- Konu Sahibi limonatakek21
-
E o zaman ne duruyorsun kiAyy dimi bencede artık aklımda kalmasın baribunu duymaya ihtiyacım vardı
Bu arada evli değil bundan eminim. Hakkında bildiğim şeyler nereli oldugu mesleği vb. Genel şeyleri biliyorum ama tanışmıyoruz birebir
Başta onaylamıyordum son Bi kaç seferki de evet dediğinizi yapıyorSiz kabul ettikten sonra da sizi çıkarıyor mu yeniden :)
Tek istediğim merakım gitsin saçmaysa tamam saçmaydı diyip konuyu kapatıcam Bi beklentim yokE o zaman ne duruyorsun ki
Böyle şeylere çok fazla anlam yüklemeden oturup uzun uzun düşünmeden direk mevzuya gireceksin.. Aklında kalmasın yaz gitsin.. Baktın adam hoş biri yüzyüze görüşür karar verirsin.. Baktın ki adam saçma sapan bir insan merakını gidermiş olursun işte.. Yeter ki senin canın sağolsun be gerisinin ne önemi var
Bilmem ki bende tanımıyorumİstek atıp geri çekmesi şey olabilir mi ? Manita yapıyordur o sırada diğer kızları eliyordur sosyal medyadan, sonra manitinden ayrılınca tekrar av arıyordur arizona kertenkelesi
Ya aynen öyle.. Dediğim gibi fazla düşünmeye gerek yok.. Yarın ya da bugün canın ne zaman isterse yaz gitsinTek istediğim merakım gitsin saçmaysa tamam saçmaydı diyip konuyu kapatıcam Bi beklentim yok
O zaman yarın bunun hesabını soruyorum
Eneeeeee hiç dikkat etmemişim aha benimde canım çektiKonudan alakasız nick şahane canım çekti
Öyledir tüm erkekler öyle hatta biz kızlar da öyleyiz benceBilmem ki bende tanımıyorumen azından böyleyse öğrenmiş olurum dedim
Şey yapın mesaj attın geri çekin mesaj atın geri çekin sdbfjsdfc Bırakın o düşünsün :)Başta onaylamıyordum son Bi kaç seferki de evet dediğinizi yapıyor
İlk defa istek atıp çekmedi bu az önce attığı sonuncusuydu o yüzden artık bunda nedenn? Diye sormak istiyorum. Çözüm çok iyiymiş denenirŞey yapın mesaj attın geri çekin mesaj atın geri çekin sdbfjsdfc Bırakın o düşünsün :)
Ben olsam yine istek atmasıını beklerdim sonra direk amacın ne? diye yazardım herhalde
Ben buna takılmam. İlerde hayatımı birleştirdiğim kişi ilk mesajı sen attın eheheh falan derse eee nolmuş? Falan derim heraldeSevmiyorum böyle adamları. Sorumluluktan kaçtığını düşünüyorum, ilk adım atan olma sorumluluğu.
merak ettim bu yaptığına nasıl bir açıklama yapacak dfhsgdhİlk defa istek atıp çekmedi bu az önce attığı sonuncusuydu o yüzden artık bunda nedenn? Diye sormak istiyorum. Çözüm çok iyiymiş denenir
Canım sıkıldı attım falan derse okey der geçerim napiyim artıkmerak ettim bu yaptığına nasıl bir açıklama yapacak dfhsgdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?