- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi Karmaprenses
O kadar kimyasala boğma evini. Bence kokuyodur ama sen farketmiyosundur.
Benim evim de naçizane genelde güzel kokar: en önemlisi kışın bile her sabah havalandırırım yazın zaten camlar açık, evin girişinde otomatik sprey var, bi de her süpürmeden sonra buharlı temizleyiciler var ya (fakir marka benimki) ona yüzey temizleyici katıp evi öyle silerim hem tertemiz oluyor hem de mis gibi kokuyor. Bşr de madame coconun oda spreyleri güzel ama çok ağır odaya tek fıs sıkman yeterli.
Evin temizse havalandırılmışsa hafif de bir oda kokusu varsa zaten güzel kokuyordur sen alıştığın için koku almıyor olabilirsin.
perdeni yıla as yumusatıcı kokar ozaman . yada yumusatıcı parfüm var aynı kokan ondan sıkKızlar derdim şu evim bir türlü temiz kokmuyor. Deli gibi temizlik yaparım sürekli çamaşır yıkarım çamaşırların hiç yumuşatıcı kokmuyor. Her maka denedim bingo soft kırmızı olanından yumoş pembe yumoş portakal çiçeği herşeyi denedim ama kokmuyor.
Eltimle yan yana oturuyoruz. Onun evinim kapısının önü bile mis gibi kokuyor. Hangi deterjanı alırsa onu alıyorum yok olmuyor.
Sizler de böyle sorun yaşıyor musunuz. Hiç temizlik yapmak gelmiyor böyle olunca da.
Yok canım güneş alıyor evim hem sürekli havalandırıyorum.evinizde bit rutubet falan mı var?
Bulabilirsem denerim canım teşekkürlerbenım yaşadığım yerde bi kolanyacı var bır gün orda kolanya doldurttururken bı koku denetti tembel kadın kokusuymuş öyle dedi bıldıgın hacı Şakir beyaz sabun kokusu neyse aldım bı sise mısafır geldımı sıkıyorum anaaaa her gelen dıyokı temızlıkmı yaptın,evın sabun kokuyo,evını neyle sılıyosun.dedım bu iş tuttu ıkı fıs fıs her yer mis
ablama denettım oda cok begendı sımdı annemde ablamda sureklı ıstıyolar alıştılar
Yer silmek için kesinlikle yeterli benim için ütü, süpürge kadar olmazsa olmaz bir alet buharlı mop, hem sıcak buhar olduğu için temiz siliyor. Yalnız sadece parkeleri ve fayansları silmek için kullanışlı bir alet, cam duşakabin vs için kullanışlı değil. Ben vileda hiç kullanmadım zaten elle silmeden rahat edemeyenlerdenim.evin yerlerini silmek için yeterli oluyor mu?
onun haricinde elinizde yada vileda ile silmeden çözülüyor mu?:)
eğer öyleyse evim için tercih edeceklerim arasında..