Gebeliğe Hazırlık ne zaman gebe kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet düzenli 9 günüm kaldı regl günüme
O zaman şimdiden sipariş verebilirsin adet olursan bitince başlarsın hemen testlere veya adet olursan sipariş verirsin gelene kadar adetin biter.
Benim siparişim biraz geç gelmişti hemen yaptım şansıma yumurtlama günümmüş çift çizgi çıkmıştı
Bir gün daha geç gelse kaçırıyordum günü

sizde benim gibi aylarca beklemişsiniz 18 ay uzun süre bende 1 senedir günlerime dikkat etmeye direk ayağa kalmamaya çalşyorum çok zor beklemek sabır işiymiş

Evet ama bizde zaman geçtikçe sorunlar ortaya çıktı önce eşimde morfoloji sorunu çıktı onu düzelttik derken bende yumurtalık tembelliği çıktı bende tedavi oldum..

Merhaba konuya baktım ve şuan bir sorunum var size sormak istedim. Konu açmayıda düşündüm bu problem üzerine.. benim sat 3 şubat bugün tahmini yumurtlama günüm. Dünden beri kasıklarımda regl sancısı gibi ağrı, ve kahverengi lekem var ilk defa iki adet arası lekeleniyorum.. Sizce gebelik ihtimali olabilir mi? Son ilişkimde 30 ocak yani adetimden önce. Ve yumurtlama günümde değildi. Test yaptım şimdi, anlam veremedim. Dilerseniz atabilirim yardımcı olur musunuz bana

Canım bana sormamışsın ama yorum yapmak istedim.
Regliden önce yumurtlama ihtimalin çok düşük ama imkansız değil..
Kasık ağrın ve kahve akıntı yumurtlamadan dolayıdır banada son zamanları yumurtlama dönemlerinde kasık ağrısı ve kahve akıntım olmaya başladı inşallah gönlünce olur sonuç

inşallah hızlıca hamile kalırsınız pko olanlar baya var oralarda sorular sorun bende öğrenmeye çalışıyorum bakarsan benim adetim bir gün gecikmezzz ama yok olmuyor

İnşallah canim bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım nasip bugün kontrole gittim cuma tekrar kontrolüm var

Cevabın için çoook teşekkür ederim.. sonradan oldu dimi sendede benim gibi canımm

2016da evlendim, ocak 2020 normal yolla gebe kaldım

Cevabın için çoook teşekkür ederim.. sonradan oldu dimi sendede benim gibi canımm❣
Evet eveet aralıkta oldu hatta doktora gittim gebelik düşünüyorum çünkü bi heycan korku sardı ya gebelikse ya kist se diye iş çıkışı koşturdum doktora doktor yumurtan çatlamış normal dedi hatta o ay 5 gün kahve akıntım geldi idrarımdan sonra peçeteye, bu ayda aynısı oldu..
Doktora hiç başıma gelmediğini anlattım üşütmekten veya zaman zaman böyle olabileceğini herşeyin normal olduğunu söyledi

Çooooookkk teşekkür ederimm canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…