Ne yapsam

Üniversite mezunu memur kadınsınız bir tane noktalama işareti kullanmak çok mu zordu? Gözlerim kanadı okurken.

Kusura bakmayın ama siz kendinizi kullandırmışsınız. Her gün kayınvalide evinde yatıp kalkerken nasıl çocuk sahibi olabildiniz? Psikolojik ve fiziksel şiddete değinmek bile istemiyorum. Maaş kartınız niye kocanızda? Konuyu nerden tutsak elde kalıyor neyse ki gözünüz açılmış artık. Umarım boşanıp kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz

Ha tamam bende konu sahibinin eski konularında böyle insanlara karşı yaptığı şeyler var sandım. Ağzından dilinden çıkan gerçekten bildiğiniz birşey var mı diye düşündüm. Ben de de böyle konuyu okuyunca ruh daralması çöktü bilmiyorum. Fakat birçok konuda oluyor bu yani genel anlamda olumsuzluk bunaltıyor beni

Hikayede bir tuhaf, yok cok ilgiliydi, hediye mediye sonra adam 60 yasindakiler gibi kahvede takilmalar, yok siddet ne bilim ne. Konu sahibi kartini vermis adama, üstüne hep kv'desinde yemek yiyip, yatiyor ve halen "ne kadar iyi kv'dem vardi" diyor.

Hani bu nasil bir mantik? Benmi tuhafim bilmiyorum, hep kv'dede yasamayi, karti vermeyi asla kabul etmezdim. Hani bunlari için casus programina bile gerek kalmaz ki.

Maas Maaş kartını hemen değiştir ve birdaha kimseye verme şükür ki işin var bas totosuna tekmeyi...
Insanlara iyilik yaramıyor kendinden birdaha ödün verme lütfen.

Aynen araları bozulana kadar ger şeye katlanmış. Dediginiz gibi kahvede takılan aDama kart veriyor falan herhalde kahvede parasız kalmasın diyor. Anlamadım ben de.

Yani ne hikmetse bu adamlar mükemmel oyuncu, nikahtan sonra hemen canavar oluyolar. Ben artık inanmıyorum yani buna. Ayrıca dayak ye, üstüne çocuk doğur, memur ol ve maas kartını eşine ver... Niye? Saf misiniz?

Konu sahibinin kocasının kaynanasının yaptıkları kabul edilebilir, ama casus programla başkasını dinlemek kabul edilemez öyle mi
İkisi aynı şey değil ki tabi ki kocasının yaptığı da kabul edilemez ama özel hayatın ihlali gibi bir duruma giriyor bu da. Haklıyken haksız duruma düşmek tam olarak.

İkisi aynı şey değil ki tabi ki kocasının yaptığı da kabul edilemez ama özel hayatın ihlali gibi bir duruma giriyor bu da. Haklıyken haksız duruma düşmek tam olarak.
Menfaatlerin yarışması diyorlar hukukta, o yuzden bu durumda suç teşkil etmez mesela, yine de bana cok fahis hata gibi gelmedi erkekler güven berse kadınlar zaten böyle casus program vs uğraşıp kafayı yemezdi

Ekonomik özgürlüğü olan kadınların böyle bir hayata katlanmasına tahammül edemiyorum. Yerinizde olmak isteyen milyonlarca kadın var. Siz hala bunları çekin.

Yav adam size vurmuş dövmüş hala kaynana görümce derdindesiniz. Canıma zarar gelmeden kurtuldum deyip isimlerini unutacağınıza boş boş saçma takıntılar. Bi de eski nişanlısının dul olduğunu söylemek filan. Siz bu kafayla huzur bulamazsınız

Siz resmen bir tokat yedikçe diğer yanağınızı da dönmüşsünüz. Bu kadar fedakarlık, bu kadar yaranma çabası niye? Ki işin içinde şiddet var ve bu sizin için sorun bile değil. Kayınvalide ve eltiye takmışsınız ama yanlış noktadasınız. Boşanın kurtarın hayatınızı.

+1 suç zaten.
Zaten düzgün giden bir şey yokmuş. Boşanın yani. Ne bu uğraş programmış bilmem neymiş? Onlar sizin telefona casus program yüklese sizden neler çıkar kim bilir...
Saçma sapan hayatlar.
Onların bu kadar hakaretine bilmemelerine rağmen hakaret etmedik öyle bir ailede büyümedim onların ağızlarına yapışmış halbuki hiçbirine bı kotulugum de dokunmadı kaynanama üzüldüğümden durdum hep böyle olduğunu bilseydim çok tan bosanirdim ben şuan boşanma aşamasındayım kocam isyerimi bastı hakaretler etti uzaklaştırma çıkardım insanın başına gelmeyince anlamıyor bende hep öyle derdim şimdiki aklım olsa zaten hiçbir fedakarlıkta bulunmazdim o kadar zaman hep alttan aldım bir kerede altan almadım başına buyruk bende yaşayayim bu hayatı dedim alttan almadı bosaniyirum umrumdada değil zaten evlilik degildi bı kızıma üzülüyorum öyle bir ailede buyumesindense benim ailem her türlü iyidir

Boşanma aşamasındayım zaten sadece gururuma yediremiyorum bu kadar salak yerine konmayi başlarını yastığa rahatça nasil koyuyorlar anlayamıyorum

Ev
Kayinvalidenin telefonunu mu dinledin ne yaptın anlamadım. Nokta virgül kullansanız daha iyi anlayıp yorum yapacağız.
Evet kocamın telefonunda şifre vardı. kaynanamın, kocama yüz verdiğini , doldurduğunu son zamanlarda sezdigim için kaynanama hediye ettiğim telefona casus program indirdim dinlemeye başladım iyice psikolojimin içine ettiler dinledigime pişman oldum

Boşanma aşamasındayım zaten sadece gururuma yediremiyorum bu kadar salak yerine konmayi başlarını yastığa rahatça nasil koyuyorlar anlayamıyorum
İnsanların ne yaptığına veya ne düşündüğüne odaklanmayın. Madem boşanma aşamasında sınıf, yeni hayatınıza odaklanın. Bu insanları ve bütün pisliklerini çıkarın hayatınızdan. Temiz bir sayfa açın. Ama bunları bir kenara bırakın kendi iyiliğiniz için.

Linoyacigim al sana bol bol .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ............ noktalama isaretleri canim,yine veririm gerektikce,cimrilik yapmadan kullan tamammi
He aklimdayken N Niloya87 ikiz kardesin mi?
1 gun arayla uye olmussunuz da ilgimi cekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…