Ne yazsam bilemedim

Gerçekten bu adamı mı merak ettiniz? Merak edilecek bir yani olsa zaten isteği çekmez merak edilecek yanlarını size sezdirirdi. Demek ki merak edilecek bir yani yok ki böyle dikkat çekmeye çalışıyor. Dengesiz, düz insan ya

E o zaman ne duruyorsun ki

Böyle şeylere çok fazla anlam yüklemeden oturup uzun uzun düşünmeden direk mevzuya gireceksin.. Aklında kalmasın yaz gitsin.. Baktın adam hoş biri yüzyüze görüşür karar verirsin.. Baktın ki adam saçma sapan bir insan merakını gidermiş olursun işte.. Yeter ki senin canın sağolsun be gerisinin ne önemi var

Tek istediğim merakım gitsin saçmaysa tamam saçmaydı diyip konuyu kapatıcam Bi beklentim yok

O zaman yarın bunun hesabını soruyorum

Tek istediğim merakım gitsin saçmaysa tamam saçmaydı diyip konuyu kapatıcam Bi beklentim yok

O zaman yarın bunun hesabını soruyorum
Ya aynen öyle.. Dediğim gibi fazla düşünmeye gerek yok.. Yarın ya da bugün canın ne zaman isterse yaz gitsin

Şey yapın mesaj attın geri çekin mesaj atın geri çekin sdbfjsdfc Bırakın o düşünsün :)
Ben olsam yine istek atmasıını beklerdim sonra direk amacın ne? diye yazardım herhalde
İlk defa istek atıp çekmedi bu az önce attığı sonuncusuydu o yüzden artık bunda nedenn? Diye sormak istiyorum. Çözüm çok iyiymiş denenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…