Merhabalar arkadaşlar hiç uzatmadan konuya gireceğim 4 aylık evliyim, ve bizden bir ay önce eşimin kuzeni de evlendi amcaoğlu diyim zaten nişanlılık süresince eşi çok fazla benimle kıyaslama yapıyordu ben hiç öyle şeylerden anlamam mesela çeyiz eşya vss.. bahsederdim bi görürdüm ki aynısından almış falan bunları da pek önemsemedim şuanda da evlilik kıyaslamasına girmiş ne yapsam paylaşsam beş dakika sonra aynısını veya bir benzerini yapıyor bu arada kendisi hamile bana her ay istisnasız hamile olup olmadığımı merak eden msjlar atar rüyamda gördüm hamileydın fotoğraf paylaşırım aa göbegın mı çıkmış bebek mı var falan bende pek böyle hazır cevap olamıyorum yok falan diyip gecıstırıyorum geçen ay dış gebelik gecırdım zaten aşırı hassas bir süreçten geçiyorum eşim yılbaşı için bir hediye aldı bana bende paylaşmış bulundum gördükten beş dakika sonra eşiyle fotoğraf paylaşıp bizimde hediyemiz bebegımız falan filan bu arada dış gebelik gecırdiğimden haberleri var… buna rağmen böyle birsey paylaşıp canımı acıtması… sırf eşimin aldığı çiçegı paylaştığım için… ben çocuk meraklısı değilim daha yeni evlıyız sanki yıllardır çocuğumuz olmuyormuş gibi deşmesi tuhafıma gidiyor birgun sonrada oda kendine çiçek aldırıp canım kocısım çiçek almış falan.. belki saçma geliyor olabilir bana da saçma geliyor işte bunun yüzünden birsey paylaşamaz oldum sona aldım ve bende birsey paylaştığımda ona gizlemeyi düşünüyorum ne yapabilirim böyle davranışa sahip bir insana ben yarış yapmak istemiyorum nispet yapmak istemiyorum güzel bir anı’mı eşle dosta paylaşmak istiyorum yada bize anı kalsın arşivlerde kalsın diye paylaşım yapıyorum… laflarıyla davranışlarıyla her seferinde göndermeler yapıyor ne istiyor benden ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var