• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman test yaptınız? 🤰🏼

Doğrusu o zaten ama insan duramıyor işte 😂😇
Evet beklemesi çok zor 😃 bir önceki ay 10gün önceden başlayıp hep negatif görünce diğer ay yapmama kararı almıştım aklımdan bile çıkmıştı test yapmak gün gelene kadar😃

Eklentiler

• 0796dea6-99c6-4a72-a555-6bb1f89bdcab.jpeg
    0796dea6-99c6-4a72-a555-6bb1f89bdcab.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 73
böyle çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı. 🙄🙄 gelecek ay görüşürüz ben elendim 😂😂

hatırlamıyorum ki Allahın cezası test 😂😂 yumurtlicam ben galiba hiç adet belirtim yok çok akıntım var sadece 😂
Bu erken gebelik testine benziyor ama o mu bilemedim test yaptığınız gün mü kan verdiniz bende de aynı marka test böyle gösterdi benim durum karışık da o zaman kesin bende de yol bugün kan da verdim

Eklentiler

• IMG_1518.jpeg
    IMG_1518.jpeg
    190,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1514.jpeg
    IMG_1514.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu erken gebelik testine benziyor ama o mu bilemedim test yaptığınız gün mü kan verdiniz bende de aynı marka test böyle gösterdi benim durum karışık da o zaman kesin bende de yol bugün kan da verdim
yok reglime 5 gün var daha. bugün verdim kan testini bekleyemedim. doktorumu da aradım hiç ciddiye almadı 😂 adetinin 3.günü gel dedi terbiyesiz 😂😂 o son attığım test yumurtlama testi ya.. bu ay ilk defa bu kadar koyu oldu. yumurtlayacam galiba 😂

yok reglime 5 gün var daha. bugün verdim kan testini bekleyemedim. doktorumu da aradım hiç ciddiye almadı 😂 adetinin 3.günü gel dedi terbiyesiz 😂😂 o son attığım test yumurtlama testi ya.. bu ay ilk defa bu kadar koyu oldu. yumurtlayacam galiba 😂
Hımm anladım canım hayırlısı olsun hakkında benim durumlar da çık karışık kan verdim bugün öyle belli olur artık var yok durumu 😀

Back