Ne yapsam evim kokmuyor

O kadar kimyasala boğma evini. Bence kokuyodur ama sen farketmiyosundur.

Benim evim de naçizane genelde güzel kokar: en önemlisi kışın bile her sabah havalandırırım yazın zaten camlar açık, evin girişinde otomatik sprey var, bi de her süpürmeden sonra buharlı temizleyiciler var ya (fakir marka benimki) ona yüzey temizleyici katıp evi öyle silerim hem tertemiz oluyor hem de mis gibi kokuyor. Bşr de madame coconun oda spreyleri güzel ama çok ağır odaya tek fıs sıkman yeterli.

Evin temizse havalandırılmışsa hafif de bir oda kokusu varsa zaten güzel kokuyordur sen alıştığın için koku almıyor olabilirsin.

yumoş sprey kullan, perdelere, halılara, koltuklara iki pıs pıs, bütün ev mis gibi kokuyor :)
bu arada ben migrosun yumuşatıcılarının kokusuna bayılıyorum, çok da kalıcılar.

evin yerlerini silmek için yeterli oluyor mu?
onun haricinde elinizde yada vileda ile silmeden çözülüyor mu?:)
eğer öyleyse evim için tercih edeceklerim arasında..

ABC nin mor konsantre yumuşatıcısı çok kalici ve guzel kokuyor a101 lerde rahatlıkla bulursun. Kışlık camasirlarimi yıkayıp kaldırıyorum bir daha ki çıkarmada hala güzel kokusu geliyor haa zararlı mı zararlı ona bişey diyemem:)

Evi silerken daha kalıcı yüzey temizleyicileri kullan perdelerini sık sık yika evde mutlaka bir cam açık olsun sürekli.

Yumuşatıcı olarak abc ya da yumoş sensitive kullan. Nevresimimi yıkayınca koklaya koklaya uyuyorum :) birde ben beyaz sabun kokusunu cok severim ecimin ahşaplarını ve laminetleri beyaz sabunla siliyorum mis gibi kokuyor :)

Teyzem limonlu oda spreyi almıştı. Kapı çalınca salona iki koridora bir fıs yapıyordu. Herkes çamaşır suyu kokuyor mis gibi kokuyor derdi.

benım yaşadığım yerde bi kolanyacı var bır gün orda kolanya doldurttururken bı koku denetti tembel kadın kokusuymuş öyle dedi bıldıgın hacı Şakir beyaz sabun kokusu neyse aldım bı sise mısafır geldımı sıkıyorum anaaaa her gelen dıyokı temızlıkmı yaptın,evın sabun kokuyo,evını neyle sılıyosun.dedım bu iş tuttu ıkı fıs fıs her yer mis
ablama denettım oda cok begendı sımdı annemde ablamda sureklı ıstıyolar alıştılar

Siz kokuyu almiyorsunuzdur.
Guzel koksun diye kimyasala yuklenmeyin.
Camasirin buram buram kokmasi beni cok rahatsiz eder, sirf kokmasin diye cift durulama yaparim. Caniniza yazik

Ya psikolojide bunun bir adı vardı burnumuz belli bir süre sonra kokulara alıştığı için biz o kokuyu duymazmışız mesela ben arkadaşlarımın parfümlerini çok beğenip alayım 2. sefer o etkilendiğim kokuyu duyamıyorum yani o kokuya alıştığımız için oluyor bence eminim temiz kokuyordur

perdeni yıla as yumusatıcı kokar ozaman . yada yumusatıcı parfüm var aynı kokan ondan sık

Surekli icerdesin ondandir.ben haftada bir silerim hic kokmaz.ayni malzemelerle gelen kadin siler temizler bi acarim kapiyi ayyy nasil temizlim nasil guzel kokuyor

Yumusaticiyi gece koy hemen dokme ..lac dk da yikiyorsun Allah bilir

Bulabilirsem denerim canım teşekkürler

evin yerlerini silmek için yeterli oluyor mu?
onun haricinde elinizde yada vileda ile silmeden çözülüyor mu?:)
eğer öyleyse evim için tercih edeceklerim arasında..
Yer silmek için kesinlikle yeterli benim için ütü, süpürge kadar olmazsa olmaz bir alet buharlı mop, hem sıcak buhar olduğu için temiz siliyor. Yalnız sadece parkeleri ve fayansları silmek için kullanışlı bir alet, cam duşakabin vs için kullanışlı değil. Ben vileda hiç kullanmadım zaten elle silmeden rahat edemeyenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…