- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 28
- Konu Sahibi wannabehappy
Merhaba ablalarım, arkadaşlarım. Daha önce buraya konu açmıştım. Aynı işyerinde çalıştığım aylarca peşimden koşan adam beni bırakıp eski sevgilisine döndü ara vermeye çalışıp ayrılmaya çalışıyordu ailevi sorunları filan varmış vs. Benimde babadan gelen bi boşluğum var onu bir dağ görmüştüm arkamda hata yaptım biliyorum ama yalvarmıştım ayrılmayalım diye. Arkamdan neler neler diyerek ayrıldı benden. Ama ben nefes alamaz olmuştum ve hatta üfürükçü hocaya mail atmıştım geri dönmesi büyümü var vs. Hatamı biliyorum yanlış yaptım biliyorum ama beni manşet yapıp küçük düşürmüştü bunu öğrenince. Müdürüme dahi gidip anlattı. Ama bulunduğum yerde çok akrabam vardı zaten akrabalarımın firmasıydı duyulmuştu ve ben yediremedim böyle küçük düşmeye insanların arkamdan kullanılıp atılan kız yaftasına. Sizlere saçma gelebilir ama unutamadım o dönem halada aşabilmiş değilim 8 ay oldu. Yanımda konuştu görüntülü hemde. Yanımda başkasını sevişini izledim. Psikoloğa gittim psikiyatriye gittim. Ama nefret ederken bir yandanda aklımdaydı hep. Objektif olamadım işyerinde ona karşı birde 3-4 ay sonrasında hiçbişey olmamış gibi tavırları karşısında laf sokmadan edemiyodum. İşle alakalı olsun çok fazla muhattap olduğumuzdan mesaj olarakta sürekli bi atışma durumu vardı. Ben ayrıldıktan 3 ay sonra firmamızdan ayrılan bir mühendisle konuşmaya başladım. Kendisi farklı bir ilde ama. Neyse 1 ay önce hatalarının farkında olduğunu ama yaptığı şeylere mecbur kaldığını filan söyledi. Ben çok üstüne gittim çünkü bir açıklama bile yapmamıştı ki onunla çok ileriye gitmiştim bi açıklamayı hakediyordum. Birde aylarca ağladım söyleyemediğim herşeyi söyledim. Bana sürekli sevgili yaptın bi dala kondun vs. imalarına başladı. Ben dahada üstüne gittim derdi vicdanen rahat olmamasıymış ama eski sevgilisinin bekaretini aldığını kız ailesine yaymış filan da mecbur kalmış ına dönmeye bende inanmadım. Mecbur kalmış çok özürdilediğini büyük şerefsizlikler yaptığını iyi olmam için herşey yapacağını filan söyledi en azından iş konusunda arkamda olacakmış filan. Bende istemedim ısrar edince bende yaptığı hiç bişeyi öyle iş konusunda bilmem ne zırvalıklarıyla telafi edemeyeceğini söylemem üzerine sevgilim olması dışında herşey yapabiliceğini söyledi. Evet bu cümleyi kurdu. Yüzyüze konuştuk bigün ufak bi tartışmaya gelemeyen biri. Birde şöyle dedi sadece aynı firmada çalıştığı ve firmadan ayrılan biriyle görüşmeme takıldı. Onun çevresi dışından birini bulamamışmıyım yok buda onun g*v*tlığıymış. Git sevgilin sarsın yaralarını filan dedi. Bende iş dışında muhatap olmayacağımı hakkımıda helal etmediğimi söyledim. İki hafta oldu şuan iş dışında konuşmuyor. Ama niye gelip özür diledi bilmiyorum vicdan yaptı desem onuda bilmiyorum. Ama ne yapmaya çalışıyor ne olur fikir verin bana