- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- Konu Sahibi kakarakubara
topu geri atın.topu bana attı ve ben düşün düşün ne yapcam bilemedim
anasından laf duyacak olan o, planları bozulacak olan o, anası gelirse evde olan o.
ben sizlik bi durum göremedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topu geri atın.topu bana attı ve ben düşün düşün ne yapcam bilemedim
5 ay önce buraya geldiğimde sabah yola çıkarken aramadım diye olay çıktı boşanmaya kdar gittik onun için bu defa söylemek istemedimsacmalik resmen sen yokken oglu gitsin kalsin onlarda..
ben annemlere giderken kv ile vedalasir oyle giderim oda yolcu eder beni siz niye ilk basta soyleme me geregi duydunuz ki
eşim çalışıyor aramız 2 saatlik mesafesacmalik resmen sen yokken oglu gitsin kalsin onlarda..
ben annemlere giderken kv ile vedalasir oyle giderim oda yolcu eder beni siz niye ilk basta soyleme me geregi duydunuz ki
oullarına bakmaya 31 yaşındaki oglanın neyine bakacaklarsasen yokken sizin eve nie gidiyolar orayı anlamadım.
Senin ailenin bu durumdan haberi var mı yani sana oğlumun tek lafına bakar boşanmanız demelerinden !10 günlüğüne ailemin yanına geldim en son 5 ay önce geldiğimde kaynanama haber etmemişim diye olay çıkardı ve benim gittiğimin ertesi günü evime gittiler ben gelmezden 1 gün önce döndüler bu süre zarfında biz eşimle her gün tartıştık boşanmayı bile düşündük ki eşim annesine xxx sizi evde istemiyor demiş sonrasında laf vurmalara oğlum boşanmak için tek lafıma bakıyor demelere başladı. Benim asıl sorunum ben inada bindim bu geldiğimi kaynanama haber etmedim hatta kayın babam eve gelmişti gideceğim gün yine söylemedim eşimde ailesi gene eve gelir diye söylemedi, kaynanam her pazar 11 de arar daha yatıyor musunuz diye ikimizle de tek tek konuşur şimdi geldiğimi söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum söylersem gene sorunlar çıkacak söylemezsem nereye kadar saklıyacam bilmiyorum bana fikir verin napayım ben
hayır söylemedim ailemeSenin ailenin bu durumdan haberi var mı yani sana oğlumun tek lafına bakar boşanmanız demelerinden !
Bence biraz da sen al aileni arkana çok güçsüz görünmemelisin ne demek aileme giderken izin almadım diye boşandırmaya kalktı demek ayrıca izin almak zorunda değilsin nezaketen ben gideceğim bir haber vereyim dedim dersin ve gidersinhayır söylemedim aileme
aramız normalde çok iyidir işte geçen gelirken gelmezden öne konuştuk ama yola çıkmadan aramamışım diye sorun çıktı olaylar büyüdü bende inada biindim aramadım kayınvalidem istiyorki gideyim ailemde kaldığım kadar kendisindede kalayım ama zaten ya her haftasonu ya 2 haftadabir gidiyoruz veya onlar geliyor kapının önündeyiz diye arıyorBen anlamadım aranız çok mu kötü ki giderken bi eyvallah demiyosunuz. Bende şuan ailemin olduğu şehirdeyim. Gelmeden bi gğn önce uğrayıp hadi görüşürüz ben gidiyorum dedim.
Demeseniz bile onların yaptığıda terbiyesizlik sen yokken ne işleri var o kadar vakit evinde. Birde boşatıcam diyo. Madem eşiniz rest çekebiliyo karıştırmıyo yalana dolana gerek yok doğruyu söyleyin o uğraşsın..