• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zamandır hamile kalmaya çalışıyorsunuz ve son durum nedir?

2000dnf2000

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.574
11
358
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
ben 3 buçuk senelik evliyim ve 2 buçuk senedir korunmuyorum ve hamile kalmaya çalışıyorum. Ama maalesef herhangi bir sonuca ulaşamadık.
Bende merak ettim acaba ne kadar süredir kalmaya çalışıyoruz ve sonuca ulaşanlar nasıl ulaştı. Yada son durum nedir?
Bende herhangi bir sorun yok ama eşimi ikna edemedim spermograma gitmesi konusunda. Bakalım artık ne zaman gidecek.
Ben soğan kürünü, incir kürünü denedim. Adaçayı yağını da uyguladım. Ama yine tık yok.
Hayırlısı artık bekliyoruz bakalım.

Sizlerde surum nedir?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
ben 3 buçuk senelik evliyim ve 2 buçuk senedir korunmuyorum ve hamile kalmaya çalışıyorum. Ama maalesef herhangi bir sonuca ulaşamadık.
Bende merak ettim acaba ne kadar süredir kalmaya çalışıyoruz ve sonuca ulaşanlar nasıl ulaştı. Yada son durum nedir?
Bende herhangi bir sorun yok ama eşimi ikna edemedim spermograma gitmesi konusunda. Bakalım artık ne zaman gidecek.
Ben soğan kürünü, incir kürünü denedim. Adaçayı yağını da uyguladım. Ama yine tık yok.
Hayırlısı artık bekliyoruz bakalım.

Sizlerde surum nedir?

canım bende 3,5 senelik evliyim.. ilk iki 2 korundum. sonra korunmayı bıraktım.
bir sene doğal yolla olmasını bekledik ama olmadı.
sonra doktora gittik.. bende endometrioma ve prolaktin yüksekliği çıktı, eşimin sperm değerleri ise gayet iyiydi.
endometrioma için doktorum hemen ameliyat etmedi, prolaktin içinse ilaç kullandım..
ve tedaviye başladığım 6. ayda 2. aşılama ile hamile kaldım
rabbim herkese nasip eder inşallah.

ben 16 aylık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadık 1 sene olmayınca dk gittim eşimdede bendede çok şükür bi sorun çıkmadı sadece prolaktin biraz yüksek çıktı 2 ay hap kullandım son adetim 8 ocaktı doktorum klomen ve progestan verdi klomeni kullandım bitince tekrar gittim gün verdi artık şimdiden sonra bekliyorum test yapıcağım günün gelmesini inş müjdeli haberi alırız.RABBİM hepimizin gönlüne göre versin inş..

3 yıllık evliyim. İlk sene korundum.

2 yıldırda uğraşıyorum, sonuç yok.
Eşimde morfoloji bozukluğu var ilaç kullanıyor.
2 negatif aşılamam var.

1 yıl 4 aylık evliyim.5-6 aydır korunmuyorum.

Bir ara prolaktinim yüksek idi,ilaçla düştü.
çikolata kistim vardı 3 ay tedavisini gördüm
şuan kistle ilgili bir problemim yok.
2 gün önce hsg çektirdim solda yapışıklığım vardı,ilacın etkisi ile açıldı.

Reglim başlayınca iğne başlatacak doktorum...

Arkadaşlar ben hapla korundum. Şimdi diyorum ki keşke hiç kullanmasaydım. Hap etkilemiyor deseler de ben etkilediğine kanaat getirdim. Keşke hiç kullanmasaydım. Evlenmeden önce de adet düzensizliğim düzelsin diye korunma haplarından vermişti doktor. Bir kaç ay kullanmıştım. Keşke kullanmasaydım diyorum. Gerçi hapı bırakıp hemen hamile kalanlar var, hatta kullanırken de kalan var ama ne bileyim ben kullanmayı tavsiye etmem. Hatta benden herkese tavsiye başka şekilde korunun. Erkek korunsun. Prezervatif en iyi yöntem bence.
Allah herkese hayırlı, sağlıklı bebecikler nasip etsin.

Back