Sivilceli Ciltler ne yapsam sivilcelerden kurtulamıyorum ...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

qonulcelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
53
0
mrb arkadaşlar ,ağız çevremde acayip bi sivilce sorunu yaşıyorum ne yaptıysam geçmedi hatta izlerim bile var bi öneriniz varmı acaba yarımcı olursanız sevinirim:çok üzgünüm:

ben 10 yıldır sivilce sorunuyla uğraşıyorum ve sonunda çözümünü buldum. elme sirkesi ve suyu karıştırıp pamukla sivilcelere sürün süper kurutuyor ve birde ayva çekirdeği jeli bana dua edeceğinize eminim :)

zeytinyağlı defne sabunu tavsiye ediyorum...bende 3 haftada etksini gösterdi hatta izler bile hafiften geçmeye başladı... tabi herkeste aynı olucak diye bir kaide yok tabi... umarım kurtulursun bu sivilce illetinden

bndede 2 senedr svlce ve izler var ne yptysam gçmedi br hftadr acnecinamide ürünlerni kullanıyorum bakalım ne olcakk

yeni gördüm yazdıklarınızı arkadşlar teşekkür ederim önerilernz içn yapmaya çalşıcam onlarıda inşllah olumu bir sonuç alırım :1hug:

sivilce için tek çözüm bence düzenli olarak suratın yağını gideren sabunlarla yıkamak gece gündüz bu işlemi yaparsaniz eminim hiçbir sivilce sorunu kalmaz ve kış aylarına geldik ama yinede söyliyim sivilceye güneş yanığıda iyi geliyor diye hatırlıyorum tam fikrim yok oda olabilir

Ağız çevresinde çıkan sivilcelerin hormonlarla ilgili bir sorun olabileceğini bir doktordan duymuştum cildiye uzmanıydı,,sivilcelern tek çözümü eğer aşırıysa rouccutane ilacıdır,,eğer yan etkilerini sorun etmezsen ve eğer gerçekten aşırı ise sivilcelerin tek çözüm,,geçiriyor,,geçmiş olsun....

ben türkiyede varmı bilmiyorum ama lise dönemimde bir ara acaip sivilceli bir yüzüm oldu hemde öyle böyle değil ondan önce tek tuk sivilce çıkardı ve ben onları sıkar patlatırdım ama bu sefer çok faklı sivilcelerim çıkmıştı kıpkırmızı ve içi kan dolu kısaca iğrençti kırmızılığı bile dışarı çıkamamaya yetiyordu
tr de 2 tane cildiyeye çıktım verdikleri şeylerden hiç bir fayda bulamadım yurtdışına gitmiştik annem gel seni bide burda doktora gösterelim dedi çıktım doktor zineryt diye bir ilaç verdi bir şişe içinde sulu bir ilaç var yanında da ota benzer toz halinde bir şey ikisini birbirine karıştırıyorsun şişenin ağzı roll-on şeklinde yüzüne sürüyorsun bundan 1 şişe kullandım ve ilacın ismini kestim bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsam tekrar alır kullanırım diye ama 6 yılı geçmiş ben kullanalı bidaha hç sivilce problemi ile karşılaşmadım ilaç latince yazıyo o yüzden türkiye de de olabilir bilmiyorum
google görsellerde arma yaparsanız ilacı görürsünüz

Naparsanız yapın geçmiyo bu meretler..
Şimdi doktordan geldim..
sivilcelerimin derin ve izleri olduğunu söyledi bir sürü bişiler vardı karıştırılıp maske yapılacakmışş
bir tane daha karışım var o da pamuk yardımıyla sülüsyon şeklinde uygulanıcakmış
Antibiyotik verdi 6 ay kullancaksın dedi..
Bismillah diyip başlıyorum tedaviye
15 günde bir kontrole çağırıyor..
Başlim size bilgiler veririm..
Geçmiş olsun hepimize..

Naparsanız yapın geçmiyo bu meretler..
Şimdi doktordan geldim..
sivilcelerimin derin ve izleri olduğunu söyledi bir sürü bişiler vardı karıştırılıp maske yapılacakmışş
bir tane daha karışım var o da pamuk yardımıyla sülüsyon şeklinde uygulanıcakmış
Antibiyotik verdi 6 ay kullancaksın dedi..
Bismillah diyip başlıyorum tedaviye
15 günde bir kontrole çağırıyor..
Başlim size bilgiler veririm..
Geçmiş olsun hepimize..

valla daha önce gittiğim cildiyeden bn sonuç alamamştm yarın yine gidicem bakalım artık buda olmazsa yine doğal yöntmlere dewm edicem eğer birienden sonuç alırsam bnde sizle paylaşırım arkadşlar hepimizie geçmiş olsun ve kolay gelsin

Daha öncede söyledim arkadaşlar kalıcı çözüm rouccutane ilacı,,geçmiş olsun ....

roaccutane cozum fln degil. ben 1 yil once kullandim roaccutani, cildim 6 7 ay guzel kaldi, simdi suratim yine sivilceden gecilmiyor yanaklarim ozellikle, alnimda ve cenemde hic cikmaz ama hep yanaklarimda dolu olur, ve su anda hala var, limon yagi suruyorum

cildieye gittim geçen gün bana imex merhem ve isotrexin werdi şimdilk onu kullanıyorum sanki sivilclerim biraz sönmüş gibiler şimdilk daha bi azalma yok haliyle yeni olduu için. birde kesinlkle bi ilaç kullanırken fondoten yada pudra gibi şyler sürmemz gerekiyo ! inşllah bi sonuç alırım ve sizle paylaşırım arkadşlar yine geçmiş olsun kader arkdşlarım :gitme:

Kızlar 1.5 yıldır kurtulamadığım sivilcelerim gidiyor.. :)
bende gözüme inanamadım ama yüzüme bakan herkes aynı şeyi söylüyor..

5 karışımlı bi ilaç vermişti doktor kireç gibi bişi onu maske olarak uyguluyorum..
4 karışımlıda bi su verdi bunulada sabahları yüzümü yıkıyorum
ve antibiyotik 6 ay kullancaksın dedi 1 hafta olucak..
karışımları eczacım hazırladı reçetemdekilere göre..

Muhakkak iyi bi cilt doktoruna gidin..
1.5 yıldır gitmedim ve çok pişmanım bu kadar beklediğim için..
geçer geçer dedim geçmeyi bırakın dahada çoğalmıştı bütün yanağıma yayılmıştı..
hafifledi hepsi
15 günde birde muayineye gidicem..
Herkeze sağlıklı günler..

Son düzenleme:
Ben de antibiyotik tedavisi grdüm,ilaç karışımları sürdüm.
Bitkisel tedavi denedim.bir sürü şey denedim.hep ii geldi dedim,düzeldi dedim.
Ama bir kaç ay sonra yine çıkıyor bunlar.
Roaccutane veriyo doktorlar ama ben kaçıyodum hep.
Artık kullanıcam galiba,7-8 yldır kurtulamadım çünkü.

X