Ne yazdığını anlayamadım :))

" kızııım bas git , seni gidi anarşik " yazıyo

Derdini anlatmazsan yardım etmem
De bakim nerden buldun bu yazıyı..

Watsapta bi arkadaşın durum güncellemesi..Çatlarım bulamazsam, kendisine de soramam küsüm

Valla bugünkü derdim bu, çözün ben anlamam

Arapça heralde bu dimi:44:

Watsapta bi arkadaşın durum güncellemesi..Çatlarım bulamazsam, kendisine de soramam küsüm

Valla bugünkü derdim bu, çözün ben anlamam

Arapça heralde bu dimi:44:

Meraklı melahat

Bende muska falan buldun evde sandım

Vardır Arapça bilen birileri , ama o ben değilîm

Iyi bişeyse bende whatsup durumuma yazayım, madem bu kadar merak uyandırıyomuş.

Meraklı melahat

Bende muska falan buldun evde sandım

Vardır Arapça bilen birileri , ama o ben değilîm

Iyi bişeyse bende whatsup durumuma yazayım, madem bu kadar merak uyandırıyomuş.

Bu merakım çok pis dimi Yargılamadan yazın litfen
Bakalım bi çözelim de, güncelleriz biz de durumları

İkisi de hadis.. ben biliyorum ama yemeğe gidiyorum şimdik.. ben gelene kadar kimse yazmazsa ben yazarım anlamlarını :)

Son düzenleme:
men laa yerham la yürham.. merhamet etmeyen merhamet olunmaz yazıyor ilk hadiste

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebişim ikinci cümleyi okuyamadım harekeleri olaydı iyiydi, azcık daha zorlayayım bakalım bulabilecekmiyim

Eki Görüntüle 903972

Aranızda şunu tercüme edebilecek var mı?
2 saattir bakınıyorum bulamadım ne yazdığını, içime dert oldu

Ayıplı bişeyse şimdiden özür dilerim

" kızııım bas git , seni gidi anarşik " yazıyo

Derdini anlatmazsan yardım etmem
De bakim nerden buldun bu yazıyı..

Ben ikinize de tercüme edeyim.
"Burası BDV, bu konunun burda işi ne?
Fazla meraklı olma, tercüme konusunu BDV'ye açmaktan banlanma" yazıyor

Bebişim ikinci cümleyi okuyamadım harekeleri olaydı iyiydi, azcık daha zorlayayım bakalım bulabilecekmiyim

Canım boşver zorlama, baksana müdür ne diyii:18:

İçime dert olmuştu ondan açtım müdürm, özür dilerim

Biliyorum ama yemekten sonra yazicam diye yorum yazana kadar yazaydin :)) te allaam

Mevlanaya sormuşlar, "bu kadar okursun neyi bilirsin" diye.. o da "haddimi bilirim" demiş.. evet anlamlarını biliyorum, ama emin olmak için netten bakmam gerekti, netice de roman değil hadis anlamı bu sevgili arkadaşım.. belki ben yazana kadar bilgili bir arkadaş yazar diye düşünüp aceleye getirmedim.. acil de çıkmam gerekiyordu, o yüzden hadis olduğunu belirttim aceleyle.. keşke bana cevap verene kadar siz paylaşsaydınız bilginizi aydınlansaydık bu arada allaam değil "allahım"

medciğim, orada 2 hadis var, bir tanesinin anlamını zaten yukarıda arkadaş vermiş. "Merhamet etmeyene merhamet olunmaz".. diğeri ise yarım, yani yarısını yazmış yarısını yazmamış arkadaşın.. ama tam hadis anlamı olarak "Mümin başkalarıyla anlaşır, uzlaşır, kendisiyle de uzlaşılır. Başkalarıyla anlaşamayan, kendisiyle uzlaşılmayan insanda hayır yoktur".
emin olmak için netten de baktım, umarım doğrudur :) yine eminim bilen arkadaşlar düzeltecektir bir yanlışım varsa

Canım benim çok teşekkür ederim, zahmet verdim

Boşuna demiyolar bir lisan bir insan diye, merakım ve ben öyle apışıp kaldık işte bilmeyince

Son düzenleyen: Moderatör:

Çoluk çocukla uğraşıyoruz işte müdürüm.

Merak etmiş yavrucak, bende tercüme ediverdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…