Ne yapsam bilmiyorum.

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Kızlar kusura bakmayın telefondan girdiğim için çok ayrıntılı anlatamıyorum ama yardıma ihtiyacim var. Biz ayrılalı 3.5 ay oldu. Ayrılık sebebimiz çok saçmaydi. Ben sadık bir erkek değilim seni üzmek istemiyorum vs. Aylardır acı çekiyorum,inanılmaz özlüyorum. Hep pişman olur geri döner diye bekledim. Bugüne kadar iletişimimiz olmamıştı. Geçen hafta ikimiz de bayram tatili için ailelerimizin yanındaydık. Universitelerimiz ayrı şehirde ama aynı yerde oturuyoruz normalde. Geçtiğimiz cuma günü aradı. Gayet samimi bir şekilde, hiçbirşey olmamış gibi nasılsın napıyosun falan,buluşalım dedi. Ne amaçla dedim hiç sohbet ederiz falan dedi. Bende bu saatte çıkamam dedim. Sonra düşündüm,biraz da arkadaşlarımin gazına geldim. Gece mesaj attım yarın şu saatte şuradayim istersen gelirsin diye. Sabah bekledim cevap yok. Tabi sinir krizleri geçiriyorum takmadı diye. Sonra akşam üstü aradı. Kusura bakma ablam hastanede yeni gördüm mesajını falan dedi. O gün de geçti. Sonra ikimizde okuduğumuz şehirlere döndük. Dün bi aramalıyım dedim ablasını sormak amaçlı. Aradım çok çok güzel konuştuk gerçekten. Güldük eğlendik. Ama konuşmanın sonunda böyle arada ara iyi oluyo,canın sıkılınca ara dedi. Ben o an bittim. Sanki bana acıyormuş gibi. Tamam görüşürüz deyip kapadım ama odaya gelip saatlerce ağladım. Ayrıldığımızda bile bu kadar yanmamisti canım. Tam da vize haftası olacak iş değil bu. Kafamı toparlayamiyorum bir türlü. Tam onu unutmaya çalışıyorken birden tekrar kendini hatırlattı. Ve konuşmalarımız bildiğimiz kanka gibi. Niye aradı ki o gün. Ben niye mesaj attım o gece. Ellerim kırılsaydida atmasaydim keşke. Şimdi ne yapmalıyım ben. Onunla arkadaş kalmak canımi yakıyor. Bir akıl fikir verin lütfen.

Niye aradigini bilemem ama bence sen bu cocuktan umidini kes
keske aramasaydim ellerim kirilsaydi falan deme sonucta olmusla olmuse care yok
aramissin bi kere gecmise degil gelecege bak gecmisi duzeltemeyiz ama gelecek icin birseyler yapabiliriz
bak tamda vize haftasi kesinlikle aklindan bunu cikar ve derslerine yogunlas
cocuk acik acik arkadasca davranmis sana
bi dahada arayip kendini uzme sonucta sen farkli bi beklentidesin ona karsi
ayri sehirlerdesiniz birde hergun onu gorme gibi bir durum yok
bence daha rahat kafandan atarsin
tabiki zor olucak uzulup alayacksin ama ilerde caninin daha cok yanmamasi icin simdi biraz uzuleceksin
Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
MisSpinpk'e katılıyorum sen beklenti içindesin o da arkadaş gibi davranıyor
aramasan iyi olurmuş ama en azından içinde kalmamamış
böyle diyenlere çok kızardım ama cidden salla gitsin
derslerine seni mutlu eden şeylere yoğunlaş onunla yaşadığınnız iyi kötü her şey geride kaldı şimdi ileriye bakma zamanı geçmişin sana ayak bağı olmasına izin verme canım benim tecrübeyle sabit en büyük aşklara dahi değmiyor
ta ki sen alman gereken dersi alana kadar
üzme tatlı canını bunların hepsi bir süreç ve önemli olan sensin :)

canım bence şu an unutmaya çalıştığın için de yanıyor canın. bak hazır vize haftasıymış aklını nereye yoğunlaştırmaya çalışırsan oraya yoğunlaşırsın. unutmak için mükemmel bir fırsat bu. hakkında hayrlısı olsun. bence bırak artık ondan sana hayır gelmez cidden

Zaten bütün bu saçmalıklar hep vize,final zamanı olur (( Durumuna üzüldüm canım gerçekten..neden arıyor ki seni,arkadaşlığına ihtiyacımı varmış,arkadaşı mı bitmişşşş dimi..Bence hiç bir şekilde ne ara ne sor canım,yoksa bu adam seni kaybettiğini nasıl anlayacak,istedği zaman ulaşabiliyor..uzak dur yüz verme umursama ne kaybettiğini anlasın..düşüncesiz insan..

Son düzenleme:
cnm yaaaaa offf bu erkek milleti hep aynı hep yani resmen sen onu unutma diye aramış, seni elde tutmak için bunlar hep böyle istemem yan cebime koy yapıyorlar Allahın
cezaları
ama şunu biliyorum ki sevgiliden arkadaş olmuyor hele ki hala bir şeyler hissediyorsan mümkün değil bu!!!! hani artık hiçbir şey hissetmiyor olsan ama insan olarak sevdiğin biri
olsa görüşün diycem ama belli ki sen tam olarak unutamamışsın o yüzden görüşmemeniz senin yararına olur, hem de onun da burnu sürtsün göremesin seni, özlesin,
kaybettiğini anlasın da görsün gününü
geçen görüşme için hiç üzme kendini, olmuş artık yapacak bir şey yok bundan sonra görüşme, görüşmek isterse kibarca reddet işim var fln dersin

aslında yapabilsen keşke görüşsen sen de kanka gibi davransan, rol yapsan, ben o zaman görürüm onun yüzünü de şahsen ben yapamadım sana bu dediğimi olmuyor çünkü
dediğin gibi onla görüşsen daha sana arkadaş gibi davranması çok canını yakıyor insanın o yüzden ben irtibatı kestim inan daha huzurluyum
umarım her şey iyi olur sabır sabır sabır birazcık sadece her şey iyi olacak inan zamanla

ya resmen o da seni özlemiş özlemini gidermiş ve devam etmiş, keşke ulaşamasaymış sana o aradığı zaman. Bundan sonra sana ulaşmasına izin verme ya da senden haber alamasın bence inşallah hakkında hayırlısı olur , o da beklesin dursun senin canının sıkılıpta aramanı

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. Içimi rahatlattıniz. Bundan sonra aramayı düşünmüyorum zaten. Son aradığında pişman olduğunu sandım ama gördüm ki değil. Zamanla pişman da olacak nasıl olsa. Akışına bıraktım artık.

canım bıraz ego tatmın olmus onda ama bıraz sabret verdıgın kararda durursan senı zaten arıcak umursama konusma acma telını konusurken hımm anladım hadı benım ısım var falan de bak nasıl kuduruyo sıkma o guzepl canıınııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…