Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesine zaman et tavuk ve balık vermeliyim???
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,kızım 6. ayını bitirdi ek gıdalara 5. aydan sonra yavaş yavaş başlamıştım zaten şimdi et balık ve tavuk vermek istiyorum acaba ne zaman verebilirim,şimdiden teşekkürler...
canım tavugu bir ay sonra ver ama balık vermeye başla küçük küçük tatsın.pişince elinle ez ,ver.ben 7 aylıkken başladım ama benim oglum iriydi biraz heralde ondan sorun olmadı hiç.şimdi de evde pişen herşeyi sorunsuz yiyor 9. 10.ayları beklersen bence geç kalırsın alışması zor olur ayrıca çorba hariç hiçbirşeyi blenderdan geçirme katı şeylere geçemiyor çignemeyi ögrenemiyorlar..
benim oğlumda 6 aylık 17 haziran doğumlu biz ek gıdalara 5.ayda başladık meyve sebze yoğurt bu ayda kıyma et yumurta ve peynire başlattı doktorumuz gayetde güzel gidiyo bende liste var tavuk balık 7.adan sonra verebiliyosun doktorum öyle söyledi
5 aylıkken ek besınlere baslamıstım.6.ayda kıyma ve tavuk 7.ayda balık vermeye basladık.az mıktarlarda verılmeye basladıgı ıcın zamanla sındırım sıstemı alısacak ve sorun olmayacaktır
benimde bebeğim 6. ayını bitirdi ve bebeğimi dün doktora götürdüm genl kontrol için bana bebeğim için kırmızı et yani kıymayı çorbalarına koymamı istedi ve tavuk etini yedirebilirsin dedi bende vermeye başladım tavukların göğüsünü ezerek verdim 3 kez çekilmiş kıymayı çobasına koydum çok güzel yedi bende bekleme bu ay içinde bunları tüketebilirmiş balık içinde 7 aydan sonra başlamamı söyledi.