• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman tranfer oldunuz gebe olanlar kaç haftasınız nasıl gidiyor

5+2 yim sabırsızlıkla kese ve kalp için bekliyorum. Kese için gidecek olan var mı 🥰

Tüp bebek tranfer olanlar nasıl gidiyor transferi tutanlar sonuçlarınız nasıl
6 şubatta transfer oldum 6.gun idrar testi ile pozitif gördüm 9 gün 230 . 11 gün 480 di değerlerim 20 gün sonra kese ve kalp atışı icin radevum var inşallah. 5.gun embriyosu 4Aa kalitedeydi

Merhaba 🌸 çok şükür ben de dün transfer günümün 12.gününde test verdik ve 934 beta HCG ile pozitif sonuç aldım iki gün ara ve kan vereceğim tekrar🥰 haftaya da kese için gideceğim. 19 Ocak son adet tarihimdi 19 şubat test.. sanırım 4 haftalık oluyorr şuan.. test günü bekliyordum şimdi sıra kese görmeyi beklemekte hamdolsun 🥲 kese ve kalp haftaya aynı gün olur mu acaba

Merhaba 🌸 çok şükür ben de dün transfer günümün 12.gününde test verdik ve 934 beta HCG ile pozitif sonuç aldım iki gün ara ve kan vereceğim tekrar🥰 haftaya da kese için gideceğim. 19 Ocak son adet tarihimdi 19 şubat test.. sanırım 4 haftalık oluyorr şuan.. test günü bekliyordum şimdi sıra kese görmeyi beklemekte hamdolsun 🥲 kese ve kalp haftaya aynı gün olur mu acaba
Keseden 1 yada 2 hafta sonra kalp atışı die biliyorm ☺️

Back