Ne yapsam acaba

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
kızlar Tüm gün boyunca evdeyim ve acayip canım sıkılıyor bebeğim de çok küçük acaba Evde kendimi nasıl geliştirebilirim ne yapabilirim bi ara İngilizce öğreneyim dedim çat pat var biraz YouTube dan bakıyorum hocalara uygulama indiriyorum kelime öğrenmek için ama çok zor. Kitap falan okuyorum zaten ama bir de yeni bir şeyler yapmak istiyorum ne yapsam acaba ne önerirsiniz

İyi günler hepinize

Küçük bebeğe rağmen sıkılmak mi ay ben şok :) :) hiç öyle bir bebeğim olmadı maşallah diyeyim

Örgü örmek çok güzel aktivite :)

kızlar Tüm gün boyunca evdeyim ve acayip canım sıkılıyor bebeğim de çok küçük acaba Evde kendimi nasıl geliştirebilirim ne yapabilirim bi ara İngilizce öğreneyim dedim çat pat var biraz YouTube dan bakıyorum hocalara uygulama indiriyorum kelime öğrenmek için ama çok zor. Kitap falan okuyorum zaten ama bir de yeni bir şeyler yapmak istiyorum ne yapsam acaba ne önerirsiniz

İyi günler hepinize
Bebeğiniz olduğu halde can sıkılacak vaktiniz oluyorsa ne mutlu size :)
Bebeğinizin gelişimiyle ilgili kendinizi geliştirebilirsiniz. Ya da hobiniz yok mu? Hobileriniz için evde kendinize vakit ayırabilirsiniz.

Bebeğiniz kaç aylık? Ben sürekli onunla aktivite yapmaya çalışıyorum. Kendi yaptığım hiçbir şey kalmamış. Mesela kitap okuyorum o kucağımdayken ve sesli okuyorum, aynanın karşısında yaşıyor gibi canlandırıyorum:) o da beni taklit ediyor.
Bence bu tarz hareketli olursanız çok sıkılmaya yer kalmaz :) benimki uslu akıllı maşallah ama ben durmuyorum sürekli bir şeyler öğreteyim derdindeyim :)

Evde cidden saatlerce boş kalıyorsanız İngilizce öğrenmek zor değil. Sadece temelden başlamak varken ortaya atlamayın. Youtube'da bölüm bölüm çeken insanlar var. İzleyin, not alın kağıtlara, yazın, konuşun. Kişisel gelişim olarak en güzel şey bence dil öğrenmek. Düşünsene İngilizce her şeyi anlayabildiğini, bir turisti ile konuşabildiğini.

Çat diye 1-2 günde öğrenilmiyor tabii ki. Emek ve zaman harcaman lazım. Dil de nankördür. Tekrar etmezsen, unutursan o da seni unutur.

Ben şok şuan da ben dinlenmek için anneme kaçıyorum siz !! Nasıl oluyor ya bebek varken ben mi beceririksizim :(

Kurabiye sigara böreği sarma yap buzluğa at.
Yeni tarifler dene.
Komşunu anneni kahveye çağır.
Aç film izle.
Falan filan.

Arkadaş lar tavsiyeler için çok teşekkür ederim bn kendimi geliştirmek alınabilir Öneri istiyorum açıkçası

Back
X