• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ne etsem bı ra ka ma dım !!

zamanlizamansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
263
56
53
Önceki konumu okuyanlar bilirler dul ve çocuklu biri ile evlilik düşünüyordum. Hala onla mı berabersin diyecekler vardır belki evet :kızgın:şuanda çok konuşmuyoruz ama en son oğlu ile oturup yemek yedik mesele kuzenlerinden açıldı bir kuzeni ile hiç anlaşamıyor ondan yaşı küçük bende belki senin ağbilik yapmanı bekliyordur, onunla oyun oynamanı dedim. Arayada kardeşin olmasını ister misin ? dedim çocuk direk olarak istemiyorum değil ''ben tek iyiyim'' dedi. Başımdan kaynar sular döküldü bu meseleyi o kadar çok taktım ki gece rüyalarıma bile girdi. Ondan sonra film koptu zaten bende. Ben ters davranmaya başladım bana zaten devamlı oğlum oğlum böyle ben dengeyi kuruyorum diyor ama bence hayır bana en son oğlum senden kıymetli, onu istemeyen benide istemez, defol git o zaman dedi.

Ben emek verdim 1.5 sene oldu bırakması çok zor benim belkide takığım bilmiyorum ama çok yıprandım. Ailemden ya da çevremden kimse bilmiyor beni tutup sarsacak ya sen ne yapıyorsun kendine bunu mu reva görüyorsun diyecek birisi yok.:KK43: ben mantıken bitmesi gerektiğini biliyorum ama kalben..sevgim ağır basıyor. Onun beni tınlamaması, hele muhatap almamasına çok içerliyorum. Kendime diyorum ki bu adam dul 13 yaş büyük oğlu var eğitim durumunuz eşit değil sen ondan uzunsun annenin karşına çıkarsan ne der diyorum ama orda kalıyor sadece. Ben ilk 6 ay çocuğa karşı böyle değildim. Ama çocuk yüzünden o kadar çok planım bozuldu ki, o kadar çok beni ezip geçti ki 1 hafta 1 ay önceden gününü kararlaştırdığım şeyler bir anda bozuldu. Annesi desen cumadan yolluyor babaya her tatilerde hafta içi eve 8-10 arası geliyor annane bakıyor çocuğa bir hafta sonu demez mi insan hafta içi al ben oğlumla pazar kahvaltısı yapacağım hiç duymadım.

1.5 senedir..Bu durumun evlilik hayatımı çok etkileyecek hatta benim için çocuk çok önemli çocuğumuz olsa ona tam olarak ilgi göstermeyeceğini düşünüyorum onada dedim hayır ne alakası var etle tırnak ayrılır mı diyor. Evlenirsek bazen hafta içi bazen hafta sonu alacağım çocuğu diyor. Bizim planımıza bağlı sen sadece ablalık yap ben senden başka sorumluluk beklemiyorum diyor ama ben annesinin ilgilenmediğini gördüğümden babasına çok bağlı çocuk biliyor annesinin ilgilenmediğini yapamıycağız gibime geliyor. Kendi çocuğum olsa onu babasından çok severim ama direk eşime oğlum senden kıymetli denmez ya ben demem ama o bana dedi kızgınlık anında söyledim diyor. Beni oğlu için hep ezip geçicek gibi me geliyor ki şimdi bile böyle ben bekar olduğum için anlayamıyorum onu. Bırakmam lazım biliyorum ama bir türlü olmuyor yapamamadım bana yol gösterir misiniz çünkü tek buraya derdi mi yazıyorum :KK43:

Hafta sonu babasını görmesi zaten normal olan değil mi?
Hala bitiremediyseniz ne yazsak boş.
Bence yıllarım gitti diye üzülmek yerine, 1.5 yılım gitti ama kurtuldum demek daha iyi.
Normal tabi ama kadın hafta içi eve geç geliyor 1 mayıs 30 ağustos vb tatillerde bile çocuğu babaya yolluyor zaten yazın full babada bir hafta sonu sen hafta içi al ben pazar oğlumla vakit geçireceğim dediğini duymadım 1.5 senedir sevgilime mesaj atıyor 10 lira el işi parasını verdin mi diyerek hiç ilgi alakayı geç çocuğa 10 lira bile harcamayım diyor öyle

E ama kusura bakmayın da siz sinsi sinsi çocuğa kardeş fikrini aşılamaya çalışmışsınız, cevap istediğiniz gibi olmayınca da sinirlenmişsiniz.

Adamı böyle kabul etmeyecekseniz bence ne çocuğu üzün ne de kendinizi. Ben bir insanın dünyada çocuğundan daha fazla seveceği biri olduğunu zannetmiyorum çocuğum olmadığı halde. Gereksiz yarışa girerseniz üzülürsünüz.

E ama kusura bakmayın da siz sinsi sinsi çocuğa kardeş fikrini aşılamaya çalışmışsınız, cevap istediğiniz gibi olmayınca da sinirlenmişsiniz.

Adamı böyle kabul etmeyecekseniz bence ne çocuğu üzün ne de kendinizi. Ben bir insanın dünyada çocuğundan daha fazla seveceği biri olduğunu zannetmiyorum çocuğum olmadığı halde. Gereksiz yarışa girerseniz üzülürsünüz.
sinsi değil babasının yanında sordum ki sormakta hakkım benden önce babası kardeş istiyor ona

Sizin bu iş olmaz ama sen anlamıyorsun.
Bak iki çocuğum var çok şükür, ama yeri geliyor kendi çocuklarıma katlanamıyorum. Ve evet babalarından kat kat daha kıymetliler benim için, eminim eşim için de öyledir.
Evladın önüne geçemezsiniz, aklı başında hiçbir ebeveyn çocuğunu bırakıp sevgilisini tutmaz. Boşa çabalıyorsun

Normal tabi ama kadın hafta içi eve geç geliyor 1 mayıs 30 ağustos vb tatillerde bile çocuğu babaya yolluyor zaten yazın full babada bir hafta sonu sen hafta içi al ben pazar oğlumla vakit geçireceğim dediğini duymadım 1.5 senedir sevgilime mesaj atıyor 10 lira el işi parasını verdin mi diyerek hiç ilgi alakayı geç çocuğa 10 lira bile harcamayım diyor öyle

Bunlar sizi ilgilendirmez. Eger sevgilinize de sürekli bu şikayetleri yapıyorsanız adam bunalmış olabilir.
Hicbir anne mecbur kalmasa evladından uzak kalmak istemez.
Surekli çocuğun annesini itham ediyorsunuz ancak o da su anda eşinden ayrılmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın.

Sırf siz adamı istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz diye etrafınızda hata arıyorsunuz ama bence -yazdiklariniza bakarak söylüyorum- fazla "dırdırcı" biri olduğunuz için bıktırmış olabilirsiniz

Yarısına kadar okudum.çocuğa kardeş ister misin diye sormanız çok alâkasız.adam da dogruyu söylemiş,tabi ki evladı sizden daha kıymetli ve olması gereken bu.sizin bu konu da beklenti içinde olmanız bile hata.ve tabi ki yine doğruyu söylemiş,çocuğu istemiyorsanız gideceksiniz.

helal olsun, baba gibi baba.
bir insanın hayatında çocuğundan önemli hiç bir şey yok, onu bilin öyle devam edin.

ayrıca çocuklu olmanın doğal sonucudur plan iptalleri.
yurtdışı tatili planladık, otel rezervasyonlarına kadar,
oğlum hasta oldu ve gidemedik.
akşam bir yere gideriz diye konuşuyoruz, uykusu geliyor kalıyor.
konser bileti alıyoruz, o gün anneannede kalmamak için diretiyor.

kesinlikle ayrılın.
hem kendinize eziyet, hem çocuğa.

Dur ben sarsayım seni, hakketen kendine bunu mu layık görüyorsun ? Adam hem senden 13 yaş büyük hem de çocuğu var .. çocuk ne kadar sıkıntısız olursa olsun ileri de mutlaka problem yaratacaktır ki şimdiden bile sıkıntılı görünüyor .. Bu adamın seni sevdiğinden emin misin ? Yoksa seni bazı ihtiyaçlar için kullanıyor olabilir mi .. bak yaşadığın ayni şeyleri birebir bir arkadaşım yaşadı .. Adam resmen her yönden kullandı kızı, çocuğuna bile baktırdı ama sonra ne oldu, iş ciddiye binince bir bahane bulup kızı terketti.. Bu adamlar böyle , lütfen önceliği sen olacak birini bul ..

Çocuk bişey dememiş ki. Öz anne babası bile sorsa çoğu çocuk kardeşi ilk başta istemiyor. Hem onun demesiyle mi? Fazla hırs yapmışsınız.
Hee bence de denk değilsiniz. 13 yaş fark bile tek başına yeter. Bırakacak gibi de durmuyorsunuz. Adama bu kadar laf sayıp ama 1,5 yılım demek komik. 1,5 yıl nedir ya?

Siz 7 yaşındaki bir çocuğa, hemde daha evlenmeden kardeş ister misin diye sorup ne cevap almayı düşündünüz?
Adam sizi sevmiyor bu ısrar neden hâlâ? 23 yaşındasınız daha ya.

sinsi değil babasının yanında sordum ki sormakta hakkım benden önce babası kardeş istiyor ona

Babasının yanında olmanız çocuğu rahatsız ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Çocuk orada sizinle tanışmaya vakit geçirmeye gelmişken hemen punduna getirip “kardeş???” derseniz alacağınız tepki ters olur bunu ön görmek zor değil.

Evlendikten sonra çocuk yapmak isterseniz zaten o çocuktan izin almayacaksınız ama daha sizin evlenip evlenmeyeceğiniz belli değilken çocuğa böyle konuşmanızı yanlış buldum.

Bir de bu adamla evlenmek istiyorsanız çocuğuyla olan ilişkisine karışmamalısınız. Annesi 10 lirayı da babasına verdirse, 1 lirayı da babasına verdirse sizlik bir şey yok çünkü o adam onun babası. Eşiniz sizden kısıp çocuğa harcamadıkça bence bunları kaldırabiliyorsanız evlilik düşünün.

Sizin bu iş olmaz ama sen anlamıyorsun.
Bak iki çocuğum var çok şükür, ama yeri geliyor kendi çocuklarıma katlanamıyorum. Ve evet babalarından kat kat daha kıymetliler benim için, eminim eşim için de öyledir.
Evladın önüne geçemezsiniz, aklı başında hiçbir ebeveyn çocuğunu bırakıp sevgilisini tutmaz. Boşa çabalıyorsun
Esra hanım hep bana aynı şeyi söylüyorsunuz haklısınız ona da dedim ama bazı şeyler direk insanın suratına denmez ben ''sevmek zorunda'' olduğum dışarıdaki değil çocuğa bakacağım ( geçen gün bir psikologu dzorunluluk var farklı annesi ben sadece denge bekledim ondan kendim çocukları çok severim ama denegeyi kuramadı işte
Bunlar sizi ilgilendirmez. Eger sevgilinize de sürekli bu şikayetleri yapıyorsanız adam bunalmış olabilir.
Hicbir anne mecbur kalmasa evladından uzak kalmak istemez.
Surekli çocuğun annesini itham ediyorsunuz ancak o da su anda eşinden ayrılmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın.

Sırf siz adamı istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz diye etrafınızda hata arıyorsunuz ama bence -yazdiklariniza bakarak söylüyorum- fazla "dırdırcı" biri olduğunuz için bıktırmış olabilirsiniz
evet olabilir ama kadın hayata tutunmak falan hiç ona diyemeyeceğim haha kendi çocuğu ile ilgilenmiyor ben tanıdım tanıyalı öyle hata bendede var hatam şu çocuk varsa bu a idi ben b bekledim olmadı denge falan olmuyor çocuk olunca. Benimde açıkcası tahammülüm kalmadı yaşadığın şeylerden dolayı tahammülsüzleştim.

Back