Ne yapsam ne etsem bı ra ka ma dım !!

Kendi çocuğum olsa anlarım ama yaptığım planlar hafta içi olsa Bile pufff benim Yok anlamıyorum

Benim kendimde küçük kardeşim yakın kuzenim vs vs yok o da öyle diyor çocuk bu bugün öyle yarın öyle diye o sormuş ağbisinin oğlu var ister misin diye onada isterim demiş

Bence yol yakınken geri dönün.
Şunu unutmayın evlat her zaman herkesten kıymetli.
Siz asla evladından öncelikli ya da önemli olmayacaksınız.
Canından kanından bir parçayı nasil sizden önde tutsun adam. Makul düşününce anlayacaksınız

Size hiç üzülemedim. Ben böyle kadınların ne yazılırsa yazılsın vazgeçeceğine inanmıyorum.

Siz de muhtemelen vazgeçmeyeceksiniz. Seviyorum falan deyip en ufak umut kırıntısını değerlendireceksiniz.

O yüzden ben size vazgeçmeyin, evlenin diyorum.

Evlenin ki boşanmak için burda çırpınır, fikir alırsınız. Olur da boşanırsanız hayatınızın dersini almış olursunuz.

Bir musibet bin nasihattan iyidir. Aklınız başınıza gelir.

Olur da boşanmazsanız, kaderim buymuş der yaşar gidersiniz. Kadınlar kulübündeki bu tarz binlerce kadından biri olursunuz.

Ters bir tepki vermedi bende sıkıştırmadım açıkcası bana kuzeninden bahsediyordu vuruyor devamlı peşimde diye bende bence senden ağbilik bekliyor okuldan gelince oynamanı dedim araya kardeşi sordum beni ayrıca babasının sevgilisi diye bilmiyor o tarz bir davranışta hiç bulunmadım. ima dahi etmedim

Bende cocuklarımı babasından tabıkı daha cok seviyorum onlar bizi nasıl karsılıksız cıkarsız bu kadar seviyosa ebeveynler de o kadar sever normal olanı bu. o yuzden sevgilinizin sizi tercih etmesini beklemeniz hayalden baska bisey değil. Bu kadar bencil de olmayın zaten. Annesinin ilgilenmesi veya ilgilenmemeside sizi ilgilendirmez zaten kusura bakmayin. Cocuk planlarınıza engel oluyosa ayrılacaksınız cocugu mu cöpe atsın?

Benim kendimde küçük kardeşim yakın kuzenim vs vs yok o da öyle diyor çocuk bu bugün öyle yarın öyle diye o sormuş ağbisinin oğlu var ister misin diye onada isterim demiş
Evet doğru, zaten çok küçükmus. Siz de gencecik bir insanmışsiniz. Aklınıza yatmayan bir ilişkiye niye devam ediyorsunuz? 23 yaşta niye bu evcilik, annecilik merakı? Hem de 36 yaşında sizden önce bütün heyecanları tüketmiş bi adamla.

Agzinizdan yel alsin burda bu tarz binlerce kadın yoktur umarım.

O kadar acınası olmak istemiyorum ki hedeflerim var nişanlansak şimdiye olurdu çünkü ben tereddütüm var farkındayım sadece milimlik bi adım var atamıyorum ama sizde haklısınız yorumlarda doğru cahillik öyle olmasını istemiyorum

Kendi çocuğum olsa anlarım ama yaptığım planlar hafta içi olsa Bile pufff benim Yok anlamıyorum

şu konudaki tek pozitif şey adamın çocuğuna sahip çıkması.
sizin gençliğinize, güzelliğinize kanıp, aklı beş karış havada peşinizden gitmemesi.
önce çocuğum demesi...
siz bunu kabullenmediğiniz için size yol vermesi.
yapamazsınız, hem adamla kendinizi denk görmüyorsunuz, hem ailenizin karşısına çıkarırken sorun yaşayacaksınız, hem çocuğu kabullenmeniz mümkün gözükmüyor.
1.5 yıl çok çok kısa bir süre.
kimse de aşkından ölmüyor.

Agzinizdan yel alsin burda bu tarz binlerce kadın yoktur umarım.

Yoo, var. Demek istediğim şey ilişkisinin mantıklı olmadığını bile bile devam etmeye çalışması. Olmayacağı belli bi şey ama illa olması için diretmesi.

Maalesef burada birçok kadın var böyle. Sevgilisi şiddet uygulasa, kocası dövse dahi ayrılmayan ama “nasıl düzeltirim?” diye soran.

Aha işte bu soru da o tarz soruların bi versiyonu.

Ay ben anlatamıyorum onu direk eşinizin suratına der misiniz ?beni tercih etsin çöpe atsın vs vs demedim. Annesinin ilgilenmemesi beni ilgilendiriyor babasından babasına banyo olan çocuk evlenince Benide ilgilendiriyor sanırım

Baba ile ogulun arasina girmeye hatta sizi daha ustun tutmasini hatta su iptal olan planlar cocuk icinse cocugunu azarlayip yada ayak altindan cikarip sizinle olmasini hayal ediyorsunuz. Hatta sevgilinizin hatta cocugun bile annesinden cok sizi sahiplenmesini iste annem ne kadar kotu ama x ablam ne kadar iyi gibi bir pohpohlanma icindesiniz. Bunlar sizin hayalleriniz ve hayalleriniz gerceklesmeyince hircin sinirli biri oluyorsunuz.
Tam bir kotu uvey anne modeli canlandirdiniz bende bence o aileden uzak durun her cocuk kendi oz anne ve babasiyla olmak ister ve hicbir kadinda severek isteyerek evlendigi adamla bosanmak zorunda kalmak istemez belki siz olmasaniz onlar yeniden aile olucak. Sizin o ailede yeriniz yok olmasida cok zor. Kotu kalplisiniz bencilsiniz 1.5 yilmis millet 40 senelik kocasindan ayriliyor sizinki emekte onlarin ki emek degil mi. Yasiniza uygun sizin gibi bekar birini bulun hem siz hemde onlar bir derin puffff cekecegine ohhh ceksin

Hedefleriniz neler? Bu adamla evlenmek ve ondan çocuk sahibi olmak falan mı?

Hedefiniz umarım bu değildir.

Yok eğer buysa, kusura bakmayın ama siz kendiniz, kendi ayağınıza taş bağlıyorsunuz. Seçim sizin.

Günaydın bende ikinci evliligimi yaptım eşimin ilk evliliginden bi oglumuz var biz evlenirken 12 yaşındaydı şuan 15 yaşında bizimle yaşıyor annesini bazı nedenlerden dolayı çok çok nadir görür öncelikle ben ilk başda pedagoga gittim ve öyle iletişim kurdum çok şükür o bana evlat ben ona anne oldum şuan her konuda benden fikir alır yani bensiz hiçbişey yapmaz geçen gün kardeş istedigini söyledi inş rabbim kusmet ederse bizde istiyoruz ilk yaklaşım çok önemli pedegogda yardım alabilirsiniz bence Ben bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım cnm inş sende baglarınızı kuvvetlendirirsin

ayyy yok artık!!!!!
23 yaşında mı konu sahibi?!
ben 30 u geçti, gereksiz tribe girdi, 1.5 yılı ondan önemsiyor falan sandım.

ne işin var 36 yaşında adamla?
umarım bir an evvel ailen öğrenir de seni bir hizaya çeker. görürsün o zaman aşkı sevdayı.
büyük sözüme tövbe, şu yaptığını kızım yapsa, eve kapatır, aklı başına gelene kadar da çıkarmam.

Sevgilisi bilmiyor diyorum off demedim ima Bile etmedim hatta çocukta öyle bir şey düşünmüyor anladığım kadar ile yoksa oturup konuştuğumuzda ben üniden bahsediyorum o kendi okulundan vb vb öyle muhabbetimiz bile Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…