ben 5 yıllık evliyim arkadaşlar,2.5 yasındada bir oglum var... Sorun kayınvalidem ve kayınpederim.Bu aralar çok daralıyorum ben en bastan istenmeyen bir gelindim tipik elti ve kayınvalide sorunları yaşadım.Eski sorunları zor da olsa atlatmaya çalışıyorum eşim sık sık sehir dısına cıkıyor ben de memlekete gidiyorum. 2 ailede memlekette ben bu güne kadar hep ailemde kaldım kv gillede 2 3 gün kalıyorum ve hep bir laf sokmaları başlıyor ya eşimin eski kız arkadaslarını falan acıyor yada daha öne beni istemeye gelenlerin ailelerin simdiki durumlarını ama bunu cümle içinde sanki laf gelmişte öyle acıyor komsusundan bahsederken bi anda bu konulara geciyor bunlar çok canımı sıkıyor.3 hafta önce ilk defa kaynım benım evime geldi evde sürekli abisine istedikleri kızları falan anlattı eşimde susturmaya calıssa da konu hep aynı 2 gün kaldı gitti... Kendiside bosanmak üzere eltimin bana yapmasına müsade ettiklerini kendilerine yapılınca bosanma asamasına geldiler.Sorun hep bizim ayagımıza gelsin o bizi arasın acayip hesapları var... Ben hiç çalışmamıstım uzmanlık sınavını kazandım Allah nasip ederse 2 aya kadar göreve baslıcam bu onlara cok sıkıntı olmus eşimin tayını benim yerleştiğim ile verilmiyor yok camasırını kım yıkayacak ne yiyecek konuları falan acıldı :) hep normal ama daha da agırı bana tebrikler geldikçe zaten mütevazi biriyimdir ben saolun der kapatırım anlatmamda memur oldum der gecerim kayınvalidem nedense bana benım oglum 5 senedir düstü senın pesine seni adam etti sınavı onun sayesınde kazandın dedi oglumun cabaları bunlar dedi. Böyle tarz agır konusmaları cok vardır ve bana sadece senı 2 3 ay sigorta için calıstıracak cok heveslenme dedi anne nerden cıktı o dedim benım esim benım calısmamı ıstemese dersaneye yollamaz.. ve ben sonuclar acıklanınca zaten esime saol benı destekledıgın ıcın arkamda oldugun ıcın demısım zaten anne dedım aferım böyle olun dedi. Cahil desem degil aksıne çok bilmiştir her konuda konusacak birşeyler bulur,daha da var ama yazdıkça uzuyor şimdi kardesımın düğünü var 1 hafta onceden gidicem gene nerde kaldıgım sorun olacak yine enteresan konular acılacak benım kardesım nişanlısını kacırdı nişan bozulacakken 4 ay sonra düğünleri yapılacak bunu kendılerıne alay konusu edındıler atı alan üsküdarı gecmiş ne düğünüymüş ben laf yedıkçe artık psikolojim alt üst oluyor bu saka ile karsılık veren arkadaslardan biraz tavsiye ıstıyorum ben öylece donup kalıyorum bazen ustu kapalı tehdit bile ediliyorum saka gibi ...