- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Normal tabi ama kadın hafta içi eve geç geliyor 1 mayıs 30 ağustos vb tatillerde bile çocuğu babaya yolluyor zaten yazın full babada bir hafta sonu sen hafta içi al ben pazar oğlumla vakit geçireceğim dediğini duymadım 1.5 senedir sevgilime mesaj atıyor 10 lira el işi parasını verdin mi diyerek hiç ilgi alakayı geç çocuğa 10 lira bile harcamayım diyor öyleHafta sonu babasını görmesi zaten normal olan değil mi?
Hala bitiremediyseniz ne yazsak boş.
Bence yıllarım gitti diye üzülmek yerine, 1.5 yılım gitti ama kurtuldum demek daha iyi.
sinsi değil babasının yanında sordum ki sormakta hakkım benden önce babası kardeş istiyor onaE ama kusura bakmayın da siz sinsi sinsi çocuğa kardeş fikrini aşılamaya çalışmışsınız, cevap istediğiniz gibi olmayınca da sinirlenmişsiniz.
Adamı böyle kabul etmeyecekseniz bence ne çocuğu üzün ne de kendinizi. Ben bir insanın dünyada çocuğundan daha fazla seveceği biri olduğunu zannetmiyorum çocuğum olmadığı halde. Gereksiz yarışa girerseniz üzülürsünüz.
7-8 yaşında13 uasinda bir cocuk ne kadr kiskanclik yapacak onu dusundum sende planina devam et
He bulemdim simdi.7-8 yaşında
Normal tabi ama kadın hafta içi eve geç geliyor 1 mayıs 30 ağustos vb tatillerde bile çocuğu babaya yolluyor zaten yazın full babada bir hafta sonu sen hafta içi al ben pazar oğlumla vakit geçireceğim dediğini duymadım 1.5 senedir sevgilime mesaj atıyor 10 lira el işi parasını verdin mi diyerek hiç ilgi alakayı geç çocuğa 10 lira bile harcamayım diyor öyle
Siz 7 yaşındaki bir çocuğa, hemde daha evlenmeden kardeş ister misin diye sorup ne cevap almayı düşündünüz?Normal tabi ama kadın hafta içi eve geç geliyor 1 mayıs 30 ağustos vb tatillerde bile çocuğu babaya yolluyor zaten yazın full babada bir hafta sonu sen hafta içi al ben pazar oğlumla vakit geçireceğim dediğini duymadım 1.5 senedir sevgilime mesaj atıyor 10 lira el işi parasını verdin mi diyerek hiç ilgi alakayı geç çocuğa 10 lira bile harcamayım diyor öyle
sinsi değil babasının yanında sordum ki sormakta hakkım benden önce babası kardeş istiyor ona
Esra hanım hep bana aynı şeyi söylüyorsunuz haklısınız ona da dedim ama bazı şeyler direk insanın suratına denmez ben ''sevmek zorunda'' olduğum dışarıdaki değil çocuğa bakacağım ( geçen gün bir psikologu dzorunluluk var farklı annesi ben sadece denge bekledim ondan kendim çocukları çok severim ama denegeyi kuramadı işteSizin bu iş olmaz ama sen anlamıyorsun.
Bak iki çocuğum var çok şükür, ama yeri geliyor kendi çocuklarıma katlanamıyorum. Ve evet babalarından kat kat daha kıymetliler benim için, eminim eşim için de öyledir.
Evladın önüne geçemezsiniz, aklı başında hiçbir ebeveyn çocuğunu bırakıp sevgilisini tutmaz. Boşa çabalıyorsun
evet olabilir ama kadın hayata tutunmak falan hiç ona diyemeyeceğim haha kendi çocuğu ile ilgilenmiyor ben tanıdım tanıyalı öyle hata bendede var hatam şu çocuk varsa bu a idi ben b bekledim olmadı denge falan olmuyor çocuk olunca. Benimde açıkcası tahammülüm kalmadı yaşadığın şeylerden dolayı tahammülsüzleştim.Bunlar sizi ilgilendirmez. Eger sevgilinize de sürekli bu şikayetleri yapıyorsanız adam bunalmış olabilir.
Hicbir anne mecbur kalmasa evladından uzak kalmak istemez.
Surekli çocuğun annesini itham ediyorsunuz ancak o da su anda eşinden ayrılmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın.
Sırf siz adamı istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz diye etrafınızda hata arıyorsunuz ama bence -yazdiklariniza bakarak söylüyorum- fazla "dırdırcı" biri olduğunuz için bıktırmış olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?