çok teşekkür ederim inşallah pozitif sonucu görürsün canımamin, çok teşekkürler. bu ilk ayımız o yüzden stres yaptım baya. bu halde bebek yoksa bile regl gecikecek diye korkuyorum. yarın sabredebilirsem cuma yapayım olmadı, regl günüm o gün. sizin de bebeğiniz hayırlı, sağlıklı olsun inşallah.
p.tesi günü test yaparsan silik de olsa çıkarArkadaşlar merhaba ilişkiye girdikten sonra bebek kaç günde oluşuyor mesela benim yumurtlama günüm ayin 5 idi o gün denedik olduğunu varsayarsak simdi bebek gelişmeye başlamış mıdır çok merak ediyorum şimdiden sagolun cevaplariniz için
tuttuğu andan itibaren süreç başlar... döllenmenin üçüncü gününden itibaren de fetus oluşmaya başlarBen o günde yaptım ama bebek ne zaman oluşuyor 5 şubat idi yumurtlama günüm simdi o gün tuttu diyelim ertesi gün oluşuyor mu bebek
Gerçekten mi bende aded günüme kadar bekleyim diyorum bilemedim kip.tesi günü test yaparsan silik de olsa çıkar
yani en erken p.tesi çıkabilir eğer zamanında döllenme olduysaGerçekten mi bende aded günüme kadar bekleyim diyorum bilemedim ki
şu an erken tabiki... benim de son adet tarihim 19 ocak, beklenen adetim de 18 ocak... bekliyorum senin gibi... aynı belirtiler bende de var ama bu belirtiler aynı zamanda adet belirtisi de olduğu için çok umutlanmıyorum...Yani şuan hamile olabilir miyim acaba bazen kramp giriyor kasiklarima sağ ve sol tarafimda ağrılar oluyo karnim sis gibi geliyor bana goguslerimde hafif ağrı var adedmidir yoksa bebekmi test için erken sanki
CANIM SEN 30 GÜNDE BİR ADET OLUYOSAN BU AY 18 ŞUBATTA OLMAN LAZIM... BENİM DE AYNI ÇÜNKÜAynen bende kendimi kandirmayim diyorum hayırlisini versin Rabbim
Yok 28 günde bu ayin 19 u takvimim var ordan takip ediyorumCANIM SEN 30 GÜNDE BİR ADET OLUYOSAN BU AY 18 ŞUBATTA OLMAN LAZIM... BENİM DE AYNI ÇÜNKÜ
Adet gününé kadar bekleyecek misin. Erken yapsak silik çıkmaz mi benim de 16 17 Şubat. ..CANIM SEN 30 GÜNDE BİR ADET OLUYOSAN BU AY 18 ŞUBATTA OLMAN LAZIM... BENİM DE AYNI ÇÜNKÜ
ayın 16 yanlıs yazmısımSon adet tarihim 19 ocak ortalama 28gunde bir adet oluyorum. Beklenen tarih pzt 26si insAllah olmam dua edelim kizlar birbirimize
dün itibariyle adet oldum canım... ama olmasaydım bugün test yapıcaktım silik çıkarsa zaten gebelik var demektir.Adet gününé kadar bekleyecek misin. Erken yapsak silik çıkmaz mi benim de 16 17 Şubat. ..
Geçen ay da beraberdik sen bana yerleşme falan değildir hamile değilsin demiştin. Çok haklıymış sin. neyse anladık ki günler aylar geçiyo. Ben de de aynı durum.var. Yarın adet günüm. Gene kahveler geldi. Devamı yok bekliyorum şimdi. . Gelsin bitsin adet. Çalışmalara başlayalım ☺dün itibariyle adet oldum canım... ama olmasaydım bugün test yapıcaktım silik çıkarsa zaten gebelik var demektir.
Üzülme canım ya. Artık farkettim ki adet ı gördükçe kendimiZe kızar oldukBen kirmizilari gordum husran yine