- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
-
- Konu Sahibi Karmaprenses
Eltimle yan yana oturuyoruz. Onun evinim kapısının önü bile mis gibi kokuyor. Hangi deterjanı alırsa onu alıyorum yok olmuyor.
Ay sormam mı soruyorum. Şunları kullanıyorum diyor alıyorum yok olmuyor. Çamaşır astığında heryer mis gibi kokuyor. Çok kıskanıyorum Vala ben ondan çok temizlik yapıyorum ama temiz olamıyorum.Hikayen reklamlari hatirlatti. Eltine sorsana bu isin sirri ne diye.
Bilmiyorum acaba öyle mi yerleri sileceğim zaman ne geçerse katarım sma her yer mis gibi koksun diye sildiğimde mis gibi kokuyor sonra geçiyor hemenKokuyordur ama siz farketmiyorsunuzdur bence surekli ortamda olunca.
Ben de camasirlarim kokmuyor derdim hep. Sonra alt komsum sen camasir asinca ben birinci kattan aliyorum kokusunu dedi.
Ay sormam mı soruyorum. Şunları kullanıyorum diyor alıyorum yok olmuyor. Çamaşır astığında heryer mis gibi kokuyor. Çok kıskanıyorum Vala ben ondan çok temizlik yapıyorum ama temiz olamıyorum.
Kötü kokmuyorsa sıkıntı yok :)
Ayy çok tatlısın. Temizlerim canım benim sıkıntı yok.Isin sirri eltide gizliyor bence.Kiz gel benim evi temizle sen. Kokmasa da olur.
Bak o mantıklı 5 senelik bi makina nasıl temizlenebilir acaba?OV elti issues.
Çamaşır makinanızın içi kirliyse, yumuşatıcı kokusunu bastırır ve temiz kokmasını engeller. Veya çamaşır yıkamanız şeklinizde bir hata olabilir.
+1 tamam canı her gelene sorarım evim nasıl kokuyor diye. En azından içim rahat eder dimi yaniYa kokuyordur bence, siz almıyorsunuzdur. Hani dışarıdan birileri parfümünüzün markasını sorar ama siz kendinizin buram buram koktuğunu anlamazsınız ya, onun gibi.
İçinin kirlenmesi ve kireçlenmesini engelleyemezsiniz, makinalar artık ucuz, mümkünse değiştirin. Değiştirene kadar belli aralıklarla 90 derecede bir iki damla çamaşır suyuyla boş çalıştırın. Rezistans kirliyse, çamaşırları sıcak suda yıkadığınızda kokuyu bastırıyor olabilir, soğuk suda yıkamayı deneyin.Bak o mantıklı 5 senelik bi makina nasıl temizlenebilir acaba?
Teşekkürler ederim hayatım denicem. Yarı yumuşatıcı yarı suyu bende duymuştumBenim de evim öyle gibi geliyor vernel max yumusatıcı almıştım o farketmişti ayrıca boş bir spreye yarı yumusatıcı yarı su doldurup kırlentlere perdelere kilime püskürtüyorum o zaman mis gibi koku kalıyor.Hem ekonomik de oluyor.
Sevdigin kokuyla butun kapilari silKızlar derdim şu evim bir türlü temiz kokmuyor. Deli gibi temizlik yaparım sürekli çamaşır yıkarım çamaşırların hiç yumuşatıcı kokmuyor. Her maka denedim bingo soft kırmızı olanından yumoş pembe yumoş portakal çiçeği herşeyi denedim ama kokmuyor.
Eltimle yan yana oturuyoruz. Onun evinim kapısının önü bile mis gibi kokuyor. Hangi deterjanı alırsa onu alıyorum yok olmuyor.
Sizler de böyle sorun yaşıyor musunuz. Hiç temizlik yapmak gelmiyor böyle olunca da.