- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
-
- Konu Sahibi Karmaprenses
Aynen canım çünkü haftalık evi kaldırırım. Günlük toz alıp süpürür evi havalandırdı. Sanırım bana kokmuyor evSurekli icerdesin ondandir.ben haftada bir silerim hic kokmaz.ayni malzemelerle gelen kadin siler temizler bi acarim kapiyi ayyy nasil temizlim nasil guzel kokuyor
Yumuşatıcı ya kadar ne zararlı şeyler kullanıyoruz.. Ama napalım temizlik yaptığım belli olsun istiyorum eşim eve gelince ohh mis gibi kokmuş desin falanABC nin mor konsantre yumuşatıcısı çok kalici ve guzel kokuyor a101 lerde rahatlıkla bulursun. Kışlık camasirlarimi yıkayıp kaldırıyorum bir daha ki çıkarmada hala güzel kokusu geliyor haa zararlı mı zararlı ona bişey diyemem:)
Evi silerken daha kalıcı yüzey temizleyicileri kullan perdelerini sık sık yika evde mutlaka bir cam açık olsun sürekli.
Konum vardı bu sekıldeKızlar derdim şu evim bir türlü temiz kokmuyor. Deli gibi temizlik yaparım sürekli çamaşır yıkarım çamaşırların hiç yumuşatıcı kokmuyor. Her maka denedim bingo soft kırmızı olanından yumoş pembe yumoş portakal çiçeği herşeyi denedim ama kokmuyor.
Eltimle yan yana oturuyoruz. Onun evinim kapısının önü bile mis gibi kokuyor. Hangi deterjanı alırsa onu alıyorum yok olmuyor.
Sizler de böyle sorun yaşıyor musunuz. Hiç temizlik yapmak gelmiyor böyle olunca da.
Ben de çift durularım, yumuşatıcıyı da sadece çarşafla havlulara çok az bi miktar koyarım sertleşmesin diye. Çok keskin koku da iyi olmuyor hem evde hem eşyalarda.Siz kokuyu almiyorsunuzdur.
Guzel koksun diye kimyasala yuklenmeyin.
Camasirin buram buram kokmasi beni cok rahatsiz eder, sirf kokmasin diye cift durulama yaparim. Caniniza yazik
alla allla cook tuhaf konuya sasirdim burda da dedigin gibi zamasir asinca kimseden koku almiyom dediklerini de ben kullnmiyom almayi dusunuyordum ama camasirlar yumusasin diye bu zmaana kadar hic duaunmemistim ewim niye kokmuyor diye+1 tamam canı her gelene sorarım evim nasıl kokuyor diye. En azından içim rahat eder dimi yani
Teşekkür ederim hayatım içim rahatladı.Bence o ortamda oldugun icin sana öyle geliyordur.
Ben kokulara aşiri hassasim guzel koku delisiyim diyebilirimmm
Camasirlari yumosla yikiyorum mis gibi kokuyo sonra evden gidiyo gibi hissediyorum ama gorumcem her geldiginde hangisini kullaniyosun diye soruyor.
Ya da parfum skarm disari cikarken kimin yanina otursam oh mis gibi kokuyosun diye soyleyenler hep oluyor :)
ama o an ben hissetmiyorumm burnum o kokuya alisiyo ondan saniyorum.
Senin evin mis gibi kokuyordur ama sana gelmiyordur.
Ben takıntılıyım herhalde kokulara karşıalla allla cook tuhaf konuya sasirdim burda da dedigin gibi zamasir asinca kimseden koku almiyom dediklerini de ben kullnmiyom almayi dusunuyordum ama camasirlar yumusasin diye bu zmaana kadar hic duaunmemistim ewim niye kokmuyor diye;D
kiz bende alam diyodum da bize koku yasak ya yeni aklima geldiBen takıntılıyım herhalde kokulara karşı
Iste o gecmiyor aslinda sizin burnunuz kokuya alisiyor :) Disardan gelenler farkeder ama.Bilmiyorum acaba öyle mi yerleri sileceğim zaman ne geçerse katarım sma her yer mis gibi koksun diye sildiğimde mis gibi kokuyor sonra geçiyor hemen
canim bende kullaniyorum. vileda yerine buharli mobla geciyorum. sicak bu har sayesinde hem temiz hem hijyenik oluyor.evin yerlerini silmek için yeterli oluyor mu?
onun haricinde elinizde yada vileda ile silmeden çözülüyor mu?:)
eğer öyleyse evim için tercih edeceklerim arasında..
Yer silmek için kesinlikle yeterli benim için ütü, süpürge kadar olmazsa olmaz bir alet buharlı mop, hem sıcak buhar olduğu için temiz siliyor. Yalnız sadece parkeleri ve fayansları silmek için kullanışlı bir alet, cam duşakabin vs için kullanışlı değil. Ben vileda hiç kullanmadım zaten elle silmeden rahat edemeyenlerdenim.
canim bende kullaniyorum. vileda yerine buharli mobla geciyorum. sicak bu har sayesinde hem temiz hem hijyenik oluyor.