• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zormuş..

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
198
Biraz ajitasyon içerebilir, şuan yoğun bir duygusallık yasıyorum cünkü.

Erkek arkadaşım ailesiyle gelip hem bayramlaşmak hem de söz için tarih konuşmak istiyor. Ablası, abisi de gelecek bu kez. Benim kardeşim asker ve bu bayram yok. Farklı ilde yasiyorum. Baba olacak o insanı görmüyorum, görüşmüyorum. Zaten evlatlarindan, evinden bile haberi yok.. Kiz kardesim ve annem var. Bir erkeğe ihtiyacımız da yok biz böyle de güclüyüz desem de öyle yalniz öyle çaresiz hissediyorum ki .. yalniz olmadigimi da biliyorum bu konuda ama bu durum icimdeki hissi gecirmiyor.. Çocuklarının arkasında kapi gibi duran, yuvalarini kurmalarinda yardımcı olan anne babalara oyle imreniyorum ki..

Tüm yükler annemde neredeyse... her şeyi bir başına yapmaya çalışıyor ona da yüklenmek istemiyorum ama.. Erkek arkadasım da mahcup oluyor ailesine sürekli erteliyorum. doğru bir zaman yok bizim için. Değisen bir şey olmayacak çünkü, sadece süreci uzatiyorum. Anneme de bu sürecte manevi tüm yükü yüklemek çok ağır olmayacak mı sizce de? Zaten istemiyor hic hevesi yok ama ya benim hayatım..

Ne kadar zormuş. Büyümeseydim keşke diyorum bazen. Son bayramlarım zaten hep bi buruk.. katlanarak devam ediyor sanki her yıl.. Beklentilerimi mi düsürmeliyim acaba diyecektim ki çokta birşey beklemediğimi farkettim..

Son düzenleme:
Baba olmak zorunda degilki olsa tabi iyi ama evde bi baba bi erkek yok diye hayatinizda herseyi kisitlamicaksiniz demi bu arada Babanız la annenz ayrımı ayriysa babanneniZ halan iz ne alaka bide bence o bi bahane gibi geldi bana acaba içinizde evlenme isteği yokta itirafmi edemiyorsunuz kendinize

Baba olmak zorunda degilki olsa tabi iyi ama evde bi baba bi erkek yok diye hayatinizda herseyi kisitlamicaksiniz demi bu arada Babanız la annenz ayrımı ayriysa babanneniZ halan iz ne alaka bide bence o bi bahane gibi geldi bana acaba içinizde evlenme isteği yokta itirafmi edemiyorsunuz kendinize

Ayrı değiller. Ama cok sık gelmiyor.. detay girmek istemiyorum ama hiç iyi hisler beslemiyorum kendisine karsi.. Babannemle aynı binada, halamla aynı muhitte oturuyor annemler. Annemin bu mutsuzluğunda ev le ne cem modunda olmak garip geldiği için böyle hissediyorum.

Son düzenleme:
Basınız da erkek olmaması ayıp yada yadırganacak bısey degil ki arkanda kapı gibi annen varmıs ne guzel. Yada dayı, amca, kuzen yokmu yakında onlardan birini cagırsan madem bu kadar üzüyor bu konu sizi..

Siz çalışıyor musunuz çalışmıyorsanız annenize destek olup üstünde ki yükü hafifletebilirsin.
Benim anne baba ayrı. Annemin bana bu durumlarda hic destegi olamaz ki aksine benim yardımcı olmam lazım. Baba desen omrunde bir hayiri olmamıştır bana li olamasinda zaten. Bilemiyorum bu tarz seylerde kendime cok güveniyorum ben çalışıyorum parami kazanıyorum kimseye eyvallahim olmaz.

Her zaman annenin yanında olamazsın önce bunu unutma
Babasız nice insan var
Kimsenin hayatı ailesi mükemmel değil kapalı kapılar ardından nice sıkıntılar dertler yaşanıyor
Hayırlı işler bekletmeye gelmez hele sen bi bismillah de arkası gelir
Benim de babam vardı ama görsel olarak herşeyimi kendim yaptım ettim kısmet ne diyelim

Basınız da erkek olmaması ayıp yada yadırganacak bısey degil ki arkanda kapı gibi annen varmıs ne guzel. Yada dayı, amca, kuzen yokmu yakında onlardan birini cagırsan madem bu kadar üzüyor bu konu sizi..

Ne kadar güçlü olabilirse o kadar olabiliyor,bazen onun da tukendigini hissedebiliyorum.

akrabalarimin çoğunun samimiyetine güvenemiyorum.. söz kesiminde kalabalik için olurlar belki ama bu bayramlasma faslinda sadece biz karsilayacagiz o zaman.. tek korkum gücsuz, sahipsiz görünüyor olmak.. şu ruh haliyle görünür tabi de :KK43: çok duygusalim bugün. Hiç hayal edilen gibi olmuyor çoğu şey..

Siz çalışıyor musunuz çalışmıyorsanız annenize destek olup üstünde ki yükü hafifletebilirsin.
Benim anne baba ayrı. Annemin bana bu durumlarda hic destegi olamaz ki aksine benim yardımcı olmam lazım. Baba desen omrunde bir hayiri olmamıştır bana li olamasinda zaten. Bilemiyorum bu tarz seylerde kendime cok güveniyorum ben çalışıyorum parami kazanıyorum kimseye eyvallahim olmaz.
Erkek kardesim ve ben calisiyoruz, farklı illerden ne kadar destek cikilabilirse

Ne kadar güçlü olabilirse o kadar.. yok malesef.. akrabalarimin çoğunun samimiyetine güvenemiyorum.. sadece biz karsiyalacagiz o zaman.. tek korkum gücsuz, sahipsiz görünüyor olmak.. şu ruh haliyle görünür tabi de :KK43: çok duygusalim bugün. Hiç hayal edilen gibi olmuyor çoğu şey..
Seni cok ıyı anlıyorum benimde basımda babam yoktu kardeslerım kucuk tu enıstem bana babalık yaptı sagolsun onun evinden gelin cıktım. Ama olmayınca olmuyor benimde hala ıcımde Bı uktedır babamın olmayışı zaman zamn aglarım aklıma gelir. Ama olmayınca yapıcak bisey yok annen ve kardesınle karsıla sonucta ayıp bısey degil bu ve uzulme dik dur. Zaten erkek arkadasın seni ve aileni tanıyordu aılesınede anlatmıştır durumu.

Bir evlattan çok ebeveyn gibi düşünmeye başlamışsınız. Annenizin dertleri sıkıntıları olması sizin evlenmeyeceğiniz anlamına gelmiyor ki. Offf şu an yazdığım o cümle var ya sadece aklımla yazdım. Kalbimle yazsaydım ben de anneme kıyamazdım ve böyle zorda kalırdım. Çok zor bir ikilem... Yine de sizin de bir yuva kurmaya ve mutlu olmaya ihtiyacınız var. Ve sırf baba sıfatı var diye vir erkeğe hiç ihtiyacınız yok. O gücü yüreğinizde hissedin. :dua:

Bir de şu an çok duygu yüklü gibisiniz. Kendinizi sıkmayın, içinize atmayın ağlayın ve rahatlayın. Daha iyi hissedeceksiniz.

Anneniz neden evlenmenize pek sıcak bakmıyor? İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor? Yaşınız kaç?

Üzülme bir şekilde olur allahın izniyle:KK15: söz degil nişan degil bence gözünde büyütme olumlu bak olumlu olsun insallah.:KK28:

Anneniz neden evlenmenize pek sıcak bakmıyor? İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor? Yaşınız kaç?
Yaşım 24. İki yıldır memurum. Ailecek zor seyler yasadik zamaninda.. küçük buluyor olabilir beni, yaş olarak öyle olduğumun farkindayim da zaten.. erkek arkadasim 7yas büyük benden. Bu da onun için bir sorun. Benim icin degil. 35ime kadar evlenmezsem ona razi gerci :)

Yaşım 24. İki yıldır memurum. Ailecek zor seyler yasadik zamaninda.. küçük buluyor olabilir beni, yaş olarak öyle olduğumun farkindayim.. erkek arkadasim 7yas büyük benden. Bu da onun için bir sorun. Ama 35ime kadar evlenmezsem ona razi :)

Aslinda yasiniz cok kucuk degil fakat annenizin beklediginden erken olmus olabilir.

Onemli olan olgunlasmak ve dogru insanla olmak yoksa ne yasi buyuk insanlar sacmaliyor.

Aile baglarina onem veriyorsaniz bayramla beraber duygusallasmis olabilirsiniz en azindan kendi hayatinizi kuracak gucunuz var aileniz de golge etmiyorsa guzel oyleleri de var.

Annenizle beraber altindan kalkarsiniz zaten o da sizin mutlulugunuz icin oldugundan agir gelmez.

Ne hissettiğinizi anlayabiliyorum. Malesef benim anne ve baba da hayatta değil ve düğün zamanı o gelip gitme mevzuları filan insan ister istemez sıkıntı da yapıyor dahasi yoklukları ayrı bir üzüyor.

Ama hepsi gecici bu kadar üzmeyin kendinizi anneniz yanınızdaymış en azından . Kısa yoldan işinizi halletmeye çalışın derim adet vs. Olaylarına girerseniz hepten sıkıntı.

İnşallah eşiniz iyi bir insandır kıymet bilir. Rabbim mutluluk huzur versin inşallah üzülmeyin .

Neden kümsesiz, gösüz görüneceksiniz ki? Hemde bir çok baba müsvettesinden daha güçlüsünüz bence. Hiç onları dert etmeyin.
Herşeye gereksiz çok takılmışsınız. Bence sizi en çok düşündüren babanızda yok ailenize sırtınızı dönüyormuşsunuz hissi. Ama böyle birşey yok. Bir hayat kuracaksınız sizde. Hem evlenmeniz onların üstünden elinizi çekmeniz anlamına gelmez ki. Eşiniz ve ailesi iyi insanlarsa çok daha iyi olur hepiniz için bence.
Bırakın bu kadar düşünmeyi atın bir adım arkadı gelir korkmayın.
İnşallah herşey çok güzel olur.

Çok tesekkur ederim yorumlarınız için. Dün gercekten çok duygusaldim, bugun daha iyiyim. Daha güçlü uyandim ❤️

Biraz ajitasyon içerebilir, şuan yoğun bir duygusallık yasıyorum cünkü.

Erkek arkadaşım ailesiyle gelip hem bayramlaşmak hem de söz için tarih konuşmak istiyor. Ablası, abisi de gelecek bu kez. Benim kardeşim asker ve bu bayram yok. Farklı ilde yasiyorum. Baba olacak o insanı görmüyorum, görüşmüyorum. Zaten evlatlarindan, evinden bile haberi yok.. Kiz kardesim ve annem var. Bir erkeğe ihtiyacımız da yok biz böyle de güclüyüz desem de öyle yalniz öyle çaresiz hissediyorum ki .. yalniz olmadigimi da biliyorum bu konuda ama bu durum icimdeki hissi gecirmiyor.. Çocuklarının arkasında kapi gibi duran, yuvalarini kurmalarinda yardımcı olan anne babalara oyle imreniyorum ki..

Tüm yükler annemde neredeyse... her şeyi bir başına yapmaya çalışıyor ona da yüklenmek istemiyorum ama.. Erkek arkadasım da mahcup oluyor ailesine sürekli erteliyorum. doğru bir zaman yok bizim için. Değisen bir şey olmayacak çünkü, sadece süreci uzatiyorum. Anneme de bu sürecte manevi tüm yükü yüklemek çok ağır olmayacak mı sizce de? Zaten istemiyor hic hevesi yok ama ya benim hayatım..

Ne kadar zormuş. Büyümeseydim keşke diyorum bazen. Son bayramlarım zaten hep bi buruk.. katlanarak devam ediyor sanki her yıl.. Beklentilerimi mi düsürmeliyim acaba diyecektim ki çokta birşey beklemediğimi farkettim..
süreci uzatma bu sebeple derim ben
fırsatınız imkanınız varsa seviyosanız evlenin ... çünkü bu sefer böyle giderse onu da kaybedeceksin Allah korusun

Back