Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haftasonu erkek arkadaşım ve ailesi bize tanışmaya gelecekler. 8 saatlik yoldan geliyorlar. O yüzden ikramlık değil de yemek yapmaya karar verdik ama ne yapsam diye düşünüyorum. Şu an mantı yapmaya karar verdik yanında başka neler olabilir ?
Domates corbasi Patlican kebabi Pirinc pilavi Cacik Salata, sarma ve manti (bunlari ortaya salata tabaginda koyun dileyen alsin) Tatli olarak da kadayifli muhallebi olabilir yazin serbetli tatlilar agir olabilir Ama yinede cesit olsun diyorsaniz yanina bi sambali ya da revani olabilir Cay kahve karpuz ve kapaniş
Domates corbasi Patlican kebabi Pirinc pilavi Cacik Salata, sarma ve manti (bunlari ortaya salata tabaginda koyun dileyen alsin) Tatli olarak da kadayifli muhallebi olabilir yazin serbetli tatlilar agir olabilir Ama yinede cesit olsun diyorsaniz yanina bi sambali ya da revani olabilir Cay kahve karpuz ve kapaniş
Uzun yoldan gelecekleri için çokda agır yaglı yemekler hazırlamayın bence . Yaz günü bütün sebzelerde mevcut ama ben olsam bır yaprak sarmasını soframda bulundurdum
Mercimek çorbası pirinç pilavı tavuklu bir yemek olabilir beşamel soslu tavuk , salata , patlıcan ezmesi , sarma zeytinyağlı dolma . Tatlı olarak da sütlü tatlı olabilir.irmikli Prenses tatlısı , profiterol gibi
Mantı corba olacak madem buna göre devam ediyorum :) Pirinç pilavı Fırında sandal Köfte ya da tavuk çöp şiş Havuçlu tarator- salata Sarma Magnolia tatlısı.
Mantı corba olacak madem buna göre devam ediyorum :) Pirinç pilavı Fırında sandal Köfte ya da tavuk çöp şiş Havuçlu tarator- salata Sarma Magnolia tatlısı.
Uzun yoldan gelecekleri için çokda agır yaglı yemekler hazırlamayın bence . Yaz günü bütün sebzelerde mevcut ama ben olsam bır yaprak sarmasını soframda bulundurdum