• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum

smileplease

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
30
12
38
22
Merhaba herkese, ben uzun zamandır üniversitede aynı grupta olduğum birinden hoşlanıyorum. O da benden hoşlanıyordu ki gittiğim kütüphaneye geliyordu, çıkarken de yanıma uğruyordu. Ama yüz yüze oturup bir iki kere konuşmuştuk onun dışında hiç konuşmamıştık sadece hoş beş ediyorduk kütüphanede de. Sonrasında kahve içmeyi teklif etti. Bir kafede arkadaş gibi görüştük, birbirimizi tanımaya çalıştık. Sonra ben memleketime döndüm. Yazın whatsapp üzerinden konuşmaya devam ettik. Bir kelime oyunu oynamayı teklif etti bana ve oyun sonunda hangimiz kazanirsak soru soruyorduk yine tanımaya yönelik. Bu şekilde her gün neredeyse konuşuyorduk. Fakat arkadaş gibiydik herhangi bir açılma durumu olmadı. Bu yaz dönemi yaşadığım ve kafamı kariştiran birkaç şey var.
  • Oyunda iki defa a kelimesinin yanına m koydu. Argo bir kelime oluşturdu yani
  • Seçeceğimiz bölümle ilgili konuşurken sen de pediatri seç ilerde çocuğumuz olursa getiririz tanıdık olsun dedi.
  • Duygularıyla mantığı arasında kaldığında ne yapacağını bilemediğinden bahsederek başlattığı konuyu kendi tabiriyle körkütük aşık olduğu bir kızdan bahsederek devam ettirdi. Kıza açılmış, reddetmiş. Hala görmekten korkuyormuş. Ben de arkadaşça tavsiyeler verdim.
Bunlar yaz döneminde beni soğutan şeyler. Şimdi okul açıldı, yoğun bir dönem başladı ve stajlarımız var. Aynı gruptayız, her gün görüyorum. Fakat yazın o denli yakınlık kuran iki insandan çok farklıyız. Ne o benim yanıma geliyor, konuşmaya çalışıyor ne de ben. Ya da herhangi bir buluşma teklifi de yapmıyor. Sadece bakışıyoruz ve gülümsüyoruz. Ben de yaklaşmıyorum onun duygularından emin olmadığını düşündüğüm için. O zaman neden benimle konuştu yaz boyunca bunu da anlamıyorum. Kütüphanede yanıma geliyor yine fakat yine hoş beş ediyoruz o kadar. Geçen gün oyun bittiğinde ben soru soracaktım. Sorum şu oldu. Biriyle tanıştığında onunla yeniden görüşmek istersen kendinden mi emin olmak istersin yoksa karşındakinden mi dedim. "Bilmiyorum belirsizlik var ortada. Bir şey yapmazdım ama illaki birini seçeceksem ikinciyi seçerdim. Birincisini kafamda çözerdim. Ama bilmiyorum bunlar varsayım." Ya ben çok kapalı sorular soruyorum hislerimi belli etmemek için ya da o görüşmeyi çok istemiyor gibi. Bu belirsizlik beni çok sıktı. Karışık oldu biraz ama toparlayacak olursam bir erkek gerçekten hoşlansa böyle sürüncemede bırakmaz diye düşünüyorum, haksız mıyım?

Merhaba herkese, ben uzun zamandır üniversitede aynı grupta olduğum birinden hoşlanıyorum. O da benden hoşlanıyordu ki gittiğim kütüphaneye geliyordu, çıkarken de yanıma uğruyordu. Ama yüz yüze oturup bir iki kere konuşmuştuk onun dışında hiç konuşmamıştık sadece hoş beş ediyorduk kütüphanede de. Sonrasında kahve içmeyi teklif etti. Bir kafede arkadaş gibi görüştük, birbirimizi tanımaya çalıştık. Sonra ben memleketime döndüm. Yazın whatsapp üzerinden konuşmaya devam ettik. Bir kelime oyunu oynamayı teklif etti bana ve oyun sonunda hangimiz kazanirsak soru soruyorduk yine tanımaya yönelik. Bu şekilde her gün neredeyse konuşuyorduk. Fakat arkadaş gibiydik herhangi bir açılma durumu olmadı. Bu yaz dönemi yaşadığım ve kafamı kariştiran birkaç şey var.
  • Oyunda iki defa a kelimesinin yanına m koydu. Argo bir kelime oluşturdu yani
  • Seçeceğimiz bölümle ilgili konuşurken sen de pediatri seç ilerde çocuğumuz olursa getiririz tanıdık olsun dedi.
  • Duygularıyla mantığı arasında kaldığında ne yapacağını bilemediğinden bahsederek başlattığı konuyu kendi tabiriyle körkütük aşık olduğu bir kızdan bahsederek devam ettirdi. Kıza açılmış, reddetmiş. Hala görmekten korkuyormuş. Ben de arkadaşça tavsiyeler verdim.
Bunlar yaz döneminde beni soğutan şeyler. Şimdi okul açıldı, yoğun bir dönem başladı ve stajlarımız var. Aynı gruptayız, her gün görüyorum. Fakat yazın o denli yakınlık kuran iki insandan çok farklıyız. Ne o benim yanıma geliyor, konuşmaya çalışıyor ne de ben. Ya da herhangi bir buluşma teklifi de yapmıyor. Sadece bakışıyoruz ve gülümsüyoruz. Ben de yaklaşmıyorum onun duygularından emin olmadığını düşündüğüm için. O zaman neden benimle konuştu yaz boyunca bunu da anlamıyorum. Kütüphanede yanıma geliyor yine fakat yine hoş beş ediyoruz o kadar. Geçen gün oyun bittiğinde ben soru soracaktım. Sorum şu oldu. Biriyle tanıştığında onunla yeniden görüşmek istersen kendinden mi emin olmak istersin yoksa karşındakinden mi dedim. "Bilmiyorum belirsizlik var ortada. Bir şey yapmazdım ama illaki birini seçeceksem ikinciyi seçerdim. Birincisini kafamda çözerdim. Ama bilmiyorum bunlar varsayım." Ya ben çok kapalı sorular soruyorum hislerimi belli etmemek için ya da o görüşmeyi çok istemiyor gibi. Bu belirsizlik beni çok sıktı. Karışık oldu biraz ama toparlayacak olursam bir erkek gerçekten hoşlansa böyle sürüncemede bırakmaz diye düşünüyorum, haksız mıyım?

Doktor musunuz?

Bu site yuzunden doktorlar ve ogretmenler hakkindaki fikrim cok degisti..

Onun disinda konustugunuz erko sizle vakit geciriyor, sallayin gitsin.

Oyunda puan veren her kelimeyi yazarım, ben neden utanayım oyun utansın :63:
Yüz yüze gelince adım atmadıysa ya kendi duygularından emin değil yada sizden. Daha önce reddedildiğini anlatmış size, ilişkiye hazır olmayabilir. Bence siz de takılı kalmayın, ortada kalan durumlar can sıkıcı. Gelene kadar onu bekleyecek değilsiniz.

Ben ortada hoşlanmasıyla alakalı bir belirti de görmedim yani kütüphane dediğimiz yer zaten herkesin ortak alanı ve belli sayıda gidilen kütüphaneler var ben de çoğu sınıf arkadaşımla vs kütüphanede karşılaşıyordum kimsenin beni takip ettiği yok. Akabinde tanışıp arkadaş olmuşsunuz. Siz hoşlandığınız için bence herşeyi farklı yormuşsunuz. Ayrıca çocuk da abazadan hallice zaten ne yapacaksınız bunu ya

Bu samimiyet değil, rahatlık değil; gevşeklik ve terbiyesizlik. Ben de arada küfür eden, argo kullanan biriyim ama şu a* vs inanılmaz iğrenç, en yakın arkadaşımın yanında bile demem ya.

Sana acılı aşk hikayesini anlatması da falso, cidden sana karşı duyguları olsa bunları anlatmazdı diye düşünüyorum, saygısızca.
Ve dediğin gibi, erkek gerçekten bi şeyler hissedince yırtıyor dağları, enginlere sığmayıp taşıyor :KK53: Yaz boyu konuşup şimdi böyle davranması da dengesizlik. Hem senin buz gibi soğumuş olman lazımdı o kelimelerden sonra, beklentiye girmemelisin diye düşünüyorum. O laçka tavrına rağmen yakınlık kurmaya devam edersen seviyesine inmiş olacaksın, daha da yüz bulacak. Böylesiyle mesafe candır, bence.

Yahu adam ayak üstü ucretsiz terapi almış sizden.
Bir baskasiyla sürtüp sizin omuzlarinizda ağlayacak erkek modeli bu.
Onunla yeyip içip seviştikten sonra derdini tasasini anlatıp sizi sisirecek adam modeli işte.
Umarım siz de bu adamı bekleyecek türden bir kadın modeli değilsinizdir.
Hiç gerek yok yekten a* yazan adama 😀

Bundan bir Serkan kokusu alıyorum. Üç beş ay sonra yiyiştiği biri varken senden hoşlanıyorum ama ikinci kadın ol diyecek tip gibi. Kelime oyununda bile abazalığını ortaya koyan barzoları çok arıyor musunuz

Back