ne zaman bebek oluyor

htys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
1.631
1.474
Arkadaşlar merhaba ilişkiye girdikten sonra bebek kaç günde oluşuyor mesela benim yumurtlama günüm ayin 5 idi o gün denedik olduğunu varsayarsak simdi bebek gelişmeye başlamış mıdır çok merak ediyorum şimdiden sagolun cevaplariniz için

adet olduktan sonraki 12-16. günler ilişkiye girerseniz bebek şansınız maksimumda olur. özellikle 13-14. günler

canim eger imkanin varsa telefonlarda kadin gunlugu ( takvimi) diye programlar var. onlardan birisini indirip her ay yumurtlama gununu takip edebiliyorsun. iliskiye girdikten sonraki gunu sayma, adet basladigi ilk gunden sonraki 10. gun yumurtlama gunu baslar 7 gun surer yumurtlama haftası. adetin ilk gununden sonraki 15. gunde cok onemlidir ogunde gebelik sansinin en yüksek oldugu gun olarak hesaplanir.

Ben o günde yaptım ama bebek ne zaman oluşuyor 5 şubat idi yumurtlama günüm simdi o gün tuttu diyelim ertesi gün oluşuyor mu bebek

Ben o günde yaptım ama bebek ne zaman oluşuyor 5 şubat idi yumurtlama günüm simdi o gün tuttu diyelim ertesi gün oluşuyor mu bebek
merak çok kötü aslunda bilmesen daha iyi kafan rahat olur. İlla öğrenecrğim diyorsan eğer 5 şubatta yumurtlama olduysa ve döllenme başladıysa daha yuvalanma olmamıştır. Şu an bölünme devam ediyor büyük ihtimal. Yumurtlamadan 4-9 gün içinde rahime yerleşir bebek ve b-hcg salgılamaya başlar. Yani bebek sperm ile yumurta birleşince oluşmaya başlıyor. İnşallah bebeğin oluşuyordur rabbimin izniyle canımcum

Sagolun cevabınız için inşallah olusuyodur gogusumde ve kasiklarimda bi ağrı hissediyorum onun için sormustum belki ben yaniliyorumdur diye herhalde bu kadar kısa surede hamile kalamam değil mi yani belirtiler hemen olmaz sanırım

Olmaz bence çünkü daha yerleşme bile olmamıştır. Ayrıca hiç belirtiye takılma. Ben 18 aydır ne belirtiler yaşadım ama henüz ortada bebek yok. Sakin ol ve akışına bırak. Zorlasan da zamanı gelmeyince olmuyor. İnşallah hislerinde yanılmazsın.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bakalım bekleyelim Allah ne zaman verirse

Bence de belirti falan hep hikaye. Psikolojik. Adet geçmesini beklemek en doğrusu. Haa en zoru da tabi o ayrı

Mrhb denedim şuanda son aded tarihim 23 ocak sistem 3 haftalık hamile olduğumu belirtiyor diyelim ki hamileyim 3 hafta çok degilmi hemen ne ara anlamadim yanlış mi hesapladim ki

hamilelik hesaplanırken her zaman son adet tarihi(SAT) baz alınır döllenme tam olarak ne zaman gerçekleşti bilinmediği için ve bunun üzerinden 40 hafta sayılır doğum tarihini belirlemek için. Sen o hesaplamada rahim içine tahmini ekilme gününe bak, o tarihten en erken 1 hafta sonra test yap. ancak o zaman çıkar.

canım benim yumurtlama 11 ocaktı 21 ocakta hcg 11.6 çıktı yani yumurtlamadan sonra en az 7 8 gün geçmesi gerekiyor yerleşmesi için

Benimde şuan reglime bir hafta var olmazsam test yapcam inşallah vardır bebegimm

canım benim yumurtlama 11 ocaktı 21 ocakta hcg 11.6 çıktı yani yumurtlamadan sonra en az 7 8 gün geçmesi gerekiyor yerleşmesi için

benim yumurtlama da 31 ocaktı, en son ilişki de o gün oldu. acaba yarın, yani 12 gün sonra kan testi yapsam çıkar mı? adete de 1-2 gün var ama hiçbir belirti, öncesinde olan akıntı yok...

benim yumurtlama da 31 ocaktı, en son ilişki de o gün oldu. acaba yarın, yani 12 gün sonra kan testi yapsam çıkar mı? adete de 1-2 gün var ama hiçbir belirti, öncesinde olan akıntı yok...
çıkabilir canım ama negatif çıksada geç yerleşmiş olabilir en iyisi adet gününü bekle öyle test yap çünkü öncesinde yapınca acaba kimyasal mı diye korkuyor insan.. Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

sperm yumurta bırlesınce 6 saat içinde dollenme olur ve hızla cekırdek bolunmesı baslar yaklaşık 3 gun kadar tuplerde yoluna devam eder ve bu arada bolunmeye devam eder rahım ıcıne gelıp dusmesı 3. 4. gunde olur ve rahmın arka duvarında uygun bır yeri kazmaya baslar kesenın ıcındekı hucreler acılan yere gömulur bebek olusmaya devam eder tutunma ıslemı de yaklaşık kırk gun surer bu kırk gunluk sure sonucunda bebek baya bı ınsana benzer ancak tum organların olusması ılk 3 ay bıtınce olur sonrasında oluşan bu orgnlar doguma kadar gelısır

amin, çok teşekkürler. bu ilk ayımız o yüzden stres yaptım baya. bu halde bebek yoksa bile regl gecikecek diye korkuyorum. yarın sabredebilirsem cuma yapayım olmadı, regl günüm o gün. sizin de bebeğiniz hayırlı, sağlıklı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…