• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman evleneceksin

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
23
İyi akşamlar benim iki kuzenim var ikiside kardeş. Beraber büyüdük, ettik çook zaman geçirdik. Şimdi o kadar yakın değiliz zaten evlerimizde ben başka bir ilçede onlar başka. Neyse biri evlendi diğeri nişanlandı. Yaşıtız 20. Şimdi her konuşmamızda görüşmemizde bana sen ne zaman evleniyorsun seni ne zaman veriyoruz falan diyorlar sinirlerim bozulmaya başladı artık sanki evde kalmışım gibi daha yaşım kaç. Ailelerimiz biraz farklı, ortamlarımız... anneleri bile bana diyor sen ne zaman evlencen basit bir konu gibi gelebilir size ama belli bi yerden sonra sinir bozuyor ve ben bu insanlarla artık arama mesafe bile koydum anca bayram, düğün vs bide arada işim o taraflara düştüğünde giderim. Mesafe koyuyorum yine anlamıyorlar ne yapmam gerek ? Nedense hep saçma sapan baskılara eleştirelere maruz kalıyorum hep

İyi akşamlar benim iki kuzenim var ikiside kardeş. Beraber büyüdük, ettik çook zaman geçirdik. Şimdi o kadar yakın değiliz zaten evlerimizde ben başka bir ilçede onlar başka. Neyse biri evlendi diğeri nişanlandı. Yaşıtız 20. Şimdi her konuşmamızda görüşmemizde bana sen ne zaman evleniyorsun seni ne zaman veriyoruz falan diyorlar sinirlerim bozulmaya başladı artık sanki evde kalmışım gibi daha yaşım kaç. Ailelerimiz biraz farklı, ortamlarımız... anneleri bile bana diyor sen ne zaman evlencen basit bir konu gibi gelebilir size ama belli bi yerden sonra sinir bozuyor ve ben bu insanlarla artık arama mesafe bile koydum anca bayram, düğün vs bide arada işim o taraflara düştüğünde giderim. Mesafe koyuyorum yine anlamıyorlar ne yapmam gerek ? Nedense hep saçma sapan baskılara eleştirelere maruz kalıyorum hep

Hak ediyosun. Evde kalmis demek ne ya. herkes evlenmek zorunda mi? Ay sinir oldum.

19 yasinda evlendim kendimi es gecerek soyluyorum :)) ben sizin gibi koca meraklisi degilim de yeter . :-)

Bir davetiye bastırın, kafanızdan isimler sallayıp, düğün salonu, adres ve oldukça ileri bir tarih yazarak (Mesela 13.07.2034te) "Evleniyorum, buyurun davetiyeleriniz. Tarihi aldığınıza göre artık 2034'e kadar sormayın" deyip kestirip atın.

Evlenmek marifet mi de. Ben calisip meslegimi elime aldiktan sonra evlenecegim de.
Bu arada 20 cok erken. Ben 30 yasindaydim evlendigimde. Merak etme kimse de evde kalmiyor. Kalsa da evlilik cok da matah birsey degil. Evlenince goruruz bir de onlari. Sorumluluk uzerlerine binince herseyin masallardaki gibi olmadigini o zaman anlarlar.
El ladiyla hareket etme. Sen once meslek sahini ol. Bir buyuk tavsiyesi. Evlilik eninde sonunda olur. Kimin ne dedigini de takma.

Evlenenler ve nişanlılar hemen anında bekarları everme komitesi kuruyorlar sanırım

terslesen yarana tuz mu bastik diye dusunuyorlar:KK70: sevemiyorum kimseyi desem zamanla olur diyrlar ...resmine bakarken bile itici geliyor :confused:belli sure sonra bosuna nedenlerini soyledigini anliyorsun yaw he he moduna giriyorsun:KK37:

Kendi müstakbel nişanlılarının nesi eksikse oradan vur. Mesela nişanlısın saçı azsa ben saçı olan biri bulmadan evlenmem gibi :-)

Gerçekten şaka gibilermiş. Bırak evlensinler iki heveslerini alsınlar sonra görürsün onları. Bu arada 28imde evlendim, çok şükür iyiyiz eşimle, çok mutluyuz ve iyi ki onu beklemişim derim hep. Veee çevremde bütün tanıdıklarıma 30dan önce evlenmeyin diyorum :KK37:

Acele eden sizsiniz benm derdim ne 20 yaşında koca derdi çekeyim de.hey Allahım 20 yaşında muhabetlere bak

24 yasindayim ayni sorulara bende maruz kaliyorum. Diyorumki eli yüzü duzgun efendi sadik kibar isi gücü olan biri varsa cevrenizde getirin evleniyim diyorum soranlara. Bazende diyorumki evlenenleride görüyoruz diyorum :KK53: aptalca toplum baskisi iste :sinirli:

Niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki? Cokta sakin bir insan sayilmam ama boyle seylere sinirlenmedim hic. Babannem neler neler diyordu bana. Seni alan 2 gunde geri getirir, sen yuva kurcanda bizde görcez, sizden kadin mi olur. :KK70: Filann uhuuu :)
Hicte bu kadar umursamiyordum. 21 yaşinda evlendim bu arada ama baski sonucu degil, severek evlendik.
3 bucuk yillik evliyim. Cocugumuz yok. Soranlar oluyor tabi... Hatta bazilari anneme torun yok mu diye sorup, yok diyince "doktora gitsinler" diyorlarmis :KK70:
Devamli ayni soru bunalticidir ama sinirlencek birşey yok bence, hayatinizdan memnunsaniz eğer.

Kendi müstakbel nişanlılarının nesi eksikse oradan vur. Mesela nişanlısın saçı azsa ben saçı olan biri bulmadan evlenmem gibi :-)

Gerçekten şaka gibilermiş. Bırak evlensinler iki heveslerini alsınlar sonra görürsün onları. Bu arada 28imde evlendim, çok şükür iyiyiz eşimle, çok mutluyuz ve iyi ki onu beklemişim derim hep. Veee çevremde bütün tanıdıklarıma 30dan önce evlenmeyin diyorum :KK37:

Bu iyiymiş deniycem teşekkürler :)

Kimse okumuyor galiba ailede.
20 yasinda baski yapildigini da ilk kez duydum.
Okursanız kimse boyle bir sey diyemez. Okuyun.

Back