Ne yesem ağır geliyor.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.087
4.168
173
Kızlar merhaba . Özellkle bu aralar ne yesem ağır geliyor 2 saat uykudan gözümü açamıyorum. Bügün öğlen patatesli yumurta yapıp yedim 1-2 saat sonra yerde uyuyakalmısım 2 saat. Kızımda uyanık öyle evi turluyo. Hiç gözüm açılmıyordu ya . Öyle bi ağırlık vardı ki. Önceki günde aynı sekilde tavuk sote yedim üstüme ağırlık çöktü uyudum gene. Emziriyorum kızım 1 yasında. Bişey yemesem sıkıntı yok da yemedende nasıl olcak. Gayette yavaş yavaş sindirirerek yediğim halde böyle oluyor son haftalarda. Bi öneriniz fikriniz varmı . Teşekürler simdiden

Hamile olma ihtimali var mı?
Aslında adetlerim düzensiz ama bekarlıktan beri, 3 aydır olmuyorum, korunuyoruz ama herseye ragmen 1 bucuk ay önce 2 test yaptım negarif çıktı o günden beride zaten gene korunduk o yüzden pek ihtimal vermedim de önceki hamileliğimdede aynı böyleydim .

Hamilelik belirtilerine benziyor canım bilemedim... Yakın zamanda üzüntü filan yasadiysan depresyon filan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…