- 7 Ocak 2016
- 10.306
- 49.649
- 598
Ha tamam bende konu sahibinin eski konularında böyle insanlara karşı yaptığı şeyler var sandım. Ağzından dilinden çıkan gerçekten bildiğiniz birşey var mı diye düşündüm. Ben de de böyle konuyu okuyunca ruh daralması çöktü bilmiyorum. Fakat birçok konuda oluyor bu yani genel anlamda olumsuzluk bunaltıyor beniBakın kafa duracak bir şey yok bazı konuların çok negatif enerjisi var bazı konular böyle. Buna daha fazla yazmak istemiyorum dediğimi dedim. İster dinler ister kızar ister alay eder güler. Olay tek taraflı yada sadece anlatıldığı gibi mimüphem.... Bazen kendi ağzımız kendi elimiz kendi kalbimizden çıkanlar da bizi kuşatır sarar vakti bekler sonra olacak olan olur. Bu konuda da onu çok yoğun hissettim yazdım. Gerisine karışmam konu sahibi bilir iyilik dilerim
Vallahi ben de takildim. Yapmasaymış o kadar fedekarlık. Taşınmasaymış orda yiyip içmeseymiş. Baştan beri şiddet var diyor cocuk yapmasaymış falan filan. Bir de üniversite mezunu kadın bu. Oldu hepimiz bir şeyleri öğrenmek için gizli gizli telefon alıp casus program yükleyelim. Kanunda da suç hu zaten. Bir anlarlarsa dava açarlar ve kazanırlar. Özel hayatın gizliliğine ters. Yani sanki konu sahibinde hiç suç yok gibi... Bir de eski nişanlısının durumunu belirtiyor mesela neymiş dulmus . Hayır ne gereksiz bilgi ama söylüyor neden ben bohça istemedim ama onlar dula bile yapmış ben öyle olmadigim halde istemedim diyor. Kafa bu yani. Dulmus bak sen.
Maaş kartını hemen değiştir ve birdaha kimseye verme şükür ki işin var bas totosuna tekmeyi...Kocamla çok severek evlendim çok ilgili değer veren hediyeler alan sürpriz yapan bir insandı bütün vaktini bana ayirirdi bütün önceliği bendim evlendikten sonra bu şekilde gider diyede hayal etmedim olabilecek en kotu insanın o olacağını da düşünmemiştim 3 kaynim bir eltim birde kaynanam var çok iyilerdi bir haftaya kadar öyle sanıyordum çok safmisim kaynanamın kocama karşı zaafı var kopamıyor hep yanında olsun istiyor evlendigimizden beri kendi evimiz olmasina rağmen hep orda yedik orda kaldık orda yattık kocam evliliğimiz süresince bana hakaret aşağılama fiziksel psikolojik şiddet uyguladı eve gelmedi hep kahvede yada annesinde kaldı hep kendi kafasına göre davrandı beni takmadı bide obsesif hicbirseyi beğenmez herşeyi eleştirir kaynanam eltim çok iyiydi hiçbir kötülüklerini görmedim derdimi onlarla paylaşırdim bir hafta önceye kadar kocamla boşanma kararı almadan önce zaten anlasamiyordukta kaynanamdan iskillendim casus program indirdim telefonuna başladım dinlemeye evi terk ettim çocuğumu esyalarimi alıp ne aradılar ne sordular birde akşam ziyafet veriyorlar o kadar zaman arkalarından hep iyi dediğim insanların yüzünü görmeye başladım ben memur bir insanim 6.000 maaş alan birisiyim kartım kocamdaydi hem eltime hem kaynanama yapmadigim kalmadı eşim sorumsuz birisi kendi yapması gereken şeyleri mutfak pazar alışverişini hep kaynima kaynanama aldirirdi benim 9 aylık kızım var üstüne calisiyorm şimdi kalkıp arkamdan onları kullandığımı aldigi eşyaların parasını vermediğimi söylüyor aman aman birşeyde almıyorlar su ekmek yani madem zorlarina gidiyormuş niye söylemediler niye oğullarından istemediler anlamıyorum kaynanam eltim o kadar zaman hep yüzüme güldüler hiç kötülüklerini görmedim şimdi arkamdan millete yalan yanlış bilgi veriyorlar sanki oğullarının bana yaptıkları normalmiş gibi hatalı olan benmişim ben hastaymisim deliymisim dünyanın kufurunu hakaretini ediyor ben paraları yok diye acıdım altinlarimi evimin eşyalarını hepsini ben yaptım gelin bohçası da beklemedim oglununu kaynanamdan ayirmadim sokaklarına taşındım bu kadar fedakarlık yaptım kaynanamın fesatliklari arkamdan gidip evimdeki altınları almış sonra diyor ben kafamı dinliyorum boşa kadını o kadından ev olmaz eltim olacak şeytan iki yüzlü yalan da söylüyor kaynanam diyorki gidermiş benim evimde yaşarmış usaklariyla torun bakmak istemiyor zaten birde kocam eskiden dul bı kadınla nisanliydi bu kadına gelin bohçası hazırlamışlar sonra Nisan atmislar ben çıktım karşısına bana bu kadına yaptıkları bohcayi getirmişler beden uymuyo diyehicbirini giymedim eltime verdim şimdi arkamdan dalga geciyorlar vicdanları çok rahatmis nasıl bu kadar kötü olunabilir madem memnun değilsiniz benden söyleseydiniz ona göre yol cizerdim bende
Aynen araları bozulana kadar ger şeye katlanmış. Dediginiz gibi kahvede takılan aDama kart veriyor falan herhalde kahvede parasız kalmasın diyor. Anlamadım ben de.Hikayede bir tuhaf, yok cok ilgiliydi, hediye mediye sonra adam 60 yasindakiler gibi kahvede takilmalar, yok siddet ne bilim ne. Konu sahibi kartini vermis adama, üstüne hep kv'desinde yemek yiyip, yatiyor ve halen "ne kadar iyi kv'dem vardi" diyor.
Hani bu nasil bir mantik? Benmi tuhafim bilmiyorum, hep kv'dede yasamayi, karti vermeyi asla kabul etmezdim. Hani bunlari için casus programina bile gerek kalmaz ki.
Konu sahibinin kocasının kaynanasının yaptıkları kabul edilebilir, ama casus programla başkasını dinlemek kabul edilemez öyle miCasus program indirip birini dinlemek kabul edilemex
İkisi aynı şey değil ki tabi ki kocasının yaptığı da kabul edilemez ama özel hayatın ihlali gibi bir duruma giriyor bu da. Haklıyken haksız duruma düşmek tam olarak.Konu sahibinin kocasının kaynanasının yaptıkları kabul edilebilir, ama casus programla başkasını dinlemek kabul edilemez öyle mi
Menfaatlerin yarışması diyorlar hukukta, o yuzden bu durumda suç teşkil etmez mesela, yine de bana cok fahis hata gibi gelmedi erkekler güven berse kadınlar zaten böyle casus program vs uğraşıp kafayı yemezdiİkisi aynı şey değil ki tabi ki kocasının yaptığı da kabul edilemez ama özel hayatın ihlali gibi bir duruma giriyor bu da. Haklıyken haksız duruma düşmek tam olarak.
Onların bu kadar hakaretine bilmemelerine rağmen hakaret etmedik öyle bir ailede büyümedim onların ağızlarına yapışmış halbuki hiçbirine bı kotulugum de dokunmadı kaynanama üzüldüğümden durdum hep böyle olduğunu bilseydim çok tan bosanirdim ben şuan boşanma aşamasındayım kocam isyerimi bastı hakaretler etti uzaklaştırma çıkardım insanın başına gelmeyince anlamıyor bende hep öyle derdim şimdiki aklım olsa zaten hiçbir fedakarlıkta bulunmazdim o kadar zaman hep alttan aldım bir kerede altan almadım başına buyruk bende yaşayayim bu hayatı dedim alttan almadı bosaniyirum umrumdada değil zaten evlilik degildi bı kızıma üzülüyorum öyle bir ailede buyumesindense benim ailem her türlü iyidir+1 suç zaten.
Zaten düzgün giden bir şey yokmuş. Boşanın yani. Ne bu uğraş programmış bilmem neymiş? Onlar sizin telefona casus program yüklese sizden neler çıkar kim bilir...
Saçma sapan hayatlar.
Boşanma aşamasındayım zaten sadece gururuma yediremiyorum bu kadar salak yerine konmayi başlarını yastığa rahatça nasil koyuyorlar anlayamıyorumSiz resmen bir tokat yedikçe diğer yanağınızı da dönmüşsünüz. Bu kadar fedakarlık, bu kadar yaranma çabası niye? Ki işin içinde şiddet var ve bu sizin için sorun bile değil. Kayınvalide ve eltiye takmışsınız ama yanlış noktadasınız. Boşanın kurtarın hayatınızı.
Üniversite mezunu memur kadınsınız bir tane noktalama işareti kullanmak çok mu zordu? Gözlerim kanadı okurken.
Hakikaten hem anlamak hemde okumak çok zor oluyor böyle yazıları , o yüzden çoğu kez böyle uzun konuları pas geçiyorum
Evet kocamın telefonunda şifre vardı. kaynanamın, kocama yüz verdiğini , doldurduğunu son zamanlarda sezdigim için kaynanama hediye ettiğim telefona casus program indirdim dinlemeye başladım iyice psikolojimin içine ettiler dinledigime pişman oldumKayinvalidenin telefonunu mu dinledin ne yaptın anlamadım. Nokta virgül kullansanız daha iyi anlayıp yorum yapacağız.
İnsanların ne yaptığına veya ne düşündüğüne odaklanmayın. Madem boşanma aşamasında sınıf, yeni hayatınıza odaklanın. Bu insanları ve bütün pisliklerini çıkarın hayatınızdan. Temiz bir sayfa açın. Ama bunları bir kenara bırakın kendi iyiliğiniz için.Boşanma aşamasındayım zaten sadece gururuma yediremiyorum bu kadar salak yerine konmayi başlarını yastığa rahatça nasil koyuyorlar anlayamıyorum
Linoyacigim al sana bol bol .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ............ noktalama isaretleri canim,yine veririm gerektikce,cimrilik yapmadan kullan tamammiOnların bu kadar hakaretine bilmemelerine rağmen hakaret etmedik öyle bir ailede büyümedim onların ağızlarına yapışmış halbuki hiçbirine bı kotulugum de dokunmadı kaynanama üzüldüğümden durdum hep böyle olduğunu bilseydim çok tan bosanirdim ben şuan boşanma aşamasındayım kocam isyerimi bastı hakaretler etti uzaklaştırma çıkardım insanın başına gelmeyince anlamıyor bende hep öyle derdim şimdiki aklım olsa zaten hiçbir fedakarlıkta bulunmazdim o kadar zaman hep alttan aldım bir kerede altan almadım başına buyruk bende yaşayayim bu hayatı dedim alttan almadı bosaniyirum umrumdada değil zaten evlilik degildi bı kızıma üzülüyorum öyle bir ailede buyumesindense benim ailem her türlü iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?