez hamilelik te hep kaybettım elımde kaldı aldıklarım.. İnsanım her seferinde bu sefer bu sefer kokusu alacagım dıyorum ama aynı yolda yıne düşüyorum ama artık bıttım tükendim... Ben olmıyacagım zorlama rabbım vermeyecek dıyorum . . Kalbim yoruldu bunları yazarken bıle aglarak yazıyorum dıyorum 1tane sı olsaydı tutunacak dalım olurdu
Bilmiyorum namazlarıma başlamadan dıyorum rabbım benı yükümü hafiflet namaz bıtınce ferahlıyorum... Teşekkür ederim okuyan için
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki , bu duyguları dibine kadar yaşadım ve şimdi bir mucizeye sahibim, dilerim o mucize sizi de bulsun ❤Bilmiyorum... Bırsey ısteyıp olmaması kaybetmek kucagına alamamak ıcın kömür gibi kor gibi yanması hayat insana ne getırır bılmem ama ben artık anne olmaktan korkuyorum tam 4kez hamilelik te hep kaybettım elımde kaldı aldıklarım.. İnsanım her seferinde bu sefer bu sefer kokusu alacagım dıyorum ama aynı yolda yıne düşüyorum ama artık bıttım tükendim... Ben olmıyacagım zorlama rabbım vermeyecek dıyorum . . Kalbim yoruldu bunları yazarken bıle aglarak yazıyorum dıyorum 1tane sı olsaydı tutunacak dalım olurdu
Bilmiyorum namazlarıma başlamadan dıyorum rabbım benı yükümü hafiflet namaz bıtınce ferahlıyorum... Teşekkür ederim okuyan için
Bisey diyeyim mi herkesi bosver ve duyma ,o süreçte kendime yaptığım en büyük iyilik pilatese yazılıp kafamı dağıtmak ve bana iyi gelen insanlarla görüşmekti, size de tavsiye eder artık korkmayi bırakın ve rahatlayın, çocuk olmaması dünyanın sonu değil, psikolojik olarak rahatlayınca gelecek mucizeniz, ben ilginç bir şekilde bebegi düşünmeyi bırakınca 1 ay içinde hamile kaldım 5. Senede, ilk 2 yıl kadar korundum ama sonra durduk yere hamile kalamadım, bence herşey psikoloji ile başlıyor...Bu duygu çok degısık bırsey her gün sabah kalkıyorsun sankı enkaz gıbısın sankı kötü bir rüya olsun diyorsun ama gerçek bu da ciğerlerini delıp geçiyor nefes almak bıle zor geliyor oturuyorum rabbıme aglıyorum benım içimi en ıyı sen görüyorsun dıye ... Ama bır toplumda otururken bile soruyorlar yok mu senın dıye bunu cevaplamak o kadarrr mı zor çok zor bır cevap kaybettıgım acıları tekrar dıle dökmek...