ne yapsam bilemedim

sacmalik resmen sen yokken oglu gitsin kalsin onlarda..
ben annemlere giderken kv ile vedalasir oyle giderim oda yolcu eder beni siz niye ilk basta soyleme me geregi duydunuz ki

eşin topu sana atmışsa sende ona at
kapat telefonunu aradıklarında sana ulaşamayınca oğluna ulaşacak ne cevap verecekse oğlu versin

sacmalik resmen sen yokken oglu gitsin kalsin onlarda..
ben annemlere giderken kv ile vedalasir oyle giderim oda yolcu eder beni siz niye ilk basta soyleme me geregi duydunuz ki
5 ay önce buraya geldiğimde sabah yola çıkarken aramadım diye olay çıktı boşanmaya kdar gittik onun için bu defa söylemek istemedim

Senin ailenin bu durumdan haberi var mı yani sana oğlumun tek lafına bakar boşanmanız demelerinden !

az önce eşimle beni aynı anda ikiside aramaya başladı 5 dk sonra sizdeyiz diye bende evde olmadığımı söyledim haber etmedin dedi eşimle kararlaştırdık haber etmem gerekmiyordu dedim eşimde akşam dönün geri demiş haber edip gelin bidaha demiş şuan benim evdeler yani

sorun eşinde
ne kaynananda ne de başkasında
eşin karımı ailesinin yanına gönderdim ben izim verdim dese
kimse bişey diyip kavga çıkartamaz

Allah düşman başına vermesin okurken içim sıkıldı.
Yalnız eşiniz kolay yolu bulmuş bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derdinde.
Gelmelerini istemiyorsa kendisi söyleyecek öyle eşim istemiyor demekle olmaz bu işler.

Ben anlamadım aranız çok mu kötü ki giderken bi eyvallah demiyosunuz. Bende şuan ailemin olduğu şehirdeyim. Gelmeden bi gğn önce uğrayıp hadi görüşürüz ben gidiyorum dedim.
Demeseniz bile onların yaptığıda terbiyesizlik sen yokken ne işleri var o kadar vakit evinde. Birde boşatıcam diyo. Madem eşiniz rest çekebiliyo karıştırmıyo yalana dolana gerek yok doğruyu söyleyin o uğraşsın..

hayır söylemedim aileme
Bence biraz da sen al aileni arkana çok güçsüz görünmemelisin ne demek aileme giderken izin almadım diye boşandırmaya kalktı demek ayrıca izin almak zorunda değilsin nezaketen ben gideceğim bir haber vereyim dedim dersin ve gidersin

aramız normalde çok iyidir işte geçen gelirken gelmezden öne konuştuk ama yola çıkmadan aramamışım diye sorun çıktı olaylar büyüdü bende inada biindim aramadım kayınvalidem istiyorki gideyim ailemde kaldığım kadar kendisindede kalayım ama zaten ya her haftasonu ya 2 haftadabir gidiyoruz veya onlar geliyor kapının önündeyiz diye arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…