Ne zaman keyifli levele geçicez?

Loser9

Düzelicez inşallah, şu olaylar bi bitsin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.384
3.911
63
Arkadaşlar iyi akşamlar. 6 aylık bir bebeğim var. İlk aylar herkes gibi ben de zorlandım ama geçti şükür. Şimdi o kadar zorlanmasam da hala keyifli annelik kısmına geçemedim ne zaman olacak bu? Yani bebeğimle oynuyorum, gülmesini falan çok seviyorum öpüyorum kokluyorum ama şu keyifli levele hala geçemedik. Yoksa öyle bir level yok mu annelikte 😂

Mesela geçen hafta ek gıdaya başladık, çok hevesliydim eğlenceli olacağını düşünüyordum falan ama pek düşündüğüm gibi olmadı. Yerken bile sürekli mız mızlanıyor. Bütün günümüz "ııııı" sesini arka planda dinleyerek geçiyor. Ne bileyim uyutması, beslemesi hep mesele çok yoruluyorum. Emzirerek uyutuyorum uyuyana kadar sırt bel ağrılarım başlıyor, kendimi zor atıyorum kanepeye.

Ne zaman geçecek bu zorluk zamanları, anne kız eğlenmeye başlayacağız? Şu anda da ayına uygun aktiviteler yaptırıyorum ama genel olarak mızmız çok kısa süreli zevk alıyor sonra yine aynı.

Göğsüne alıp kokusunu çektiğin an en keyifli üst leveldir kesin
sütünü emerken uyuyakalması ağzından sutlerin akması o an masum yüzünü izlemek
Mükemmel bir mucize inşallah hepimize o anları yaşamak nasip olur .

Göğsüne alıp kokusunu çektiğin an en keyifli üst leveldir kesin
sütünü emerken uyuyakalması ağzından sutlerin akması o an masum yüzünü izlemek
Mükemmel bir mucize inşallah hepimize o anları yaşamak nasip olur .
Ya tabiki güzel bunlar ama ben istiyorum ki artık sürekli mız mız olmasın, eğlensin. Ağlayarak değil gülerek yesin yemeğini. Ağlayarak değil huzurla uyusun falan. 🤷‍♀️

Ya tabiki güzel bunlar ama ben istiyorum ki artık sürekli mız mız olmasın, eğlensin. Ağlayarak değil gülerek yesin yemeğini. Ağlayarak değil huzurla uyusun falan. 🤷‍♀️
Inşallah çabucak gelir o vakit sizin için :)

Çocuktan çocuğa da değişiyor beklediğiniz günler.

Kızım 5 yaşında, uyku sorunu haricinde hiç beni zorlayan birşeyi olmadı, yemesi, içmesi, neşesi yerindeydi hep.

Oğlum ise 2 yaşını geçti, gitmedi mızmız herşeye ağlayan, sık sık modu düşen halleri.

O yüzden genel birşey söylemek zor.

Ya sanki 18 aydan sonra bir lokma rahat ettim, 2 yastan sonra iyice rahatlarim belki ama inann 7-13 ay arasi felaketti bence...yani oynatmaya ramak kalmisti...ayrica ben en az 4 5 yil 2. Cocugu dusunmuyordum ama simdi 2. Cocuk fikri bile beni asiri korkutuyor yani stres oluyorum, ilerde 2.yi yaparsam nasil bakacagim

Oglum ilk dogdugunda babama sormustum , ne zaman bitecek yorgunlugum diye
Babam da asla dedi , bak sen 30 yasindasin hala seni dusunmekten geceleri uykum kaçıyor dedi
Yani annelik cok keyifli ama o yorgunluk hali hic bitmiyor , benim oglan 12 oldu hala gece uykularim kaciyor dertlerini dusundukce , annelik babalik boyle , omur boyu yoruyor insani

Ya sanki 18 aydan sonra bir lokma rahat ettim, 2 yastan sonra iyice rahatlarim belki ama inann 7-13 ay arasi felaketti bence...yani oynatmaya ramak kalmisti...ayrica ben en az 4 5 yil 2. Cocugu dusunmuyordum ama simdi 2. Cocuk fikri bile beni asiri korkutuyor yani stres oluyorum, ilerde 2.yi yaparsam nasil bakacagim
Resmen en büyük korkum hamile kalmak. Eskiden hemen peşine bir tane daha yapiyim derdim birlikte büyüsünler. Şimdi gülüyorum o düşüncelerime 😂

Ben 3 yaşta azıcık rahatladım. Derdini söyler, çişini söylerdi falan. Ama azıcık. 4 yaşında daha oh demedim. Allah var uyumlu da çocuk. Her yemeği seçmez yer. Ama dışarı çıkacağız çıkmam, zor zar çıkarız hadi yavrum dönelim, dönmem der. Oyun oynamaktan zaten beynim yandı. Kendi oyun kurup oynamaz. En fazla yarım saat oynar o da arada sırada. İnadı tutturması zaten dert. Bazen telefon gelir konuşmak zor, başımda aaannneee anneee aaaa aaa annee der.
Kuzenin oğlu ilkokul bir o da zeka testi mi yapsam anlamıyor bu çocuk diyor. Ödevi konsantrasyon sıkıntıları çıldırma eşiğinde.
Özetle keyifli anlar da var ama derdi bitmiyor

Resmen en büyük korkum hamile kalmak. Eskiden hemen peşine bir tane daha yapiyim derdim birlikte büyüsünler. Şimdi gülüyorum o düşüncelerime 😂
Aynen oyle, vallahi stres oluyorum esim bir sure sonra ister belkide 2.yi ne yaparim nasil bakarim diye dusunuyorum surekli...hatta ikinci cocugu 2 yasini gecene ne kadar sansli gozuyle bakiyorum hep

Benimki 3 yaşında ben de hala bekliyorum..
akıllı uslu olduğu zamanlar en yakın arkadaşım oluyor, bazı günler de cinnet sebebim :)
Çocuğa göre değişiyor anlıcanız, sakin ve söz dinleyen bi yapısı olursa keyifli olabilir

Back