- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Kendi çocuğum olsa anlarım ama yaptığım planlar hafta içi olsa Bile pufff benim Yok anlamıyorumhelal olsun, baba gibi baba.
bir insanın hayatında çocuğundan önemli hiç bir şey yok, onu bilin öyle devam edin.
ayrıca çocuklu olmanın doğal sonucudur plan iptalleri.
yurtdışı tatili planladık, otel rezervasyonlarına kadar,
oğlum hasta oldu ve gidemedik.
akşam bir yere gideriz diye konuşuyoruz, uykusu geliyor kalıyor.
konser bileti alıyoruz, o gün anneannede kalmamak için diretiyor.
kesinlikle ayrılın.
hem kendinize eziyet, hem çocuğa.
Benim kendimde küçük kardeşim yakın kuzenim vs vs yok o da öyle diyor çocuk bu bugün öyle yarın öyle diye o sormuş ağbisinin oğlu var ister misin diye onada isterim demişÇocuk bişey dememiş ki. Öz anne babası bile sorsa çoğu çocuk kardeşi ilk başta istemiyor. Hem onun demesiyle mi? Fazla hırs yapmışsınız.
Hee bence de denk değilsiniz. 13 yaş fark bile tek başına yeter. Bırakacak gibi de durmuyorsunuz. Adama bu kadar laf sayıp ama 1,5 yılım demek komik. 1,5 yıl nedir ya?
O da sevgilinizin çocuğu. Kendi çocuğun olsa anlarsın ama sevgilin olunca puuuufff o çocuk değil mi,?Kendi çocuğum olsa anlarım ama yaptığım planlar hafta içi olsa Bile pufff benim Yok anlamıyorum
evet olabilir ama kadın hayata tutunmak falan hiç ona diyemeyeceğim haha kendi çocuğu ile ilgilenmiyor ben tanıdım tanıyalı öyle hata bendede var hatam şu çocuk varsa bu a idi ben b bekledim olmadı denge falan olmuyor çocuk olunca. Benimde açıkcası tahammülüm kalmadı yaşadığın şeylerden dolayı tahammülsüzleştim.
Ters bir tepki vermedi bende sıkıştırmadım açıkcası bana kuzeninden bahsediyordu vuruyor devamlı peşimde diye bende bence senden ağbilik bekliyor okuldan gelince oynamanı dedim araya kardeşi sordum beni ayrıca babasının sevgilisi diye bilmiyor o tarz bir davranışta hiç bulunmadım. ima dahi etmedimBabasının yanında olmanız çocuğu rahatsız ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Çocuk orada sizinle tanışmaya vakit geçirmeye gelmişken hemen punduna getirip “kardeş???” derseniz alacağınız tepki ters olur bunu ön görmek zor değil.
Evlendikten sonra çocuk yapmak isterseniz zaten o çocuktan izin almayacaksınız ama daha sizin evlenip evlenmeyeceğiniz belli değilken çocuğa böyle konuşmanızı yanlış buldum.
Bir de bu adamla evlenmek istiyorsanız çocuğuyla olan ilişkisine karışmamalısınız. Annesi 10 lirayı da babasına verdirse, 1 lirayı da babasına verdirse sizlik bir şey yok çünkü o adam onun babası. Eşiniz sizden kısıp çocuğa harcamadıkça bence bunları kaldırabiliyorsanız evlilik düşünün.
Evet doğru, zaten çok küçükmus. Siz de gencecik bir insanmışsiniz. Aklınıza yatmayan bir ilişkiye niye devam ediyorsunuz? 23 yaşta niye bu evcilik, annecilik merakı? Hem de 36 yaşında sizden önce bütün heyecanları tüketmiş bi adamla.Benim kendimde küçük kardeşim yakın kuzenim vs vs yok o da öyle diyor çocuk bu bugün öyle yarın öyle diye o sormuş ağbisinin oğlu var ister misin diye onada isterim demiş
Agzinizdan yel alsin burda bu tarz binlerce kadın yoktur umarım.Size hiç üzülemedim. Ben böyle kadınların ne yazılırsa yazılsın vazgeçeceğine inanmıyorum.
Siz de muhtemelen vazgeçmeyeceksiniz. Seviyorum falan deyip en ufak umut kırıntısını değerlendireceksiniz.
O yüzden ben size vazgeçmeyin, evlenin diyorum.
Evlenin ki boşanmak için burda çırpınır, fikir alırsınız. Olur da boşanırsanız hayatınızın dersini almış olursunuz.
Bir musibet bin nasihattan iyidir. Aklınız başınıza gelir.
Olur da boşanmazsanız, kaderim buymuş der yaşar gidersiniz. Kadınlar kulübündeki bu tarz binlerce kadından biri olursunuz.
O kadar acınası olmak istemiyorum ki hedeflerim var nişanlansak şimdiye olurdu çünkü ben tereddütüm var farkındayım sadece milimlik bi adım var atamıyorum ama sizde haklısınız yorumlarda doğru cahillik öyle olmasını istemiyorumSize hiç üzülemedim. Ben böyle kadınların ne yazılırsa yazılsın vazgeçeceğine inanmıyorum.
Siz de muhtemelen vazgeçmeyeceksiniz. Seviyorum falan deyip en ufak umut kırıntısını değerlendireceksiniz.
O yüzden ben size vazgeçmeyin, evlenin diyorum.
Evlenin ki boşanmak için burda çırpınır, fikir alırsınız. Olur da boşanırsanız hayatınızın dersini almış olursunuz.
Bir musibet bin nasihattan iyidir. Aklınız başınıza gelir.
Olur da boşanmazsanız, kaderim buymuş der yaşar gidersiniz. Kadınlar kulübündeki bu tarz binlerce kadından biri olursunuz.
Kendi çocuğum olsa anlarım ama yaptığım planlar hafta içi olsa Bile pufff benim Yok anlamıyorum
Agzinizdan yel alsin burda bu tarz binlerce kadın yoktur umarım.
Ay ben anlatamıyorum onu direk eşinizin suratına der misiniz ?beni tercih etsin çöpe atsın vs vs demedim. Annesinin ilgilenmemesi beni ilgilendiriyor babasından babasına banyo olan çocuk evlenince Benide ilgilendiriyor sanırımBende cocuklarımı babasından tabıkı daha cok seviyorum onlar bizi nasıl karsılıksız cıkarsız bu kadar seviyosa ebeveynler de o kadar sever normal olanı bu. o yuzden sevgilinizin sizi tercih etmesini beklemeniz hayalden baska bisey değil. Bu kadar bencil de olmayın zaten. Annesinin ilgilenmesi veya ilgilenmemeside sizi ilgilendirmez zaten kusura bakmayin. Cocuk planlarınıza engel oluyosa ayrılacaksınız cocugu mu cöpe atsın?
O kadar acınası olmak istemiyorum ki hedeflerim var nişanlansak şimdiye olurdu çünkü ben tereddütüm var farkındayım sadece milimlik bi adım var atamıyorum ama sizde haklısınız yorumlarda doğru cahillik öyle olmasını istemiyorum
ayyy yok artık!!!!!Evet doğru, zaten çok küçükmus. Siz de gencecik bir insanmışsiniz. Aklınıza yatmayan bir ilişkiye niye devam ediyorsunuz? 23 yaşta niye bu evcilik, annecilik merakı? Hem de 36 yaşında sizden önce bütün heyecanları tüketmiş bi adamla.
Sevgilisi bilmiyor diyorum off demedim ima Bile etmedim hatta çocukta öyle bir şey düşünmüyor anladığım kadar ile yoksa oturup konuştuğumuzda ben üniden bahsediyorum o kendi okulundan vb vb öyle muhabbetimiz bile YokDaha evlilik yok nişanlılık yok aile tanıştorma yok. 8 yasindaki hangi cocuga babasinin sevgilisi dese istemez herhalde. Bir de nedense hep anneler evlatlariyla ilgilenmez.
Kusura bakma da o onun evladi TABİYKİ senden cok sevecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?