Ne yapsam evim kokmuyor

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
Kızlar derdim şu evim bir türlü temiz kokmuyor. Deli gibi temizlik yaparım sürekli çamaşır yıkarım çamaşırların hiç yumuşatıcı kokmuyor. Her maka denedim bingo soft kırmızı olanından yumoş pembe yumoş portakal çiçeği herşeyi denedim ama kokmuyor.

Eltimle yan yana oturuyoruz. Onun evinim kapısının önü bile mis gibi kokuyor. Hangi deterjanı alırsa onu alıyorum yok olmuyor.

Sizler de böyle sorun yaşıyor musunuz. Hiç temizlik yapmak gelmiyor böyle olunca da.

Kokuyordur ama siz farketmiyorsunuzdur bence surekli ortamda olunca.
Ben de camasirlarim kokmuyor derdim hep. Sonra alt komsum sen camasir asinca ben birinci kattan aliyorum kokusunu dedi.
Bilmiyorum acaba öyle mi yerleri sileceğim zaman ne geçerse katarım sma her yer mis gibi koksun diye sildiğimde mis gibi kokuyor sonra geçiyor hemen

OV elti issues.

Çamaşır makinanızın içi kirliyse, yumuşatıcı kokusunu bastırır ve temiz kokmasını engeller. Veya çamaşır yıkamanız şeklinizde bir hata olabilir.

Ay sormam mı soruyorum. Şunları kullanıyorum diyor alıyorum yok olmuyor. Çamaşır astığında heryer mis gibi kokuyor. Çok kıskanıyorum Vala ben ondan çok temizlik yapıyorum ama temiz olamıyorum.

Isin sirri eltide gizliyor bence. Kiz gel benim evi temizle sen. Kokmasa da olur.

Bak o mantıklı 5 senelik bi makina nasıl temizlenebilir acaba?
İçinin kirlenmesi ve kireçlenmesini engelleyemezsiniz, makinalar artık ucuz, mümkünse değiştirin. Değiştirene kadar belli aralıklarla 90 derecede bir iki damla çamaşır suyuyla boş çalıştırın. Rezistans kirliyse, çamaşırları sıcak suda yıkadığınızda kokuyu bastırıyor olabilir, soğuk suda yıkamayı deneyin.

Benim de evim öyle gibi geliyor vernel max yumusatıcı almıştım o farketmişti ayrıca boş bir spreye yarı yumusatıcı yarı su doldurup kırlentlere perdelere kilime püskürtüyorum o zaman mis gibi koku kalıyor.Hem ekonomik de oluyor.

Teşekkürler ederim hayatım denicem. Yarı yumuşatıcı yarı suyu bende duymuştum

Bana da en pahalisini en kalitelisini de aldam parfum kokmuyor gibi geliyor. Ama surekli parfumumu soruyor cevredekiler. Demekki kokuyor da ben almiyorum. Sizin de burnunuz alismistir.

Febrezz al bacim :) febrez kotu kokulari maskelemez yok eder sakasi bi yana febrez tam bir kurtarici benim kedilerin kokusunu bile bastiriyor :). Camasirlarida bu konstantre yumusaticilarla yoka ama duble koy :) ben yeni evlendigimde hilmiyordum konsantreye az koysan yetiyormus abaniyordum goze yunusaticiyi. 3gun goysem gitmiyordu o koku camasirdan sonradan öğrendim meger abartiyormusum dozu :)

Sevdigin kokuyla butun kapilari sil

Misal ben limon kolonyasinin kokusuna bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…