- Konu Sahibi hasretim34
-
Kontrol panelim>seçenekleri düzenle>çeşitli seçenekler>mesaj editörü>gelişmiş seçenekler kutusu onaylı olduğu halde mi bu problemi yaşıyorsunuz?
yine olmadi(((((
Eğer iki farklı bilgisayarda aynı sonucu alamıyorsanız problem muhtemelen bu bilgisayarlardan birindedir.
CTRK ve R tuşlarınıza basarsanız veya kullandığınız browser ın cache ini temizlerseniz Sorununuz hallolacaktır.
hayir iki ayri bilgisayara degil,bir bilgisayar ve 2 kullanicisi var,biri ben biri esim,esimin tarafindan girdimmi sorun yok ama benim tarafim problemli gecmisi sildim mozillayi yeniden insdirdim caheyi temizledim olmuyo bi türlü bi tek ctrk ve r tusunu yapmadim ,nasil yapmaliyim yani ,nasil anlatsam neyi acipda basmaliyim bu tuslara?
Firefox açıkken (sorun yaşadığınız sayfada açık olacak) CTRL tuşuna basılıyken R tuşuna basacaksınız.
AYnı bilgisayar olması sorunun sizin ayarlarınızdan olması ihtimalini daha çok artırıyor.
yaptim yine olmadi,hangi ayrlarda sorun olabilir?
Sanırım sizin baktığınız sayfalarda hiç bir resim gözükmüyorBaşka bir browser ile deneyebilir misiniz ?
Sorun muhtemelen firefox ayarlarınızdan ama hangi ayar bilemiyorum.
Sanırım sizin baktığınız sayfalarda hiç bir resim gözükmüyor
Logo, bannerlar ve sizin belirttikleriniz.
Muhtemelen fire dan bunu engellemişsini. Firefox ayarlarınızı varsayılan ayarlara getirirseniz sorununuz düzelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?