Ya tabiki güzel bunlar ama ben istiyorum ki artık sürekli mız mız olmasın, eğlensin. Ağlayarak değil gülerek yesin yemeğini. Ağlayarak değil huzurla uyusun falan.Göğsüne alıp kokusunu çektiğin an en keyifli üst leveldir kesin
sütünü emerken uyuyakalması ağzından sutlerin akması o an masum yüzünü izlemek
Mükemmel bir mucize inşallah hepimize o anları yaşamak nasip olur .
Bi de o var değil miMerhaba, ben o kısma 2 yaş sendromunu atlattıktan sonra geçebilmiştim
Umarım sağlıklı ve keyifli günleriniz olur
Hah işte ben de bu cümleleri kurmak istiyorum1 yaştan sonra şahane oluyorlar:)) 3. yastayiz bal lokma,tam arkadas oldu bana:)
Inşallah çabucak gelir o vakit sizin için :)Ya tabiki güzel bunlar ama ben istiyorum ki artık sürekli mız mız olmasın, eğlensin. Ağlayarak değil gülerek yesin yemeğini. Ağlayarak değil huzurla uyusun falan.
Bi de o var değil mi
Resmen en büyük korkum hamile kalmak. Eskiden hemen peşine bir tane daha yapiyim derdim birlikte büyüsünler. Şimdi gülüyorum o düşüncelerimeYa sanki 18 aydan sonra bir lokma rahat ettim, 2 yastan sonra iyice rahatlarim belki ama inann 7-13 ay arasi felaketti bence...yani oynatmaya ramak kalmisti...ayrica ben en az 4 5 yil 2. Cocugu dusunmuyordum ama simdi 2. Cocuk fikri bile beni asiri korkutuyor yani stres oluyorum, ilerde 2.yi yaparsam nasil bakacagim
Aynen oyle, vallahi stres oluyorum esim bir sure sonra ister belkide 2.yi ne yaparim nasil bakarim diye dusunuyorum surekli...hatta ikinci cocugu 2 yasini gecene ne kadar sansli gozuyle bakiyorum hepResmen en büyük korkum hamile kalmak. Eskiden hemen peşine bir tane daha yapiyim derdim birlikte büyüsünler. Şimdi gülüyorum o düşüncelerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?