Ne yapmaya çalışıyor... ?

nurselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
77
12
28
Ankara
Merhaba kızlar hayatımda biri var daha önce durduk yere 1 hafta boyunca ortadan kaybolmuştu yazmıştım daha önceden belki hatırlarsınız sonra ortaya çıktı ailemle ilgiliydi falan dedi bende ailesiyle ilgili olduğu için üstelemedim sonra biz düzeldik ve çıkmaya başladık 9 ekimde pazartesi günü babasıyla kampa gideceğini ve telini yanına almayacağını evde kardeşinde kalacağını çarşamba günü öğleye döneceğini söyledi tamam dedim çarşamba günü akşam aradım kardeşi çıktı henüz gelmediler dedi tamam dedim ama şu saat oldu hala ortada yok teli sürekli meşgul çalıyor (netten araştırdığım kadarıyla engellendiğinde böyle oluyormuş) ve bunların hepsi biz çok çok iyiyken oluyor ben artık anlamıyorum kızlar siz ne dersiniz engellendim ve her şey bittimi eğer böyleyse neden tek bi msj bile atıp bitti demiyor bana... :(

Birde şöyle bir şey varki babası kamp resimleri atıyor faceye giriyor ama benimkinden ses çıkmıyor.

Canım biraz karışık bizim nisan da tanıştık biz hazirandn snra konşmadk eylülde tekrr konştuk ve çıkmaya başladk işte
Canım sevgilinin bu ilişkiyi henüz kabullendiğini düşünmüyorum seni kırmak istemem yanlış anlama ama bence henüz sana karşı sevgisi oluşmamış. kötü bi durum olsa babası face de dolaşmaz artı o da bi şekilde seni arardı geldikten sonra. Bence hiç arama zaten çok yeni bi ilişki bi haftasında da yokmuş bence sen bitir.. böylesine umursamaz biri seni bu konuda çok üzer

Canım sevgilinin bu ilişkiyi henüz kabullendiğini düşünmüyorum seni kırmak istemem yanlış anlama ama bence henüz sana karşı sevgisi oluşmamış. kötü bi durum olsa babası face de dolaşmaz artı o da bi şekilde seni arardı geldikten sonra. Bence hiç arama zaten çok yeni bi ilişki bi haftasında da yokmuş bence sen bitir.. böylesine umursamaz biri seni bu konuda çok üzer

Canım konuşamıyorum ulaşamıyorum ki bitiriyim kötü bişey olmadığı kesin ama yok ortada

Canım konuşamıyorum ulaşamıyorum ki bitiriyim kötü bişey olmadığı kesin ama yok ortada
Kafanda bitir yani zaten o bitirmiş baksana tlfnnu bile engellemiş arayacağını düşünmüyorum bekleyim zihnini bile meşgul etme düşük bi ihtimal ama ararsa da sen açma tek msj at bitti diye çünkü haketmeyen biri belli ki

Kafanda bitir yani zaten o bitirmiş baksana tlfnnu bile engellemiş arayacağını düşünmüyorum bekleyim zihnini bile meşgul etme düşük bi ihtimal ama ararsa da sen açma tek msj at bitti diye çünkü haketmeyen biri belli ki

Telden iletilip iletilmediğini bilmediğim için faceden attım canım yazdım en azından içimi boşalttım ama bitti desek ve bitirsek tamam ama böyle olması üzüyor sadece beni

Telden iletilip iletilmediğini bilmediğim için faceden attım canım yazdım en azından içimi boşalttım ama bitti desek ve bitirsek tamam ama böyle olması üzüyor sadece beni
Haklısın tabiki bende netlik olmayınca çok huzursuz olurum o yüzden seni çok iyi anlıyorum. face kullanmadığım için bilmiyorum msjını okuyup okumadığı belli mi

Aileyle ilgili deyip 1 hafta aramamak olur mu hiç?
Vallahi anlamak imkansız yani, böyle dengesizi, saygısızı nasıl çekiyorsun?
Allah kimsenin başına vermesin tabi ki, büyük konuşmamak lazım da insan azıcık kafasını çalıştırır ya.
Seni önemseyen biri böyle bir şey asla yapmaz.
Bıraksana tamamen. Şaka gibisin. Hala ne yapmaya çalışıyor diyorsun.

Belli oluyor msja baktığı zaman görüldü yazıyor faceye girdi ama görmedi daha görse bile sanmıyorum cvp vereceğini

Aileyle ilgili deyip 1 hafta aramamak olur mu hiç?
Vallahi anlamak imkansız yani, böyle dengesizi, saygısızı nasıl çekiyorsun?
Allah kimsenin başına vermesin tabi ki, büyük konuşmamak lazım da insan azıcık kafasını çalıştırır ya.
Seni önemseyen biri böyle bir şey asla yapmaz.
Bıraksana tamamen. Şaka gibisin. Hala ne yapmaya çalışıyor diyorsun.

Ne yapmaya çalışıyor derken bi çözüm yolu aradığım için değil sadece dertleşmek içindi kendi kendime işin içinde çıkamadığım içindi sadece ama rahatsız olduysan k.bkma

İliskiniz.ne boyutta anlamadigim icin soyle boyle yap demek yersiz olur gibi geldi.yani mesela evlilik mi konusuyordunuz yoksa oyle flort gezmeler tozmalar mi. birincisiyse noluyo beeee derim ama ikincisiyse bekleyin aramayin o arayinca sakin.konusun derdi neymis ogrenin.

İliskiniz.ne boyutta anlamadigim icin soyle boyle yap demek yersiz olur gibi geldi.yani mesela evlilik mi konusuyordunuz yoksa oyle flort gezmeler tozmalar mi. birincisiyse noluyo beeee derim ama ikincisiyse bekleyin aramayin o arayinca sakin.konusun derdi neymis ogrenin.

Evlilik lafı geçiyordu ama zaten çok yeniydik aynı şehirde değiliz o yüzden gezme tozma olayımız fazla yok bu hafta sonu yanıma gelecekti

Belli oluyor msja baktığı zaman görüldü yazıyor faceye girdi ama görmedi daha görse bile sanmıyorum cvp vereceğini
Face girip cvp yazmaması seni yok saydığını gösteriyor. Sen içini döküp rahatlatmışssın kendini. Bitirdiğini de söyle ve sil bence face inden. Boşver gitsin seninle iletişimden bile kaçan bi insanı anlamaya çalışmaya bile zamanını harcama

Face girip cvp yazmaması seni yok saydığını gösteriyor. Sen içini döküp rahatlatmışssın kendini. Bitirdiğini de söyle ve sil bence face inden. Boşver gitsin seninle iletişimden bile kaçan bi insanı anlamaya çalışmaya bile zamanını harcama

Orası öyle canım ama dediğim gibi belirsizlik ve iyiyken böyle olması sıkıyor canımı

Orası öyle canım ama dediğim gibi belirsizlik ve iyiyken böyle olması sıkıyor canımı
Hiç sıkma canını zaten yeni bi ilişki böyle bi insanla da uzakta ilişki yürütmen mümkün değil kendini yıpratmana değmez. O belirlemiş bitirmiş kendi kendine sende salla gitsin

insanlar yıllar yıllı tanıdıkları sevgilileri yüzünden yaşıyor bunları. sen dua et daha başında anlamışsın ne mal olduğunu. insan iki eli kanda olsa haber verir öldüm mü kaldım mı ne yapıyorum. kaç yaşındasınız bu arada ?

Back