Ne yapsam

Sana kimse zorla birşey yaptırmamış, hepsini kendin yapmışsın, sonuçlarına katlanacaksın. Sen elini ateşe bas sonra aaa niye yandı? Böyle de saçma bir mantık sizinki. Hepiniz birbirinize müstehaksınız benim gördüğüm.

Tek takıldığım konu : casus programi nerden buldunuz , nssil alindi ya da yüklendi, nasil dinliyorsunuz ? Lutfen cevap verir misiniz ?

Size şöyle diyeyim. B.k gibi olan, beş kuruş etmeyen kocanızı yetiştiren, ona insanlığı öğreten, merhameti öğreten bu aile ve bu kasım. Başka türlü olması beklenemezdi. Sizin zaten baştan paranızı yemek için planlar yapıp, iyi görünmüşler. Sizi ürkütmemek için de sonuna kadar böyle idare etmişler. Allah’a çok şükür ki kendinizi bir şekilde artık kurtarmaya karar vermişsiniz. Siz bunlara kuruş bırakmayın. Şiddeti belgeleyin, mesajla vs adama bana bunları yaptın vs yazıp bir daha hayatınıza böyle insanları sokmayın. Merak etmeyin. Her şey geçecek. Siz ilk önce kendinize güvenin, kendinizi sevin, ve lütfen kendinizi affedin. İlk önce kızın ama, neden kendime böyle birini layık gördüm diye. Şiddet kabul edilemez. Asalak ailesi.

Kısa not. Deveye diken insana s.k.n demişler. Boşuna değil.

Psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorsunuz, maddi manevi kullaniliyorsunuz, doğru dürüst evlilik hayatı yaşamayıp istenmediğiniz bir evde üstelik muhtaç değilken yaşamayı kabul ediyorsunuz ancak icinize oturan ve merak ettiginiz sey kayinvalide ve eltinizin sizin arkanizdan konuşup konuşmadığı veya ne konuştukları mı...

Bilemedim öncelik sıralamanızda bir yanlışlık var gibi.

Bi an evvel boşanmaya bakın o tarz programları da silin. Size bir faydası dokunmaz.

Bu konuyu sonsuza dek kapatma zamanin gelmiş.Daha fazla kurcalama iğrençlerrr

Bunu nereden cikardiniz

Akıl edemedim kusura bakmayın zaten çok yazan eden birisi değilim kafamda yerinde değil nokta virgül düşünemedim
Kurtulduğuna say, kartını da iptal et
Tek takıldığım konu : casus programi nerden buldunuz , nssil alindi ya da yüklendi, nasil dinliyorsunuz ? Lutfen cevap verir misiniz ?
Google play trakwiew bütün konuşulanları dinliyorsun. kocamın telefonunda şifre olduğu için kaynanama yükledim. boşanmada delil olarak kullanmak için ,hemde eşimin benim arkamdan ne konuştuğunu ,boşanmada işime yarayacak ellerinde ne var ne yok ona göre onlemimi alayım diye

Ooo Binnaaz ablaaaa,senmisin yav
Hep populer baslikta goruyordum,burda karsilasmak kismetmis

Kimsenin arkasından

Ailem istemedi ben çok aşıktım ailemi karşıma aldım gururuma yediremedim hala seviyorum ama olmuyor bana çok kötü davranıyor çocuğumun da benim kaderimi yaşamasını istemiyorum annemin kaderini yaşamak istemiyorum eninde sonunda bu boşanma olacaktı sevince insanin gözü birşey görmüyor yaranmaya çalıştım ben iyi olmaya çalıştım hep ne yaptıysam bir türlü yaranamadim bıraktım bende iyi olmayı dedim bu sefer ben alttan almayacağım böyle olunca da tabi boşanmanın yolu gözüktü

Kartını geri aldın mı

Valla inanın o kadar saftirik bir insanimki kız kardeşim eşini takip etmek için kurmuştu bana onlar akıl verdi kurarken bile kaynanamdan birşey çıkmaz diyordum kurmakta sıkıntı oldu renkten renge girdim görür diye gerçi telefonuda ben hediye etmiştim düşünün artık çok seviyordum kaynanamı allah yukarda onlar sevmemişler beni anlayamadım niye birtek oğullarıyla anlasamadim evet benimde yanlislarim oldu ama kaynanama karşı bir kusurum olmadı o yüzden üzülüyorum

Maas kartını kocandan geri aldın mı????
Evi terk etmeden bir ay once aldım. gururna yediremedi. benimle param için evlenmemiş falan bende onun ne kadar kazandığını biliyormusum öyle evlenmisim falan filan .ona dedim sen iki yüzlülük yaptın bana böyle bir insan olduğunu soylemedin kendini çok iyi sakladin o zaman öyle gerekmiş öyle davranmış aciklamasi

Adam eve sorumsuz diyorsun, maaş kartım onda diyorsun, pardon ama parayı napıyor bu adam? Sen neden verdin zaten kartı elden gelecek ekmeğe kalacağına maaşınla alırdın. Allah yardımcın olsun

Sen kartı kurtarmıssın yan ona bak. Dunyanın en ıyı adamı dahi olsa neden kartı veresin ki ona. Sabahın korundu uyanıp ise gıdıceksın milletin Agız kokusunu cekeceksın alın terini kocan alacak? Ne munasebet.
Bundan sonra kartı kimseye verme.
O para senin alın terin kimsenin almaya hakki yok

Faydası var eşimin de konuşmaları var avukatla görüştüm anlasalar bile az ceza alirmisim sicilim temiz birde kanıt olarak gosterilirmis tut dedi elinde bisekilde kılıfına uyduruyorlar

Faydası var eşimin de konuşmaları var avukatla görüştüm anlasalar bile az ceza alirmisim sicilim temiz birde kanıt olarak gosterilirmis tut dedi elinde bisekilde kılıfına uyduruyorlar

Karşı taraf itiraz etsin bakalım, hukuka aykırı olarak elde edilmiştir desin, o kanıtlar dosyaya giriyor mu girmiyor mu o zaman görürsünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…