Anti-Aging Ne zaman balamal?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.481
1.417
Selam hanımlar anti-aging ürünleri almış başını gidiyor hatta bazı markalar mimik kırışıklıkları için 15 yaşından itibaren kullanılan kremler üretiyor güzellik uzmanlarımıza ve kk 'ın bilgili hanımlarına soruyorum bu kremlere ne zaman başlanmalı?:1hug:

Gelecek yıllarar yatırım antı-agıng olarak erken yaŞlarda baŞlanılan dogru nemlendırıcı ve gÜneŞ koruyucu kesınlıkle tedbır olacaktır

Sacmalik kaydirigubbakcemile3! Yine kozmetik sektorun "kese vurucu" darbeleri :sinifsinif:.
Mutlaka anti-ageing kullanilmasi gerekmez bu yaslarda. En onemlisi duzgun, saglikli beslenme ve cildin temizligi ve nemlendirilmesidir. Bukadar!

Sacmalik kaydirigubbakcemile3! Yine kozmetik sektorun "kese vurucu" darbeleri :sinifsinif:.
Mutlaka anti-ageing kullanilmasi gerekmez bu yaslarda. En onemlisi duzgun, saglikli beslenme ve cildin temizligi ve nemlendirilmesidir. Bukadar!

sevgili yönet,im bana gelınce her nedense kişiye hakaret filan diye kadın demiş saçmalık,''kese vurucu'' darbeler kimseden çıt yok ne bahtsız bir üyeyim ben !!

anti aging ilk önce güneşten korunmakla ve cildinin en temel ihtiyacı olan suyu karşılamakla olur......

sevgili yönet,im bana gelınce her nedense kişiye hakaret filan diye kadın demiş saçmalık,''kese vurucu'' darbeler kimseden çıt yok ne bahtsız bir üyeyim ben !!

Kendinizi KOZMETIK SEKTOR olarak mi gordunuz :1shok: :roflol::roflol::roflol:????? Yaziiiiik :bbo:...

X