Ne yesem ağır geliyor.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.087
4.168
173
Kızlar merhaba . Özellkle bu aralar ne yesem ağır geliyor 2 saat uykudan gözümü açamıyorum. Bügün öğlen patatesli yumurta yapıp yedim 1-2 saat sonra yerde uyuyakalmısım 2 saat. Kızımda uyanık öyle evi turluyo. Hiç gözüm açılmıyordu ya . Öyle bi ağırlık vardı ki. Önceki günde aynı sekilde tavuk sote yedim üstüme ağırlık çöktü uyudum gene. Emziriyorum kızım 1 yasında. Bişey yemesem sıkıntı yok da yemedende nasıl olcak. Gayette yavaş yavaş sindirirerek yediğim halde böyle oluyor son haftalarda. Bi öneriniz fikriniz varmı . Teşekürler simdiden

Hamile olma ihtimali var mı?
Aslında adetlerim düzensiz ama bekarlıktan beri, 3 aydır olmuyorum, korunuyoruz ama herseye ragmen 1 bucuk ay önce 2 test yaptım negarif çıktı o günden beride zaten gene korunduk o yüzden pek ihtimal vermedim de önceki hamileliğimdede aynı böyleydim . o_O

Aslında adetlerim düzensiz ama bekarlıktan beri, 3 aydır olmuyorum, korunuyoruz ama herseye ragmen 1 bucuk ay önce 2 test yaptım negarif çıktı o günden beride zaten gene korunduk o yüzden pek ihtimal vermedim de önceki hamileliğimdede aynı böyleydim . o_O

Hamilelik belirtilerine benziyor canım bilemedim... Yakın zamanda üzüntü filan yasadiysan depresyon filan da olabilir.

Back
X