• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaptiysam olmadi,yardim

hasretim34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
7.037
13
0
Diğer
selam,

su anda yazdigim alanda yazi stillerini ve smileyleri göremiyorum.üyelerin nicklerinin yanindaki onlein kutularinida göremiyorum,cerezleri temizledim,cache bosalttim ,ama olmadi yine,ayrica esimin tarafindan girdigim zaman bu sorun olmuyor ama onun tarafindada bazi sayfalara tikaldigimda site bakimdadir yazici cikiyor,daha hizli oldugu icin mozilla kullaniyorum,yardim lütfen :(

Kontrol panelim>seçenekleri düzenle>çeşitli seçenekler>mesaj editörü>gelişmiş seçenekler kutusu onaylı olduğu halde mi bu problemi yaşıyorsunuz?

Kontrol panelim>seçenekleri düzenle>çeşitli seçenekler>mesaj editörü>gelişmiş seçenekler kutusu onaylı olduğu halde mi bu problemi yaşıyorsunuz?

böyle bir secenekten haberim yoktu,baktim orasi isaretli degilmis hemen isaretliyorum,suan esimin tarafindan yaziyorum burdaki sorun hallolmus görünüyo,birde benim tarafa gecip bakayim.

Eğer iki farklı bilgisayarda aynı sonucu alamıyorsanız problem muhtemelen bu bilgisayarlardan birindedir.

CTRK ve R tuşlarınıza basarsanız veya kullandığınız browser ın cache ini temizlerseniz Sorununuz hallolacaktır.

hayir iki ayri bilgisayara degil,bir bilgisayar ve 2 kullanicisi var,biri ben biri esim,esimin tarafindan girdimmi sorun yok ama benim tarafim problemli gecmisi sildim mozillayi yeniden insdirdim caheyi temizledim olmuyo bi türlü bi tek ctrk ve r tusunu yapmadim ,nasil yapmaliyim yani ,nasil anlatsam neyi acipda basmaliyim bu tuslara?

hayir iki ayri bilgisayara degil,bir bilgisayar ve 2 kullanicisi var,biri ben biri esim,esimin tarafindan girdimmi sorun yok ama benim tarafim problemli gecmisi sildim mozillayi yeniden insdirdim caheyi temizledim olmuyo bi türlü bi tek ctrk ve r tusunu yapmadim ,nasil yapmaliyim yani ,nasil anlatsam neyi acipda basmaliyim bu tuslara?

Firefox açıkken (sorun yaşadığınız sayfada açık olacak) CTRL tuşuna basılıyken R tuşuna basacaksınız.

AYnı bilgisayar olması sorunun sizin ayarlarınızdan olması ihtimalini daha çok artırıyor.

$benannt.jpg $enannt.jpg $Unbenannt.jpg

Başka bir browser ile deneyebilir misiniz ?

Sorun muhtemelen firefox ayarlarınızdan ama hangi ayar bilemiyorum.
Sanırım sizin baktığınız sayfalarda hiç bir resim gözükmüyor

Logo, bannerlar ve sizin belirttikleriniz.

Muhtemelen fire dan bunu engellemişsini. Firefox ayarlarınızı varsayılan ayarlara getirirseniz sorununuz düzelecektir.

Sanırım sizin baktığınız sayfalarda hiç bir resim gözükmüyor

Logo, bannerlar ve sizin belirttikleriniz.

Muhtemelen fire dan bunu engellemişsini. Firefox ayarlarınızı varsayılan ayarlara getirirseniz sorununuz düzelecektir.

cok sükür düzeldi

adblock programini kapatinca düzeldi,tesekür ederim..

Back