ne yapsam boş sanki

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
ben 5 yıllık evliyim arkadaşlar,2.5 yasındada bir oglum var... Sorun kayınvalidem ve kayınpederim.Bu aralar çok daralıyorum ben en bastan istenmeyen bir gelindim tipik elti ve kayınvalide sorunları yaşadım.Eski sorunları zor da olsa atlatmaya çalışıyorum eşim sık sık sehir dısına cıkıyor ben de memlekete gidiyorum. 2 ailede memlekette ben bu güne kadar hep ailemde kaldım kv gillede 2 3 gün kalıyorum ve hep bir laf sokmaları başlıyor ya eşimin eski kız arkadaslarını falan acıyor yada daha öne beni istemeye gelenlerin ailelerin simdiki durumlarını ama bunu cümle içinde sanki laf gelmişte öyle acıyor komsusundan bahsederken bi anda bu konulara geciyor bunlar çok canımı sıkıyor.3 hafta önce ilk defa kaynım benım evime geldi evde sürekli abisine istedikleri kızları falan anlattı eşimde susturmaya calıssa da konu hep aynı 2 gün kaldı gitti... Kendiside bosanmak üzere eltimin bana yapmasına müsade ettiklerini kendilerine yapılınca bosanma asamasına geldiler.Sorun hep bizim ayagımıza gelsin o bizi arasın acayip hesapları var... Ben hiç çalışmamıstım uzmanlık sınavını kazandım Allah nasip ederse 2 aya kadar göreve baslıcam bu onlara cok sıkıntı olmus eşimin tayını benim yerleştiğim ile verilmiyor yok camasırını kım yıkayacak ne yiyecek konuları falan acıldı :) hep normal ama daha da agırı bana tebrikler geldikçe zaten mütevazi biriyimdir ben saolun der kapatırım anlatmamda memur oldum der gecerim kayınvalidem nedense bana benım oglum 5 senedir düstü senın pesine seni adam etti sınavı onun sayesınde kazandın dedi oglumun cabaları bunlar dedi. Böyle tarz agır konusmaları cok vardır ve bana sadece senı 2 3 ay sigorta için calıstıracak cok heveslenme dedi anne nerden cıktı o dedim benım esim benım calısmamı ıstemese dersaneye yollamaz.. ve ben sonuclar acıklanınca zaten esime saol benı destekledıgın ıcın arkamda oldugun ıcın demısım zaten anne dedım aferım böyle olun dedi. Cahil desem degil aksıne çok bilmiştir her konuda konusacak birşeyler bulur,daha da var ama yazdıkça uzuyor şimdi kardesımın düğünü var 1 hafta onceden gidicem gene nerde kaldıgım sorun olacak yine enteresan konular acılacak benım kardesım nişanlısını kacırdı nişan bozulacakken 4 ay sonra düğünleri yapılacak bunu kendılerıne alay konusu edındıler atı alan üsküdarı gecmiş ne düğünüymüş ben laf yedıkçe artık psikolojim alt üst oluyor bu saka ile karsılık veren arkadaslardan biraz tavsiye ıstıyorum ben öylece donup kalıyorum bazen ustu kapalı tehdit bile ediliyorum saka gibi ...

Eşine bahsediyor musun peki olanlardan

evet herşeyi konusuyoruz bazen kavga ile sonuçlansa da beni anlıyor sende içinde kalmasın cevabını ver diyor ama o on benım aklıma hiç birşey gelmiyor zaten geri dönünce bende sunu mu deseydim falan oluyorum ama konu kapanmıs oluyor

Aynı şehirde bile değilmişsiniz boşverin aynılarını bende yaşadım bende istenmeyen gelindim üstelik aynı şehirde 15 dk mesafe en azından siz sürekli görmüyorsunuz peki şunu anlamadım memurum demişsiniz ama eşim şehir dışında ben başla ildeyim çalışıyorum demişsiniz sanırım memur olduğunuz için bir süre eşinizin yanına gidemiyorsunuz peki memlekete nasıl gidiyorsunuz eşiniz yokken nu anlamadım çalışan insansınız sonuçta. Ha eski kızları mı anlatıyor onlar geçici heves en sonunda bana aşık oldu ki evlendi anlaştık dersiniz, yemeği yok filan mı dedi bir süre böyle eve katkıda bulunucam deyin. Kaynanam bana da anlatırdı şöyle güzel kızlar buldum a arkadaşlarımın kızı da bilmem ne de neler neler. Bana makyajsız dışarı çıkma bile dedi bu ne demektir düşünün. Aldığı eşyaları övdü durdu hep başıma kakar gibi evime verdiği şeyleri sürekli bunu kullanıyor musun bilmem ne. Annem gelir ki şehir dışına evlendim annem senede iki kere ancak gelir bir de tedavim vardı tüp bebek kendisinin bana yararı hiç şeker filan kalkamaz yerinde çoğu da naz bana bakamaz annem sağolsun yemeğimi yaptı sonucu beklerken kaldırmadı evimin işini yaptı aradığında ilk sorduğu annen ne kadar kalacak oldu hem de annem yanımdayken ne diyeceğimi şaşırdım sonucu aldım olmadı zaten o akşam konuştuk yine dediği ee annen ne zaman gidecek. O kadar zoruma gitti ki eşim dünya iyisi onun hatrı için sustum. Doğumgünlerini evlilik yıldönümlerini bile hatırlarım kutlarım oğlu bile hatırlamaz bir oğlu daha var yurtdışında senede br ancak gelir 10 gün kalır gider ben her hafta giderim pazarlarını yaparım eve kadın geliyor zaten ama çalıştığım halde arada yemek yaparım börek filan götürürüm. Ben iyilik ederim tam tersine utansın diye öyle öyle birşey diyemez oldu ama kötü olsaydım bak böyle işte diye oğluna kötülerdi boşver kendi ayıbı. En azından aynı şehirde değilsin.

ben daha yeni işe yerleştirildim arkadasım baslamadım 2 ay kadar belliyecekmişiz onlar gelecek durumları konusuyorlar :) ben oldugumuzdan baska bir şehire yerleştim evet haklısın yanımda olsa hiç çekilmezlerdi ama huzursuzluk vermek isteyince nerde olursan ol canın sıkılıyor kaldıramıyorum artık çok agır gelıyor konusulanlar

Aynı şehirde değilsin ya takma bence..ya. Ben ne yapayım aynı sitedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…