Ne zaman son bulur bu kısır döngü?

Çok mu zor bu berbat ilişkiden kendini kurtarıp tertemiz bir sayfa açmak? Bu kadar zor olmamalı ya hayatına güzel bir yön vermek. Eski sevgilin gerçekten berbat bi' adam, midemi bulandırdı.

Ay bu arada aglayan erkek asla sevilmiyor istenmiyor, kadin guc sever arkasinda dag gibi duracak kisi ister hayatinda, suklum puklum hungur zingir aglayan erkekler bana cok tiyatro geliyor. Bu duygusallik degil bu sizin icinizdeki merhameti hedef almis kucuk bir sovun parcasi. Onca naneyi yedikten sonra aglasan goz pinarlarin kurusa kac yazar, seni 1 kere bile aglattiysa bitmistir, o gozyasina inanilmaz.

Çok yorucu ya kafanız nasıl cekiyor bu kadar tantanayı. Babası ölmüş Allah rahmet eylesin, belki onun için üzülebileceğin tek nokta bu ama geri kalanı resmen rezalet yani. Böyle bir zamanda bir başka kıza bu kadar ihtiyaç duyması sen varken aranızda bir bağ olmadığınj gösteriyor. Erkek arkadaşımın babaannesi vefat etmişti ve çok severdi babaannesini en çok ben yanında oldum hatta beraberken öğrendik ölüm haberini herşeyi de beraber aştık sevgililik böyle bir şey çünkü. Demekki siz yerine bir başka kıza ihtiyaç duyuyor burdan belli bir bağ olmadığı. Ayrıca aşırııı yorucu ya aşırııı bir git bir gel

Yok onun değil o gittiği kiİn babası vefat etmiş babası hasta hayatta. Ama gitmesinde bağ olsugunu gostermiyo malesef..

Yok onun değil o gittiği kiİn babası vefat etmiş babası hasta hayatta. Ama gitmesinde bağ olsugunu gostermiyo malesef..
Pardon yanlış okumuşum ama aynı olay sonucta iki tarafta da bir hastalık mevcut ve sanki ikisinin ortak yarası ve beraber halletmeye üstesinden gelmeye calışıyorlarmış gibi ve sende aralarına giren kötü kız gibi görüşmüşsün ve sen görüşmelerine her engel olmaya calıştıgında erkek arkadaşın seni daha da suçlu görmeye devam edecek bence hatta o kıza daha cok baglanıcak

Sizinki toksiğin de nirvanası olmuş artık.bu nasıl ilişki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…