ne zaman bebek oluyor

amin, çok teşekkürler. bu ilk ayımız o yüzden stres yaptım baya. bu halde bebek yoksa bile regl gecikecek diye korkuyorum. yarın sabredebilirsem cuma yapayım olmadı, regl günüm o gün. sizin de bebeğiniz hayırlı, sağlıklı olsun inşallah.
çok teşekkür ederim inşallah pozitif sonucu görürsün canım

Şuan kasiklarimda bir ağrı var goguslerim acıyo regli tarihin 19 u eğer olmazsam o zaman test yapcam birde folbiol aldım kullanıyorum

Arkadaşlar merhaba ilişkiye girdikten sonra bebek kaç günde oluşuyor mesela benim yumurtlama günüm ayin 5 idi o gün denedik olduğunu varsayarsak simdi bebek gelişmeye başlamış mıdır çok merak ediyorum şimdiden sagolun cevaplariniz için :KK37:
p.tesi günü test yaparsan silik de olsa çıkar

Ben o günde yaptım ama bebek ne zaman oluşuyor 5 şubat idi yumurtlama günüm simdi o gün tuttu diyelim ertesi gün oluşuyor mu bebek
tuttuğu andan itibaren süreç başlar... döllenmenin üçüncü gününden itibaren de fetus oluşmaya başlar

Yani şuan hamile olabilir miyim acaba bazen kramp giriyor kasiklarima sağ ve sol tarafimda ağrılar oluyo karnim sis gibi geliyor bana goguslerimde hafif ağrı var adedmidir yoksa bebekmi test için erken sanki

Yani şuan hamile olabilir miyim acaba bazen kramp giriyor kasiklarima sağ ve sol tarafimda ağrılar oluyo karnim sis gibi geliyor bana goguslerimde hafif ağrı var adedmidir yoksa bebekmi test için erken sanki
şu an erken tabiki... benim de son adet tarihim 19 ocak, beklenen adetim de 18 ocak... bekliyorum senin gibi... aynı belirtiler bende de var ama bu belirtiler aynı zamanda adet belirtisi de olduğu için çok umutlanmıyorum...

Son adet tarihim 19 ocak ortalama 28gunde bir adet oluyorum. Beklenen tarih pzt 26si insAllah olmam dua edelim kizlar birbirimize

Adet gününé kadar bekleyecek misin. Erken yapsak silik çıkmaz mi benim de 16 17 Şubat. ..
dün itibariyle adet oldum canım... ama olmasaydım bugün test yapıcaktım silik çıkarsa zaten gebelik var demektir.

dün itibariyle adet oldum canım... ama olmasaydım bugün test yapıcaktım silik çıkarsa zaten gebelik var demektir.
Geçen ay da beraberdik sen bana yerleşme falan değildir hamile değilsin demiştin. Çok haklıymış sin. neyse anladık ki günler aylar geçiyo. Ben de de aynı durum.var. Yarın adet günüm. Gene kahveler geldi. Devamı yok bekliyorum şimdi. . Gelsin bitsin adet. Çalışmalara başlayalım ☺

X