• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yazsam bilemedim

Merhaba acil fikir almam gerek sizden. Şimdi özet geçiyorum oturduğum yere yarın ilgimi çeken bi bey var. Çok az karşılaştık tanımıyorum bikaç kere gördüm sadece. Ama aşırı derecede tanımak istiyorum. Kendisinin bana sosyal medyada istek atmasıyla varlığından haberim oldu. Ama şöyle, istek atıyo sonra geri çekiyor. Şimdi yine uzun aradan sonra yine aynı şeyi yaptı. Muhabbet açmak istiyorum onun için niye böyle bişey yaptığını sormam gerek sanırım. Ne yazmalıyım ilk mesaj olarak bana yardımcı olun :/.illa bişeyler olmasına gerek yok ama kendisini saçma Bi şekilde çok merak ediyorum.

Not: Alakasız cümleler kurduysa kusura bakmayın acele yazdım biraz
İlk mesajınız bekar mısın olsun lütfen burda o kadar çok evli erkeklerin ağına düşen gördüm ki bekarlığından emin olun

Ben buna takılmam. İlerde hayatımı birleştirdiğim kişi ilk mesajı sen attın eheheh falan derse eee nolmuş? Falan derim heralde
Yalnız gerçekten bu ilk adım atma konusunda adam takıntılıysa ve karşı taraftan atması için böyle şeyler denemesi demek her konuda da böyle olacağı anlamına da gelebilir. Düşünün kavga ettiniz sürekli adımı karşı taraftan bekleyen biri olabilir her zaman geri planda durup karşı tarafın çabasıyla ilişkiyi yürütmeye çalışabilir bunlar katlanılacak şeeyler değil. Sadece ilk mesaj takıntısı olmayabilir yani

Ben buna takılmam. İlerde hayatımı birleştirdiğim kişi ilk mesajı sen attın eheheh falan derse eee nolmuş? Falan derim heralde
Bu açıdan bakmayın. Kendisi büyük ihtimal farklı düşünüyor. İlk mesajı attırıp bi ömür başınıza kakıç yapabilir. Ne istediğini bilen, dengeli, sorumluluktan kaçmayan adamlar böyle davranmıyor paaat diye gelip söylüyor.

Yalnız gerçekten bu ilk adım atma konusunda adam takıntılıysa ve karşı taraftan atması için böyle şeyler denemesi demek her konuda da böyle olacağı anlamına da gelebilir. Düşünün kavga ettiniz sürekli adımı karşı taraftan bekleyen biri olabilir her zaman geri planda durup karşı tarafın çabasıyla ilişkiyi yürütmeye çalışabilir bunlar katlanılacak şeeyler değil. Sadece ilk mesaj takıntısı olmayabilir yani
Yok hayır her konuda ben adım atmam yapı olarak. Hatta ilk mesajı bile atan biri değilim ama burda konu karşılıklı duygular söz konusu değil yani ilk o ve ya bu açıldı durumu yok :) ilk mesajı ben attım diye karşıdakine ego yaptırmam anlamında dedim onu😁 konu kişisinden bağımsız söyledim

Eklentiler

• IMG_20210522_004351.jpg
    IMG_20210522_004351.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 35
ben olsam bulasmazdım ya demans hastalıgı var ıstek atıp cekıyor gerı atıyor falan
ya da gelısımını tamamlayamamıs bır ergen gıbı dıkkat cekmek ıcın boyle davranıyor
hangısı daha kotu bılemedım sımdı sonuc olarak ıkısı de kotu

ıkı cumle kurup ıletısım kurmayı beceremıyor attıgı ıstekle kalsaydı onayladıgınızda merhaba dıye konuya gırseydı veya resmınızın altına bır yorum yapsaydı muhabbet gelırdı
ıstegını onaylamadıgınızda da tüh tanısmayı cok ıstemıstım oysa kı ... kısmet deseydı yıne olurdu

bunu bıle dıyemeyecek kadar becerıksız bırınden ne olabılırkı bosverın bence

kadınlara akıllı erkek lazım aptal erkekler cürüttü guzelım hanımlarımızı

Merhaba acil fikir almam gerek sizden. Şimdi özet geçiyorum oturduğum yere yarın ilgimi çeken bi bey var. Çok az karşılaştık tanımıyorum bikaç kere gördüm sadece. Ama aşırı derecede tanımak istiyorum. Kendisinin bana sosyal medyada istek atmasıyla varlığından haberim oldu. Ama şöyle, istek atıyo sonra geri çekiyor. Şimdi yine uzun aradan sonra yine aynı şeyi yaptı. Muhabbet açmak istiyorum onun için niye böyle bişey yaptığını sormam gerek sanırım. Ne yazmalıyım ilk mesaj olarak bana yardımcı olun :/.illa bişeyler olmasına gerek yok ama kendisini saçma Bi şekilde çok merak ediyorum.

Pc nin veya telefonun basında bekleyip istek attığı an hemen yakalayıp onaylayacaksin😂Gerekirse bunun için nöbet tutacaksin😁Saka bir yana demekki sizi beğendi profilinizde geziyor ama ben olsam onun başlatması için beklerdim

Acaba uygulamayi kullanmayi mi bilmiyor :) Profili gormek isterken istek atip baktiktan sonra da geri cekerek sayafadan ayrildigini mi dusunuyor :)
Bu duruma istinaden ilk mesajiniz da "Uygulamayi kullanmayi biliyorsunuz degil mi?" seklinde olabilir.

Pc nin veya telefonun basında bekleyip istek attığı an hemen yakalayıp onaylayacaksin😂Gerekirse bunun için nöbet tutacaksin😁Saka bir yana demekki sizi beğendi profilinizde geziyor ama ben olsam onun başlatması için beklerdim
Yok zaten istek atıp çekmiyo ben onaylayınca takibi bırakıyor nöbete gerek yok 😁 işte bende başlatmadım bu zamana kadar ama sormak istiyorum artık niye ki diye 🙄

Acaba uygulamayi kullanmayi mi bilmiyor :) Profili gormek isterken istek atip baktiktan sonra da geri cekerek sayafadan ayrildigini mi dusunuyor :)
Bu duruma istinaden ilk mesajiniz da "Uygulamayi kullanmayi biliyorsunuz degil mi?" seklinde olabilir.
Bu biraz agresif olur sanki 🤨

Yok zaten istek atıp çekmiyo ben onaylayınca takibi bırakıyor nöbete gerek yok 😁 işte bende başlatmadım bu zamana kadar ama sormak istiyorum artık niye ki diye 🙄

aynı böyle sorun bence, sizle yürümese de azıcık yol yordam öğrenir sevaptır

Sürekli istek atıp geri çeken birini ben istemezdim şahsen, muhtemelen sizin yazmanızı bekliyor veya takipçi kasmak için ekleyip ekleyip çıkarıyor ben olsam sorunun ne? yazardım

Takipçi kasmak istiyor olabilir veya düz dengesiz bir adam.
Üçüncü bir ihtimal daha var ama, girip profile bakıp hoşuna gitmediği için siliyor olabilir. Sonra unutup tekrar ekliyordur belki

Back