Evet bende hatayi orda yaptim. Ikinci bir yontem sart bendeCalistigim gunler kayinvalidem veya annem bakiyor cocuklara sagolsunlar. Onlarinda yogun hayati var calisiyorlar. 2 sene daha idare edecegim sonra hersey daha kolay olacak diyerek teselli ediyorum kendimi
Aynen sütüm çoktu o yüzden 6.ayı bekledik tam hazır olsun sindirim sistemi diye.Biraz konu dışı ama sadece anne sutu aldığı için mi daha yeni geçtiniz ek gıdalara ? 4.5 aylıkken başlayanlar var da .
Emerek mi uyuyor12. Ayda beklemedeyim. Emzirme işi o kadar yorucu bir hale geldi ki. Gece sabaha kadar emziriyorumyoruldum bedenen ve zihnen
Bu son haftalarda bana sürekli uyu bak uyuyamayacaksın sonra derlerdi inanmazdım abartıyorlar diye düşünürdüm. Allahım bebeğim bi doğdu, iki saat kesintisiz uyuyunca mutlu oluyordum gözlerimin altı mosmorduHenüz ilk levele bile ulaşamadım ama herkesin dertlerini okurken yüzümde bir tebessüm oluştu :) ne kadar zor gözükse de hayal ederken bana tatlı geliyor, yani şuan böyle inşallah hep böyle kalır
Hamilelikle kıyaslayıp anlamaya çalışıyorum, hamilelik de zor bir süreç. Hele son aylar insanın taharet bile alamayacak hale gelmesi çok zormuş, kimse bana son aylarda bunda zorlanacağımı iki büklüm olacağımı söylememiştibel ağrıları, gece uyuyamamalar, mide yanmaları.. düşününce sayacak çok şey var ama sonra bir oynamaya başlıyor üstüne bir de içerde hıçkırmıyor mu gözyaşım pıt oluyor içime sokup sevesim geliyor ama zaten içimde olduğu için nasıl seveceğimi şaşırıyorum
Annelik genel olarak böyle bişey herhalde. Ömür boyu zorluklarla güzellikleri hep bir arada olacak. Biz sadece güzelliklerine odaklanalım, diğerleri bir şekilde hallolur
Benimki de sadece anne sutu alıyor ama 5 aylik gibi doktor baslatir herhalde diye düşünüyodumAynen sütüm çoktu o yüzden 6.ayı bekledik tam hazır olsun sindirim sistemi diye.
Her cocugun huyu bir değil ama ben bir kizimda hiç sıkıntı cekmedim.Ama ikizii inletti beni diyebilirimm.Sanirim 2 yaşından sonra rahat ettim.Oglum masaallah 1 yaşından sonra kendi uyudu kendi yürüdü bana hic sıkıntı vermedi-vermiyor.Azicik sabir guzel günler yakın ama gün sayma geçmezArkadaşlar iyi akşamlar. 6 aylık bir bebeğim var. İlk aylar herkes gibi ben de zorlandım ama geçti şükür. Şimdi o kadar zorlanmasam da hala keyifli annelik kısmına geçemedim ne zaman olacak bu? Yani bebeğimle oynuyorum, gülmesini falan çok seviyorum öpüyorum kokluyorum ama şu keyifli levele hala geçemedik. Yoksa öyle bir level yok mu annelikte
Mesela geçen hafta ek gıdaya başladık, çok hevesliydim eğlenceli olacağını düşünüyordum falan ama pek düşündüğüm gibi olmadı. Yerken bile sürekli mız mızlanıyor. Bütün günümüz "ııııı" sesini arka planda dinleyerek geçiyor. Ne bileyim uyutması, beslemesi hep mesele çok yoruluyorum. Emzirerek uyutuyorum uyuyana kadar sırt bel ağrılarım başlıyor, kendimi zor atıyorum kanepeye.
Ne zaman geçecek bu zorluk zamanları, anne kız eğlenmeye başlayacağız? Şu anda da ayına uygun aktiviteler yaptırıyorum ama genel olarak mızmız çok kısa süreli zevk alıyor sonra yine aynı.
Doktora göre değişiyor sanırım.Benimki de sadece anne sutu alıyor ama 5 aylik gibi doktor baslatir herhalde diye düşünüyodum
anne kız eğlenmek miArkadaşlar iyi akşamlar. 6 aylık bir bebeğim var. İlk aylar herkes gibi ben de zorlandım ama geçti şükür. Şimdi o kadar zorlanmasam da hala keyifli annelik kısmına geçemedim ne zaman olacak bu? Yani bebeğimle oynuyorum, gülmesini falan çok seviyorum öpüyorum kokluyorum ama şu keyifli levele hala geçemedik. Yoksa öyle bir level yok mu annelikte
Mesela geçen hafta ek gıdaya başladık, çok hevesliydim eğlenceli olacağını düşünüyordum falan ama pek düşündüğüm gibi olmadı. Yerken bile sürekli mız mızlanıyor. Bütün günümüz "ııııı" sesini arka planda dinleyerek geçiyor. Ne bileyim uyutması, beslemesi hep mesele çok yoruluyorum. Emzirerek uyutuyorum uyuyana kadar sırt bel ağrılarım başlıyor, kendimi zor atıyorum kanepeye.
Ne zaman geçecek bu zorluk zamanları, anne kız eğlenmeye başlayacağız? Şu anda da ayına uygun aktiviteler yaptırıyorum ama genel olarak mızmız çok kısa süreli zevk alıyor sonra yine aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?